Page 1 of 19

Re: [Script] WME Route Checker - v1.21 Apr 2016

PostPosted: Wed Jul 20, 2016 8:16 pm
by aBshield
I've been having intermittent issues on Firefox for a while now seeing the navigation path and instruction overlay in WME. Note that the list of instructions are displayed fine on the left panel - I'm speaking of the purple line, arrows, and instructions on the map itself. Sometimes the route checker layer doesn't seem to be on top. Through some quick WME layer toggling and/or scrolling around during slow page loads, I sometimes catch a glimpse of it. So it seems like it's being drawn, but it's underneath the current view. This same layer toggling (any layer, but mostly the satellite layer it seems) can sometimes correct the issue, but usually several page refreshes are necessary until it (seemingly) randomly starts working again.

Seen on FF 45 and 46 as recent as today.
WME Route Checker - v1.23

Re: [Script] WME Route Checker - v1.40 Sep 2020

PostPosted: Mon Oct 12, 2020 7:06 pm
by ancho85
This line
Code: Select all
W.map.addLayer(WMERC_lineLayer_route)
is causing a TypeError in the console:

Code: Select all
userscript.html?name=WME%20Route%20Checker.user.js&id=1bce74b7-4cb4-461f-8270-59aa6d7c4004:857 Uncaught TypeError: Cannot read property 'addLayer' of undefined
    at initialiseRouteChecker (userscript.html?name=WME%20Route%20Checker.user.js&id=1bce74b7-4cb4-461f-8270-59aa6d7c4004:857)

Re: [Script] WME Route Checker - v1.40 Sep 2020

PostPosted: Thu Dec 03, 2020 1:14 pm
by ancho85
ancho85 wrote:This line
Code: Select all
W.map.addLayer(WMERC_lineLayer_route)
is causing a TypeError in the console:

Code: Select all
userscript.html?name=WME%20Route%20Checker.user.js&id=1bce74b7-4cb4-461f-8270-59aa6d7c4004:857 Uncaught TypeError: Cannot read property 'addLayer' of undefined
    at initialiseRouteChecker (userscript.html?name=WME%20Route%20Checker.user.js&id=1bce74b7-4cb4-461f-8270-59aa6d7c4004:857)


I've replaced the bootstrap section in my local copy with these lines, now it always loads correctly. FYI
Code: Select all
function bootstrap() {
    if (W && W.map && W.model && W.selectionManager) {
        console.log('"WME Route Checker: init route checker...');
        initialiseRouteChecker();
    } else {
        console.log('"WME Route Checker: Bootstrap failed. Retrying...');
        setTimeout(() => {
            bootstrap();
        }, 1000);
    }
}

bootstrap();

Re: [Script] WME Route Tester [New]

PostPosted: Sun Oct 06, 2013 7:41 pm
by AndyPoms
Awesome...

One question, if it's based off the livemap data, why won't it work in WME Beta (i.e. if the routing is coming from the livemap, why does it matter what editor you are using)?

Re: [Script] WME Route Tester [New]

PostPosted: Sun Oct 06, 2013 9:05 pm
by AndyPoms
Timbones wrote:
AndyPoms wrote:One question, if it's based off the livemap data, why won't it work in WME Beta (i.e. if the routing is coming from the livemap, why does it matter what editor you are using)?

It's because the beta editor is on a separate domain, and browsers don't like you loading data from another domain for security reasons. I've asked Waze for some help with the matter, but there's a lot going on with the websites at the moment, so we'll have to see...
I get it, but it's still in the same root domain (they are all *.waze.com)...

Re: [Script] WME Route Tester [New]

PostPosted: Sun Oct 13, 2013 1:00 pm
by argus-cronos
I have a few wierd routings, although on the livemap it works correct.

Re: [Script] WME Route Checker - v1.0 Feb 2014

PostPosted: Thu Apr 09, 2015 7:16 am
by Arnoniem
The livemap routes are now implementing the uturn function, but the route checker script is not using those same uturns.
Could you have a look at that please?

Thanks!

Re: [Script] WME Route Checker - v1.0 Feb 2014

PostPosted: Tue Apr 21, 2015 5:49 pm
by Arnoniem
Arnoniem wrote:The livemap routes are now implementing the uturn function, but the route checker script is not using those same uturns.
Could you have a look at that please?
Thanks!


Timbones wrote:


@Timbones, is there any solution planned in the nearby future? ;)

Re: [Script] WME Route Checker - v1.11 Apr 2015

PostPosted: Wed Apr 22, 2015 2:53 pm
by Arnoniem
^^^ That would be nice. I still have to use the alt shift R quick refresh, before i can select other segments to try different route info.

Re: [Script] WME Route Checker - v1.32 Aug 2020

PostPosted: Sat Feb 29, 2020 4:34 pm
by atrophicshiner
Timbones wrote:I've just uploaded version v1.32 to Greasyfork with some minor fixes, and a new feature that displays when a route goes through a restricted zone (like Clear Air or ZTL) or through a Toll.

Note: The Chrome extension is no longer supported. Use Tampermonkey instead.

Enjoy! :ugeek:


The Chrome extension is not longer supported as mentioned a few posts above.