Page 170 of 236

Re: [Script] WME Validator 1.1.6 / 06.01.2015

PostPosted: Wed Feb 11, 2015 7:26 pm
by Raiden38
Awesome, Thanks!!!!

Re: [Script] WME Validator 1.1.6 / 06.01.2015

PostPosted: Wed Feb 11, 2015 7:36 pm
by Raiden38
Oh and last question. How do we make the report show our custom fields in a different area. (Red vs Yellow VS Blue)?

Re: [Script] WME Validator 1.1.7 / 06.03.2015

PostPosted: Thu Mar 12, 2015 2:42 pm
by Raiden38
I'm trying to do a custom code but I can't get it to work. Can you help me?

The goal is to highlight all the Primary roads that don't have a name, and they are longer then 50 ft.

First issue: it highlight some ramps
2nd issue: Depending on the test, it will highlight all roads bigger than 50ft!

Here is what I tried:
Code: Select all
 
   "131.enabled": true,
  "131.params": {
  "template": "${typeRank}#${street}@:${length}",
  "regexp": "/^1[1-5]#@:([5-9]+[0-9])$|([1-9]+[0-9]+[0-9])$/",
  "titleEN": "No Street Name on Primary Street",
  "problemEN": "No Street Name on Primary Street",
  "solutionEN": "Add the name",

Re: [Script] WME Validator 1.1.16 / 29.01.2016

PostPosted: Sat Apr 09, 2016 5:19 pm
by ramblinwreck_81
hello jchassy. let me know how I can help. (I'm an AM in Georgia)

Re: [Script] WME Validator 1.1.7 / 06.03.2015

PostPosted: Thu May 07, 2015 3:26 am
by randcon
So we go back to doing it the manual way.... again.

Re: [Script] WME Validator 1.1.7 / 06.03.2015

PostPosted: Thu May 07, 2015 3:14 am
by rccoros
So it's happening to all. I though this is isolated in my installation.
This WME Validator is very helpful. Hopefully this will be fixed soon. :)

Re: [Script] WME Validator 1.1.20 / 03.11.2016

PostPosted: Thu Apr 13, 2017 7:54 pm
by Rcmz71
It was difficult to install the validator, but thanks to forúm tips get renistalar.

Re: [Script] WME Validator 1.1.16 / 29.01.2016

PostPosted: Wed May 18, 2016 10:14 pm
by RealMrMonteCristo
Hi guys!

I was just wondering, is there a way to get this to scan your editable area? I have looked around the script and this forum. But could not locate anything about that, I am guessing not?

Thanks!

Re: [Script] WME Validator 1.1.20 / 03.11.2016

PostPosted: Fri Dec 02, 2016 11:08 pm
by reuvenirony
Hi
Validator is still not working for me.
I am using chrome.
I removed Validator and reinstalled it but this didn't help.
I un-installed chrome and then re-installed it and reinstalled Valdator bot this didn't help.
It seems as if it is installed but I don't see its user interface...
Can someone advise what to do?
Thanks,

Re: [Script] WME Validator 1.1.20 / 03.11.2016

PostPosted: Sat Dec 03, 2016 3:15 pm
by reuvenirony
Thank you :)
Now it is finally working.