[Script] WME Validator 2019.04.11 (BETA)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Validator 2019.02.26 (BETA)

Postby LysdexiaEht » Wed Apr 10, 2019 12:51 am

berestovskyy wrote:If there are no errors in between those logs, it’s normal...

Which Waze server do you use? Or which country you are from?


Australian (INTL) servers, and nothing in between ... but it's a repeatable phenomenon, if it's "waiting for login" Validator never loads.
LysdexiaEht
 
Posts: 78
Joined: Fri Mar 08, 2019 4:04 am
Has thanked: 30 times
Been thanked: 10 times

Re: [Script] WME Validator 2019.04.11 (BETA)

Postby berestovskyy » Thu Apr 11, 2019 10:21 pm

Hi,
After a few days of trying to reproduce the issue, finally I was able to reproduce and fix it today.

Thanks for reporting and sorry for the delay.
berestovskyy
 
Posts: 886
Joined: Fri Jul 15, 2011 1:50 pm
Has thanked: 321 times
Been thanked: 794 times

Re: [Script] WME Validator 2019.04.11 (BETA)

Postby LysdexiaEht » Tue Apr 16, 2019 12:12 am

Great stuff, I can confirm it's been working well since your changes.
LysdexiaEht
 
Posts: 78
Joined: Fri Mar 08, 2019 4:04 am
Has thanked: 30 times
Been thanked: 10 times

Previous

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: cscoq