[Script] WME Validator 2020.10.25 (PLACES BETA)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Validator 0.9.8 (BETA) / 15.04.2014

Postby ctpoole » Tue Apr 22, 2014 7:12 pm

berestovskyy wrote:I'll try to fix the issue, but excluding 'Unneeded node A/B' checks for segments with off-screen nodes seems to be the only way...


I appreciate all your efforts but I think maybe there is a little bit of misunderstanding. None of the nodes are "off screen".
Area Manager: Austin, Southeast Texas and the Panhandle
[ img ]
ctpoole
 
Posts: 399
Joined: Fri Mar 22, 2013 11:27 am
Location: Austin, TX
Has thanked: 18 times
Been thanked: 156 times

Re: [Script] WME Validator 1.0.1 / 25.06.2014

Postby ctpoole » Fri Jun 27, 2014 3:45 pm

CBenson wrote:
txemt wrote:Why is "same endpoints drivable segment" such a big deal? Case in point, this type of intersection or street layout is common, so why is it a big deal? The only answer to solve this is to create a node, which someone is going to come along later and delete that node, as it's part of "cleanup."

berestovskyy gave the reasons for a bunch of the checks here. Do we want to have this discussion again in this validator thread or should we take it somewhere else?

I agree with TXEMT. If I put in a node I eliminate the same segment warning but in its place I get an unneeded node warning. I tried to question this once before but didn't communicate the problem well.


Sent from my iPad using Tapatalk
Area Manager: Austin, Southeast Texas and the Panhandle
[ img ]
ctpoole
 
Posts: 399
Joined: Fri Mar 22, 2013 11:27 am
Location: Austin, TX
Has thanked: 18 times
Been thanked: 156 times

Re: [Script] WME Validator 2019.09.24 (PLACES BETA)

Postby CurtisNewton74 » Fri Nov 01, 2019 10:28 am

Places with multiple entry points are also suggested for turning from area to point, which doesn't work.
--> Error message from WME that place has to many entry points when saving.
So any place with multiple entry points should not be suggested for conversion.
CurtisNewton74
 
Posts: 61
Joined: Thu Nov 02, 2017 9:37 pm
Location: Baiersdorf
Has thanked: 22 times
Been thanked: 18 times

Re: [Script] WME Validator 2019.09.24 (PLACES BETA)

Postby CurtisNewton74 » Fri Nov 01, 2019 3:21 pm

jm6087 wrote:
CurtisNewton74 wrote:Places with multiple entry points are also suggested for turning from area to point, which doesn't work.
--> Error message from WME that place has to many entry points when saving.
So any place with multiple entry points should not be suggested for conversion.


Why not? If a place is supposed to be a point and not an area, the fact that it currently has multiple entry points does not negate that fact.


You are right, the place should still be a point and not an area, you just can't edit that in combination with multiple entries. My very personal opinion here is that I don't want to see proposals that I cannot edit anyway (at least not without removing the multiple entries, and assuming the entries are correct and usefull, that might not be the best idea)
CurtisNewton74
 
Posts: 61
Joined: Thu Nov 02, 2017 9:37 pm
Location: Baiersdorf
Has thanked: 22 times
Been thanked: 18 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.7 / 06.03.2015

Postby czar740 » Thu May 07, 2015 2:26 am

Good Night Wazers:

The current script Validator no longer works in the WME editor

:( :( :( :( :( :( :(
Attachments
Validator.jpg
(16.03 KiB) Downloaded 842 times
czar740
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 922
Joined: Tue Apr 24, 2012 5:25 pm
Location: Bogotá, Colombia
Has thanked: 1266 times
Been thanked: 845 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.20 / 03.11.2016

Postby czar740 » Fri Dec 09, 2016 8:18 pm

I miss the Validator, we need it, please. :(
czar740
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 922
Joined: Tue Apr 24, 2012 5:25 pm
Location: Bogotá, Colombia
Has thanked: 1266 times
Been thanked: 845 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.20 / 03.11.2016

Postby czar740 » Wed Feb 15, 2017 3:40 pm

ldriveskier wrote:Thanks to markr4468 for detailed instructions on installation of dbcm's fix:

1) Go To Tampermonkey Dashboard
2) Click Utilities Tab
3) Paste http://dbcm.github.io/waze/valfix/valfix.js in the URL Box
4) Click Import
5) Click Install
6) Click Installed Userscripts Tab
7) Click On Waze Map Editor - Validator Fix
8) Click On Settings
9) Set Position to #1
10) Hard Refresh in WME
11) Enable Any Localization Files you have.

(Note: If you disabled Validator, don't forget to re-enable it!)



Thank you,
Now if to edit again without fear jejejejeje

:D :D :D :D :D :D
czar740
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 922
Joined: Tue Apr 24, 2012 5:25 pm
Location: Bogotá, Colombia
Has thanked: 1266 times
Been thanked: 845 times

Re: [Script] WME Validator 1.0.3 / 04.08.2014

Postby Daemonia » Tue Aug 19, 2014 9:05 pm

Hi,

I just noticed that rules are customized for some countries.

The built-in rule "Incorrect Freeway name" (#160) should be reviewed for Belgium.
As written on https://wiki.waze.com/wiki/Benelux_Freeway, "E42 - A15" is a valid name for this freeway.

Thanks for this good work ! :)
FR/EN - Région Huy-Waremme - Belgique
[ img ]
Daemonia
 
Posts: 111
Joined: Tue Jul 29, 2014 5:23 pm
Location: Verlaine, Belgium
Has thanked: 10 times
Been thanked: 5 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.19 / 04.06.2016

Postby DanCocoDotCom » Tue Sep 13, 2016 2:23 pm

I had to disable Validator for now because of the unconfirmed roads issue. I hope it's an easy fix.
DanCocoDotCom
 
Posts: 44
Joined: Tue Jul 19, 2016 2:11 am
Location: Rochester, NY
Has thanked: 12 times
Been thanked: 1 time

Re: [Script] WME Validator 1.1.19 / 04.06.2016

Postby DanCocoDotCom » Sat Oct 22, 2016 12:22 am

This would probably break every other script installed but would it be possible to create a script that takes the separate city variable and presents it to validator in the "legacy" method to create a workaround fix? Not sure if it would be possible to get the script to only do this for validator without being able to see validator's code.
DanCocoDotCom
 
Posts: 44
Joined: Tue Jul 19, 2016 2:11 am
Location: Rochester, NY
Has thanked: 12 times
Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: Doctorblah, Google Feedfetcher, Mapman44, Twister-UK