Page 8 of 237

Re: [Script] WME Validator 1.1.17 / 01.06.2016

PostPosted: Wed Jun 01, 2016 3:04 am
by AquaZR1
New version of Validator is out dated 01.06.2016 v1.1.17. The big issue I see is I have no access to the panel. I had my option set to show at bottom and it is not on the screen so how do I change the setting?

Re: [Script] WME Validator 1.1.18 / 02.06.2016

PostPosted: Fri Jun 03, 2016 3:18 am
by AquaZR1
Really like the addition of the tab, thank you. Very nice change.

Re: [Script] WME Validator 1.0.0 / 26.05.2014

PostPosted: Fri Jun 20, 2014 5:59 pm
by arielorellana
Hi, Validator stopped working for me and I don't know why, also I don't know where to start checking for the problem. I've searched but my searching skill have failed to find anything useful (I do get way too many results) . Can you point me to a relevant post or give me some pointers as to how to proceed?

Thank you.

Re: [Script] WME Validator 0.8.2 (BETA) / 09.03.2014

PostPosted: Thu Mar 13, 2014 2:22 pm
by Arnoniem
I notice that the YELLOW soft-turns-on segment error can sometimes hide other RED or BLUE warnings, which can be more important to restore. Is it possible to "shift/move" the soft-turns-warning to a lower level in the visual warnings on the map?

Especially panning over large areas of soft turn segments, you can oversee important notices if you leave the soft turns as they are.

Re: [Script] WME Validator 1.1.3 / 07.10.2014

PostPosted: Sat Oct 11, 2014 1:41 pm
by Arnoniem
Gerrit1965 wrote:Ahora me sale ... y no se carga el script

English please? ;)

Re: [Script] WME Validator 1.1.4 / 07.11.2014

PostPosted: Fri Dec 05, 2014 11:47 am
by Arnoniem
Is anybody else seeing un-wanted or un-realistic warnings?
See example below. I've experienced a couple of times the warning Unneeded node, I think it was when the other node was off screen.
Can't really duplicate/reproduce on the same segment, but I do get this warning on other segments while scrolling around the map.

Permalink
WME Validator strange warning.jpg
(155.98 KiB) Downloaded 2011 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.4 / 07.11.2014

PostPosted: Fri Dec 05, 2014 12:49 pm
by Arnoniem
Olestas wrote:Yes, I get blue highlight sometimes, as there is problem.. but when I select segment it disappears.

A lot of those are from the Simple segments warning, if you've recently fixed some of them. But some also have other warnings, such as this Unneeded node, while it's connected.

Thess ones only change after de-selecting and selecting again.

Re: [Script] WME Validator 1.1.20 / 03.11.2016

PostPosted: Wed Mar 15, 2017 11:47 am
by ArthurUSCG
Even before the latest update, i did not have the "Me" tab for the validator options to show up, or a validator layer. I am using a Chrome book with the Chrome extention, I have also tired the greasy monkey extinction.

Re: [Script] WME Validator 1.1.20 / 03.11.2016

PostPosted: Wed Mar 15, 2017 4:13 pm
by ArthurUSCG
dspille wrote:I am now updated to 1.0.3, yet Validator is still not listed in the layer menu.

It is working for me, I am using the tampermonkey validator and the validator fix scripts.

Re: [Script] WME Validator 1.1.20 / 03.11.2016

PostPosted: Mon Feb 13, 2017 8:02 pm
by asph4lt
There is something missing to be able to use in WME languages other than English, no?