Page 83 of 237

Re: [Script] WME Validator 0.9.6 (BETA) / 08.04.2014

PostPosted: Tue Apr 08, 2014 3:46 pm
by Fredo-p
Okay. I know I reported this issue yesterday that the "to" for on ramps was being flagged. Now it seems that it's spread to other name issues. Now it's streets that start with numbers and single letters that are capital.

Here is a screenshot for ref.

Re: [Script] WME Validator 0.9.7 (BETA) / 08.04.2014

PostPosted: Tue Apr 08, 2014 4:24 pm
by Fredo-p
0.9.7 beta is now working fine for me. The lower case issues have disappeared.
For Chrome users, please:
  1. remove WME Validator
  2. Go to the main post and click on the install from chrome store
  3. After it's installed, close and restart Chrome
  4. Log in to the WME and you should get the WME Validator update pop-up.

Now the lowercase issue should be gone.

[Update]
Yeah...it's my 100th post!!! :D

Re: [Script] WME Validator 0.9.7 (BETA) / 08.04.2014

PostPosted: Tue Apr 08, 2014 4:36 pm
by Fredo-p
SuperDave1426 wrote:Fredo-p: Actually, all that did was just cause you to load the newer version, which he seems to have just put out. :-) You can achieve the same effect by going to the extensions settings within Chrome and clicking on the "Update extensions now" button. :D

berestovskyy, thanks for the fast fix!


:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
I tried doing that but nothing happened........Well at least I made my 100th post. Now 101. lol

Re: [Script] WME Validator 0.9.7 (BETA) / 08.04.2014

PostPosted: Tue Apr 08, 2014 7:10 pm
by Fredo-p
j4m35ch3w wrote:Hi berestovskyy,

Thanks for the fast fix!

On a side note, is there any chance you can allow street names (in the US) that start with "de", "de la", "del", "el" and "la" to not trigger the #170 rule? There are a number of streets in San Diego that start with those and they are 'correct'.


San Diego has them in lowercase? I've seen some roads here in Phoenix that had sings with the del and la as Del and La....hmm. Need to double check some of the other #107 issues just to be safe.

Sent from my DROID4 using Tapatalk

Re: [Script] WME Validator 0.9.7 (BETA) / 08.04.2014

PostPosted: Tue Apr 08, 2014 7:30 pm
by Fredo-p
Well what does the D.O.T say? That should be the guideline to follow I guess.

Sent from my DROID4 using Tapatalk

Re: [Script] WME Validator 1.0.2 / 04.07.2014

PostPosted: Fri Jul 11, 2014 3:34 pm
by Fredo-p
krikketdoug wrote:For what it's worth, I keep Toolbox turned off almost always because I've found (and had it confirmed on the forums) that it interacts badly with URO+ after a bit of time. If I need it for a specific function, I'll turn it on, and then shut it off again.

So the use of exensions may also play a part...

Krikket


Is this still an issue for you or anyone else? Also, could you include the link to the thread that has this convo so I could look it over and see if I have had any issues like this?

Re: [Script] WME Validator 1.1.6 / 06.01.2015

PostPosted: Fri Jan 09, 2015 3:18 pm
by Fredo-p
Is anyone having issues with Validator? It's not identifying unneeded nodes (extra geo nodes) and the play icon is always greyed out. I'm running v1.1.6

Re: [Script] WME Validator 1.1.7 / 06.03.2015

PostPosted: Thu May 07, 2015 1:23 am
by Fredo-p
This used to be a problem in the past. However, the devs were able to keep up with the exparation. Don't worry ppl, it's going to be fixed soon.

Re: [Script] WME Validator 1.1.7 / 06.03.2015

PostPosted: Thu May 07, 2015 2:50 am
by Fredo-p
To reiterate......
Fredo-p wrote:This used to be a problem in the past. However, the devs were able to keep up with the expiration. Don't worry ppl, it's going to be fixed soon.

[ img ]

Re: [Script] WME Validator 1.1.7 / 06.03.2015

PostPosted: Thu May 07, 2015 4:13 pm
by Fredo-p
Before you post, check the previous comments. The issue about it expiring is already known. Please don't post unless it's a new issue that isn't related to the expired warning.