[Script] Street to River Plus

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Szata76 » Tue Jul 01, 2014 10:25 pm

EduardoCarvajal wrote:Hi:

Version 14.06.01 is here:

This version includes:
  1. Fix: script not working if the map have one or more "Place (point)".

Thanks for the newest update! A little bug found. The namespace refer to the old script page.
'http://userscripts.org/users/520047'
Hardware: LG V30 (H930); iPad Air 2 Cellular
Editor level: 6; Area: Magyarország / Hungary ● Corfu (GR)
facebook.com/waze.hu ● waze.hu
Szata76
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1665
Joined: Fri Jun 10, 2011 5:07 pm
Location: EU, Hungary, Budapest
Has thanked: 328 times
Been thanked: 492 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Szata76 » Wed Jul 02, 2014 6:55 am

EduardoCarvajal wrote:
Szata76 wrote:Thanks for the newest update! A little bug found. The namespace refer to the old script page.
'http://userscripts.org/users/520047'


Thank you for your report. Next release will fix this.

PS. I need help to translate Street to River+ to Hungarian (Magyar). Could you help me?

Thank You the fix in advance!

Yes, I can help. How many strings have to translate? Do you use i.e. Transiflex (I don't), or send me the strings in PM?
Hardware: LG V30 (H930); iPad Air 2 Cellular
Editor level: 6; Area: Magyarország / Hungary ● Corfu (GR)
facebook.com/waze.hu ● waze.hu
Szata76
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1665
Joined: Fri Jun 10, 2011 5:07 pm
Location: EU, Hungary, Budapest
Has thanked: 328 times
Been thanked: 492 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Szata76 » Tue Sep 30, 2014 4:18 pm

It seems that the SRP is not fully compatible with the new WME.
"No unsaved and selected new street found."
Hardware: LG V30 (H930); iPad Air 2 Cellular
Editor level: 6; Area: Magyarország / Hungary ● Corfu (GR)
facebook.com/waze.hu ● waze.hu
Szata76
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1665
Joined: Fri Jun 10, 2011 5:07 pm
Location: EU, Hungary, Budapest
Has thanked: 328 times
Been thanked: 492 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Szata76 » Fri Oct 10, 2014 1:03 pm

The date under the StR button is not correct!
Hardware: LG V30 (H930); iPad Air 2 Cellular
Editor level: 6; Area: Magyarország / Hungary ● Corfu (GR)
facebook.com/waze.hu ● waze.hu
Szata76
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1665
Joined: Fri Jun 10, 2011 5:07 pm
Location: EU, Hungary, Budapest
Has thanked: 328 times
Been thanked: 492 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Turrican7 » Wed Jun 15, 2016 10:09 am

Hello, please add my language, I sent it to you with PM. Thank you.
[ img ]
On Samsung Note Edge & Sony Xperia Z3C, Android 6.0 @ BMW X5 300HP
Turrican7
 
Posts: 215
Joined: Mon Mar 14, 2016 5:14 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 60 times
Been thanked: 45 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Turrican7 » Thu Jun 16, 2016 6:45 pm

EduardoCarvajal wrote:
ruskinz wrote:To auto-delete the helper road you can do the following...

Great!!..
Just give me some time to review and test you code. Thanks!!!



Some time its needed to undo creation of river landmark and do some changes on source street segment; will be posible to undo this deletion? or probably will be nicely to do this addon if checked this option
[ img ]
On Samsung Note Edge & Sony Xperia Z3C, Android 6.0 @ BMW X5 300HP
Turrican7
 
Posts: 215
Joined: Mon Mar 14, 2016 5:14 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 60 times
Been thanked: 45 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Turrican7 » Mon Jun 20, 2016 1:06 pm

ruskinz wrote:This adds the 'delete helper road' to the undo queue ... so you can reverse it.

So I think thats enought, its not so much cases to create checkbox, thank you for response
[ img ]
On Samsung Note Edge & Sony Xperia Z3C, Android 6.0 @ BMW X5 300HP
Turrican7
 
Posts: 215
Joined: Mon Mar 14, 2016 5:14 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 60 times
Been thanked: 45 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby valginhak » Wed May 16, 2018 3:04 am

RuiDeLima wrote:heyhey everyone, is this addon still working? the button street to river is not appearing in my interface anymore


Unfortunately it is not working.
Newton

[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
CM - BR
SM - PR, SC, CE, AC
AM - Guarapuava-PR, Curitiba-PR + RMC
valginhak
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 1342
Joined: Mon Jun 08, 2015 8:04 pm
Location: Curitiba, PR, Brasil
Has thanked: 1676 times
Been thanked: 1090 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Vlbee » Wed Sep 23, 2015 7:47 am

When new road is inside any polygon, like a forest, script is not working. It brings message "All street segments inside river. Cannot continue."

Simple way to fix it is to replace code
Code: Select all
 for (var t in repo.objects)
        {
            riverLandmark =  repo.objects[t];                       

            // 2014-06-27: Veriy if the landkmark object has containsPoint function
            if ("function" === typeof riverLandmark.geometry.containsPoint){
                if(riverLandmark.geometry.containsPoint(streetVertices[0])){
                    bAddNew = false;   // Street is inside an existing river
                    break;
                }
            }
        }


with
Code: Select all
 
for (var t in repo.objects)
        {
            riverLandmark =  repo.objects[t];                       
           
            if (riverLandmark.attributes.categories[0] === "RIVER_STREAM")
            {
            // 2014-06-27: Veriy if the landkmark object has containsPoint function
            if ("function" === typeof riverLandmark.geometry.containsPoint){
                if(riverLandmark.geometry.containsPoint(streetVertices[0])){
                    bAddNew = false;   // Street is inside an existing river
                    break;
                }
            }
            }   
        }
Vlbee
 
Posts: 77
Joined: Mon Dec 19, 2011 2:46 pm
Location: Kaliningrad, Russia
Has thanked: 26 times
Been thanked: 41 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby WazingArch » Thu Aug 08, 2019 3:20 pm

Hello, can you make the script work with "Channel" places? Currently, the script cannot extend existing channel places. This way we'll be able to draw easily irrigation channels with their respective category. Regards.
Coordinator BG • Global Champ • CM Manager BG • Translator
[ img ]
Уики България | Best map editing practice
WazingArch
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 500
Joined: Thu May 24, 2012 6:02 am
Location: Bulgaria
Has thanked: 253 times
Been thanked: 115 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: DrivingShanti, jm6087, Mythdraug