[Script] Street to River Plus

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Solismovil1 » Wed Oct 18, 2017 7:17 pm

EduardoCarvajal wrote:Hi

Version 16.07.21 is here

This version includes:

  1. Minor fix: Compatibility issues


Enviado desde mi SM-G930F mediante Tapatalk
    Solismovil1
    CM:Costa Rica. AM: Arabia Saudita / Nigeria / Isla de la Juventud, Cuba, Thailand

Geovanni Solis Perez
Local Champ
Android Beta Tester/MMR México/MMR Thailand/MMR Venezuela
Facebook Wiki Costa Rica
Foros Costa Rica
solismovil1@hotmail.com
[ img ][ img ]
Solismovil1
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 249
Joined: Tue Jul 12, 2011 4:19 am
Location: Turrialba, Cartago, Costa Rica
Has thanked: 53 times
Been thanked: 68 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby steelpanz » Wed Apr 01, 2020 9:06 pm

YanisKyr wrote:Not sure if this has been raised before, couldn't find a reference in the thread.

Would it be possible for the script to prevent this kind of error?

[ img ]

[ img ]


Agreed, this would be a huge help, especially when we may find ourselves working a mile down the waterway, only to see that error upon saving.
steelpanz
State Manager
State Manager
 
Posts: 112
Joined: Wed Jul 06, 2016 9:03 pm
Location: Tulsa, OK, US
Has thanked: 52 times
Been thanked: 47 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby steelpanz » Wed Apr 08, 2020 1:56 pm

I'm curious if there's a known node or distance threshold that triggers the fatal error. For instance, if I draw a segment with 50 nodes and it stretches 500 meters, I'll receive the error. But if I remove several nodes and maybe prune back 100 meters, it then saves successfully. So it could be something where I just try different combinations, but want to see if anyone else has experienced it yet.
steelpanz
State Manager
State Manager
 
Posts: 112
Joined: Wed Jul 06, 2016 9:03 pm
Location: Tulsa, OK, US
Has thanked: 52 times
Been thanked: 47 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Szata76 » Tue Jul 01, 2014 10:25 pm

EduardoCarvajal wrote:Hi:

Version 14.06.01 is here:

This version includes:
  1. Fix: script not working if the map have one or more "Place (point)".

Thanks for the newest update! A little bug found. The namespace refer to the old script page.
'http://userscripts.org/users/520047'
Hardware: LG V30 (H930); iPad Air 2 Cellular
Editor level: 6; Area: Magyarország / Hungary ● Corfu (GR)
facebook.com/waze.hu ● waze.hu
Szata76
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1665
Joined: Fri Jun 10, 2011 5:07 pm
Location: EU, Hungary, Budapest
Has thanked: 329 times
Been thanked: 492 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Szata76 » Wed Jul 02, 2014 6:55 am

EduardoCarvajal wrote:
Szata76 wrote:Thanks for the newest update! A little bug found. The namespace refer to the old script page.
'http://userscripts.org/users/520047'


Thank you for your report. Next release will fix this.

PS. I need help to translate Street to River+ to Hungarian (Magyar). Could you help me?

Thank You the fix in advance!

Yes, I can help. How many strings have to translate? Do you use i.e. Transiflex (I don't), or send me the strings in PM?
Hardware: LG V30 (H930); iPad Air 2 Cellular
Editor level: 6; Area: Magyarország / Hungary ● Corfu (GR)
facebook.com/waze.hu ● waze.hu
Szata76
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1665
Joined: Fri Jun 10, 2011 5:07 pm
Location: EU, Hungary, Budapest
Has thanked: 329 times
Been thanked: 492 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Szata76 » Tue Sep 30, 2014 4:18 pm

It seems that the SRP is not fully compatible with the new WME.
"No unsaved and selected new street found."
Hardware: LG V30 (H930); iPad Air 2 Cellular
Editor level: 6; Area: Magyarország / Hungary ● Corfu (GR)
facebook.com/waze.hu ● waze.hu
Szata76
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1665
Joined: Fri Jun 10, 2011 5:07 pm
Location: EU, Hungary, Budapest
Has thanked: 329 times
Been thanked: 492 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Szata76 » Fri Oct 10, 2014 1:03 pm

The date under the StR button is not correct!
Hardware: LG V30 (H930); iPad Air 2 Cellular
Editor level: 6; Area: Magyarország / Hungary ● Corfu (GR)
facebook.com/waze.hu ● waze.hu
Szata76
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1665
Joined: Fri Jun 10, 2011 5:07 pm
Location: EU, Hungary, Budapest
Has thanked: 329 times
Been thanked: 492 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Turrican7 » Wed Jun 15, 2016 10:09 am

Hello, please add my language, I sent it to you with PM. Thank you.
[ img ]
On Samsung Note Edge & Sony Xperia Z3C, Android 6.0 @ BMW X5 300HP
Turrican7
 
Posts: 215
Joined: Mon Mar 14, 2016 5:14 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 60 times
Been thanked: 45 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Turrican7 » Thu Jun 16, 2016 6:45 pm

EduardoCarvajal wrote:
ruskinz wrote:To auto-delete the helper road you can do the following...

Great!!..
Just give me some time to review and test you code. Thanks!!!



Some time its needed to undo creation of river landmark and do some changes on source street segment; will be posible to undo this deletion? or probably will be nicely to do this addon if checked this option
[ img ]
On Samsung Note Edge & Sony Xperia Z3C, Android 6.0 @ BMW X5 300HP
Turrican7
 
Posts: 215
Joined: Mon Mar 14, 2016 5:14 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 60 times
Been thanked: 45 times

Re: [Script] Street to River Plus

Postby Turrican7 » Mon Jun 20, 2016 1:06 pm

ruskinz wrote:This adds the 'delete helper road' to the undo queue ... so you can reverse it.

So I think thats enought, its not so much cases to create checkbox, thank you for response
[ img ]
On Samsung Note Edge & Sony Xperia Z3C, Android 6.0 @ BMW X5 300HP
Turrican7
 
Posts: 215
Joined: Mon Mar 14, 2016 5:14 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 60 times
Been thanked: 45 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: cscoq, jangliss, jm6087, namirPeaceful