[Script] WME Chat addon

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Chat addon

Postby BellHouse » Mon Jun 08, 2015 5:51 am

I second that request. For me, these 5 groups are also too much. Maybe you could add in an option like "Sort present users into time categories" (or so). So if this option is enabled, the sorting is as before, and if it is disabled, it soll only sort into zzz and not-zzz. But then again, the options screen is already quite long... :?
BellHouse
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3664
Joined: Sun May 12, 2013 5:57 pm
Location: Cologne / Germany
Has thanked: 858 times
Been thanked: 2854 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby BellHouse » Mon Jul 27, 2015 3:08 pm

Too much honor! :oops: 8-)
BellHouse
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3664
Joined: Sun May 12, 2013 5:57 pm
Location: Cologne / Germany
Has thanked: 858 times
Been thanked: 2854 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby BellHouse » Fri Apr 01, 2016 10:13 am

For me, the following Tampermonkey 4+ settings fix this issue:

TM4Settings.png
(50.09 KiB) Downloaded 1433 times

This turns off the new safety features introduced with Tampermonkey 4.0. This is not the ideal solution, of course, but maybe this can be taken back once the script authors have adopted their settings.
BellHouse
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3664
Joined: Sun May 12, 2013 5:57 pm
Location: Cologne / Germany
Has thanked: 858 times
Been thanked: 2854 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby BellHouse » Fri Sep 30, 2016 10:02 am

Feature suggestion:

It would be cool to have an option to default the chat to prod WME when running on beta WME. When using beta WME now, I have to switch back each time I (have to) reload beta WME. The new option could be placed like this in the config window:

[ img ]
BellHouse
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3664
Joined: Sun May 12, 2013 5:57 pm
Location: Cologne / Germany
Has thanked: 858 times
Been thanked: 2854 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby BellHouse » Tue Feb 28, 2017 10:55 am

BUG: When I reload WME while having the Chat window open, as soon as the chat history is loaded from the server, the new-message div is located at a wrong position (too high):

[ img ]

If I then minimize the chat window and re-open it, the div is positioned correctly.

I'm using Chrome.
BellHouse
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3664
Joined: Sun May 12, 2013 5:57 pm
Location: Cologne / Germany
Has thanked: 858 times
Been thanked: 2854 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby BellHouse » Tue Apr 11, 2017 7:05 am

Since quite some time I am missing the system messages "xyz has joined" and "xyz has left" (although I have the corresponding option activated). Is that something that can possibly be fixed?
BellHouse
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3664
Joined: Sun May 12, 2013 5:57 pm
Location: Cologne / Germany
Has thanked: 858 times
Been thanked: 2854 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby BellHouse » Tue Jul 18, 2017 8:13 am

I would like to suggest making the system messages (like: "xyz has joined") a bit smaller in font, compared to the regular chat messages. Currently the font of chat and system messages is nearly alike:

ChatRegular.png
(16.04 KiB) Downloaded 195 times

With the suggestion implemented, it looks like this:

ChatSystemSmaller.png
(17.51 KiB) Downloaded 198 times

This makes it easier for me to overview the actual chat messages. This could also be implemented as a settings option (for instance "Small system messages").

I hacked this into the code by adding a

Code: Select all
font-size: smaller;

style into the system message div.
BellHouse
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3664
Joined: Sun May 12, 2013 5:57 pm
Location: Cologne / Germany
Has thanked: 858 times
Been thanked: 2854 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby BellHouse » Thu Sep 14, 2017 9:42 am

reginamaga wrote:Hi @dummyd2,

In WME Beta, the settings option is not available.
[...]

Anyone else with this problem? or can it be any of my settings?

Looks fine for me:

WMEBetaChat.png
(19.42 KiB) Downloaded 192 times
BellHouse
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3664
Joined: Sun May 12, 2013 5:57 pm
Location: Cologne / Germany
Has thanked: 858 times
Been thanked: 2854 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby Bigbear3764 » Tue Jul 28, 2015 10:30 pm

Lost chat TTS with latest update. Thought it was just home computer, but lost it at work too.

Anybody else?
Bigbear3764
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 2602
Joined: Fri Feb 10, 2012 8:02 pm
Location: Island Lake, IL USA
Has thanked: 214 times
Been thanked: 954 times

Re: [Script] WME Chat addon

Postby biuick84 » Sun Jun 08, 2014 10:36 pm

Great addon! I suggest you could make a sound play whenever a message arrives, just like Whatsapp and other IM's...
biuick84
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 336
Joined: Sat May 03, 2014 1:04 am
Location: São Paulo e Santos/SP
Has thanked: 255 times
Been thanked: 313 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: RussPA