[Script] WME Toolbox (>1.4.2.8)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Toolbox (>1.4.2.8)

Postby Arnoniem » Thu Jun 19, 2014 11:38 am

Arnoniem
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2277
Joined: Thu Jan 03, 2013 7:21 am
Location: The Netherlands, UAE, Oman
Has thanked: 350 times
Been thanked: 614 times

Re: [Script] WME Toolbox (>1.4.2.8)

Postby Arnoniem » Thu Jun 19, 2014 11:58 am

It feels kind of, I'm spamming this thread, but could you also have a look at this post
Still wondering what's going on there. Can it be related to the B-A, A-B, B-A order of the segment directions?
Edit: Experiencing the same here. Also the 2 segments have alternate direction A-B and B-A.

Last question for now ;) Could you make the "Save now, before further editing" popup background Yellow, instead of the regular Blue messages? Than it will stand out a bit more, but not as harsh as the Red Errors :)
Arnoniem
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2277
Joined: Thu Jan 03, 2013 7:21 am
Location: The Netherlands, UAE, Oman
Has thanked: 350 times
Been thanked: 614 times

Re: [Script] WME Toolbox (>1.4.2.8)

Postby Arnoniem » Thu Jun 19, 2014 5:34 pm

^^^ it's not that kind of splitting. Maybe cutting (into 2) is a better description for it.
It adds a node in the middle. ;)

send from my SGS4, using Tapatalk
Arnoniem
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2277
Joined: Thu Jan 03, 2013 7:21 am
Location: The Netherlands, UAE, Oman
Has thanked: 350 times
Been thanked: 614 times

Re: [Script] WME Toolbox (>1.4.2.8)

Postby Arnoniem » Thu Jun 19, 2014 6:48 pm

'Cut segment' or 'add node' comes to my mind.

send from my SGS4, using Tapatalk
Arnoniem
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2277
Joined: Thu Jan 03, 2013 7:21 am
Location: The Netherlands, UAE, Oman
Has thanked: 350 times
Been thanked: 614 times

Re: [Script] WME Toolbox (>1.4.2.8)

Postby Arnoniem » Fri Jun 20, 2014 8:37 am

kentsmith9 wrote:Autofix reverse connections...

When did that came in? Or is it L6 only and not visible to me?
EDIT: found it already on oyyodams.com (toolbox 1.3.3.9 as an L6 job)
Last edited by Arnoniem on Fri Jun 20, 2014 11:29 am, edited 1 time in total.
Arnoniem
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2277
Joined: Thu Jan 03, 2013 7:21 am
Location: The Netherlands, UAE, Oman
Has thanked: 350 times
Been thanked: 614 times

Re: [Script] WME Toolbox (>1.4.2.8)

Postby Arnoniem » Sun Jun 29, 2014 6:12 pm

PesachZ wrote:Toolbox is not suppressing this node. it is being flagged as unneeded by validator.

I've also asked that a couple of times ( https://www.waze.com/forum/viewtopic.ph ... 36#p812036 ) but I guess OyyoDams hadn't had time to figure it out. Or it got lost in the actrive thread :)

Does yours fit the reverse a-b b-a theory on the neighbouring segments?
Arnoniem
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2277
Joined: Thu Jan 03, 2013 7:21 am
Location: The Netherlands, UAE, Oman
Has thanked: 350 times
Been thanked: 614 times

Re: [Script] WME Toolbox (>1.4.2.8)

Postby Arnoniem » Wed Jul 09, 2014 7:44 am

OyyoDams wrote:Update: U-turns on dead-ends are not shown anymore

Why? I liked it! ;) Could you make that a on/off option?
Arnoniem
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2277
Joined: Thu Jan 03, 2013 7:21 am
Location: The Netherlands, UAE, Oman
Has thanked: 350 times
Been thanked: 614 times

Re: [Script] WME Toolbox (>1.4.2.8)

Postby Arnoniem » Wed Jul 09, 2014 9:49 am

PesachZ wrote:Waze disabled it in this newest version of WME,....

But are they not shown, or disabled? Validator still recognizes them as if they were enabled/disabled, before the arrows were hidden.
Arnoniem
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2277
Joined: Thu Jan 03, 2013 7:21 am
Location: The Netherlands, UAE, Oman
Has thanked: 350 times
Been thanked: 614 times

Re: [Script] WME Toolbox (>1.4.2.8)

Postby Arnoniem » Wed Jul 09, 2014 10:45 am

^^^ yes, that's probably the right suggestion :)

Another question; could you make the "save now" message stand out from other blue messages, by making a yellow background or something?

WME Toolbox 1.jpg
WME Toolbox 1.jpg (66.56 KiB) Viewed 598 times
Arnoniem
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2277
Joined: Thu Jan 03, 2013 7:21 am
Location: The Netherlands, UAE, Oman
Has thanked: 350 times
Been thanked: 614 times

Re: [Script] WME Toolbox (>1.4.2.8)

Postby arturoae » Tue Jul 08, 2014 3:00 pm

OyyoDams wrote:
mikenit wrote:
Arnoniem wrote:'Cut segment' or 'add node' comes to my mind.

When I select an segment, the 'Cut segment' do 'add node' in "random position". This position is chosen by the script.
I will like to choose the position where the node is added. Like in "insert new segment".
This would be perfect to define segments that have elevation <> 0.

Thank you.


Thanks for the suggestion. However it's hard to implement, so not for now.
z


Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
arturoae
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 892
Joined: Wed Mar 09, 2011 7:12 am
Has thanked: 656 times
Been thanked: 476 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users