Page 5 of 7

Re: Ötlet

PostPosted: Wed Jun 01, 2016 2:10 am
by T_Ricsi
Üdv (Remélem megvalósul)

A sebességkorlát figyelmeztetésénél ne %-ba lehessen megadni a sebességkorlát átlépését, hanem általunk megadott számokkal.. pl. 50-es megengedettnek hozzárendelnék 65-öt... Így 65km/h-nál jelezne hogy "héj tesó lassíts különben sárga csekk" ha csak nem mérnek értelemszerűen... Jogilag autópályán pl kicsivel nagyobb értéket engednek el a sünök méréskor mint városban. Így a százalékos sebességkorlát nem arányosan jelez mivel %-osan számol és nem egy hozzá rendelt értéket vesz alapul. Persze a "százalékossal" sincs gond de ha már lúd legyen kövér. Így precízebbnek találom.

Re: Ötlet

PostPosted: Sat Oct 18, 2014 11:15 pm
by Tofalvy
Az adatforgalom csökkentésére egy lehetőség, hogy még itthon wifi kapcsolat mellett végiggörgeted azt a környéket, amerre menni fogsz (különböző zoom szinteken). Így a program ezeket a részeket letölti előre és az utazás közben már csak az azóta bekövetkezett változásokat és a forgalmi adatokat fogja letölteni.

Re: Ötlet

PostPosted: Wed Sep 27, 2017 8:21 am
by trivia211
VazeZolee wrote:De jó lenne, ha a valósidejű térképen vissza lehetne tekerni az időt... :D
Legalább 24 órát, hogy adott jelentés (UR) idejének megfelelő forgalmi helyzetet meg lehetne nézni Vaze! ;)

Ha az élő adatokat nem is, a hosszabb távú átlagot meg lehet nézni a WME Route Speeds scripttel fél órás bontásban a hét minden napjára.

Re: Ötlet

PostPosted: Thu Sep 28, 2017 12:04 pm
by trivia211
VazeZolee wrote:Ez nem csak a béta verzióban használható?

Nem. A legújabb verziót adtad hozzá? (MapOMatic fork.) A WME-ben megjelenik a Route Speeds fül?

Re: Ötlet

PostPosted: Tue Aug 30, 2016 6:52 pm
by VazeZolee
Sziasztok!
Ha E-mail értesítésből kattintok a linkre, nem a Magyar felületre érkezem, anem Angol nyelvűre.
Nem lehetne elérni, hogy a Magyar oldalról érkező válaszok egy hibára, Magyar maradjon?
https://www.waze.com/hu/editor/?zoom=5&lat=47.505304&lon=19.08048&mapUpdateRequest=6877847&env=row
Linkben kiemelve a (/hu/)
Eredeti link: https://www.waze.com/editor/?zoom=5&lat ... 47&env=row
:o :?:

Re: Ötlet

PostPosted: Sun Jun 25, 2017 1:19 pm
by VazeZolee
Sziasztok!
Próbáljátok ki ezt az alkalmazást. Egy készüléken egy időben a háttérben rögzíti az utat. Közben előtérben fut a WAZE! :-)
video itt

Re: Ötlet

PostPosted: Thu Sep 21, 2017 7:00 pm
by VazeZolee
Cekabond wrote:Sziasztok!
A Waze elvileg figyelmeztet az átlagsebességmérős útszakaszokra.
Tudtommal Mo-n még ilyen nincs, de ha pl. Ausztriába megyek akkor figyelmeztet? Egy kérdésemre írták:

"Average Speed Cameras is a functioning feature for the client and the WME which was enabled in selected countries (Austria, Belgium, France, Italy, Netherlands, Poland, Spain, UK, Australia, Morocco, Slovakia, Russia, Germany, Czech Republic)"

Köszi.

Itt még nincs ilyen valóban.
De ezt két fix kamera között bárhol megtehetik, hogy kiszámolták. Hogy erre figyelmeztessen is, minek? :-)

Re: Ötlet

PostPosted: Tue Sep 26, 2017 4:28 pm
by VazeZolee
zsezo wrote:
vequalsdividedt wrote:
Cekabond wrote:Gyakran járok Ausztriában és Olaszországban. Ott "bekapcsol" ez a funció?

Igen bekapcsol, ha az ottani szerkesztők beállították az adott szakaszra.

Bekapcsol Belgiumban is!


iTapatalk Pro rulez!

De külön erre hangutasítás nincs ugye? Hanganyagok között ilyet nem találtam.
Hogyan működik? A szakaszon végig felmaradt a figyelmeztetés?

Re: Ötlet

PostPosted: Tue Sep 26, 2017 7:39 pm
by VazeZolee
De jó lenne, ha a valósidejű térképen vissza lehetne tekerni az időt... :D
Legalább 24 órát, hogy adott jelentés (UR) idejének megfelelő forgalmi helyzetet meg lehetne nézni Vaze! ;)

Re: Ötlet

PostPosted: Thu Sep 28, 2017 11:39 am
by VazeZolee
trivia211 wrote:
VazeZolee wrote:De jó lenne, ha a valósidejű térképen vissza lehetne tekerni az időt... :D
Legalább 24 órát, hogy adott jelentés (UR) idejének megfelelő forgalmi helyzetet meg lehetne nézni Vaze! ;)

Ha az élő adatokat nem is, a hosszabb távú átlagot meg lehet nézni a WME Route Speeds scripttel fél órás bontásban a hét minden napjára.

Ez nem csak a béta verzióban használható?