[Script] WME Validator 2020.04.12 (PLACES BETA)

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Validator 0.9.9 (BETA) / 27.04.2014

Postby lg1992 » Sat May 17, 2014 3:38 am

Now, as landmarks have been changed with places that have categories and sub-categories, I occasionally meet a place with a general category only. It would be nice to have the Validator to mark such places.
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 4169
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 269 times
Been thanked: 807 times

Re: [Script] WME Validator 1.0.0 / 26.05.2014

Postby lg1992 » Sun Jun 22, 2014 6:34 am

Lately I cannot use the Validator on the beta editor (Israeli server). If I work with a small area, the Validator properly paints problematic segments and the button "Show Report", but clicking the button doesn't open a Report page. If I work with a bigger area and click "Start Scanning", the scanning starts but never finishes, and clicking the buttons "Pause" or "Stop" doesn't bring the map back. There are no such problems with the regular editor.

Do any users experience these problems with the beta editor or NA or ROW servers?
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 4169
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 269 times
Been thanked: 807 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.3 / 07.10.2014

Postby lg1992 » Sat Oct 18, 2014 3:25 am

After scanning an area with all layers turned off the Validator doesn't restore the layer of Place updates.
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 4169
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 269 times
Been thanked: 807 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.8 / 07.05.2015

Postby lg1992 » Tue Oct 27, 2015 3:39 am

:shock: The new beta version of WME doesn't have the "Me" tab, so the Validator isn't shown at all!
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 4169
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 269 times
Been thanked: 807 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.16 / 29.01.2016

Postby lg1992 » Wed Mar 23, 2016 4:53 am

I lose the Validator rather often, but I haven't notice a pattern so far. Usually it's enough to reload the Chrome page to get the Validator back.
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 4169
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 269 times
Been thanked: 807 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.16 / 29.01.2016

Postby lg1992 » Tue Mar 29, 2016 4:23 pm

The new beta version of the editor broke the Validator (at least on Chrome). The error is:

Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of null
WME_Validator.user.js:129
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 4169
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 269 times
Been thanked: 807 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.18 / 02.06.2016

Postby lg1992 » Fri Jun 03, 2016 11:49 am

The buttons "Show report" and "Send" don't work in the WME beta.
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 4169
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 269 times
Been thanked: 807 times

Re: [Script] WME Validator 1.1.19 / 04.06.2016

Postby lg1992 » Tue Jul 12, 2016 4:19 pm

URL of WME beta was changed from https://editor-beta.waze.com/editor to https://beta.waze.com/editor and that broke the script.
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 4169
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 269 times
Been thanked: 807 times

Re: [Script] WME Validator 2018.09.15 (BETA)

Postby lg1992 » Sun Sep 23, 2018 4:34 am

The errors 107 and 108 (No connection - The node A/B of the drivable segment is within 5m from another drivable segment but not connected by a junction) are reported sometimes when two segments are connected with a 3rd short segment (example). Please tune the corresponding rules.
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 4169
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 269 times
Been thanked: 807 times

Re: [Script] WME Validator 2020.04.12 (PLACES BETA)

Postby lg1992 » Sat Jul 18, 2020 12:28 pm

It was possible in past to define a filter to hide some problems. May we get this feature back?
Leonid, Country Manager, Israel
lg1992
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 4169
Joined: Fri May 04, 2012 9:50 am
Has thanked: 269 times
Been thanked: 807 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: jm6087, umopapisdn