Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Waze nováčik - otázky

Postby kupony » Sun Oct 18, 2015 9:06 am

Neplanuje waze moznost navolit si dialnicnu znamku? Napr. mam SK dialnicnu znamku ale nemam CZ. Idem raz za cas z BA do Brna... bolo by fajn, keby ma waze po SK navigoval po dialnici a na ten kusok od hranice do Brna navigoval mimo dialnice. To iste smer Vieden. Vsimol som si, ze v skodovke to maju v navigacii a je to celkom uzitocne. Takto na waze stale zakazovat toll roads a potom po pamati chodit po sk dialniciach a stale pocuvat, ako mam zliezt z nich dole je troska blbe.
kupony
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 18, 2015 8:50 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby Kvasar » Tue Mar 08, 2016 6:35 pm

Ahoj zkus v nastavení facebooku odstranit aplikaci waze a pak to zkus přes waze zase připojit. mě to pomohlo...
[img]<ShortURLOfTheImageYouJustCopied>[/img]
Kvasar
 
Posts: 8
Joined: Mon Nov 18, 2013 3:01 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby L_B_sakoverife » Thu Apr 23, 2015 4:05 am

Celé tohle šíleně dlouhé téma jsem nečetl a určitě se to už někde zmiňovalo.
V létě s chystám na dovolenou do Chorvatska a potřeboval by jsem si někde trasu naplánovat. Někde mimo Waze, na stolním PC. Jde k tomu použít Google? pokud ano, jakým způsobem tu naplánovanou trasu přednesu do Waze?
Díky za info
L_B_sakoverife
 
Posts: 5
Joined: Mon Jun 24, 2013 6:01 pm
Has thanked: 12 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby leo_the_king » Fri Apr 18, 2014 3:56 pm

Ahoj vespolek :)

řeším jeden UR, kdy to vypadá, že si navigace myslí, že nelze odbočit a vede uživatele jinudy než by mohla. Jedná se o odbočení ze směru Štefánikův most - Lanova třída. Snažil jsem se najít nějaký problém, ale dle mapy, vypadá vše v pořádku. Nebo se mýlím ?

Odkaz zde :
https://www.waze.com/cs/editor/#?%23%3F ... 59&env=row

Díky

Edit : UR zde : https://www.waze.com/cs/editor/?zoom=8& ... 89&env=row
leo_the_king
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 02, 2014 5:25 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby leo_the_king » Fri Apr 18, 2014 8:20 pm

GinBook wrote:Dívám se na to, a .... nevím. vše je vpořádku.

Dělá to vždy, nebo jen v poslední době? Napadá mne jenom, že je to prostě rychlejší doprava než stát ve frontě na semaforu doleva. Ale nejsem místní, tak neznám situaci jak oc to bývá na daném místě zasekané.

V editoru je vše jak má být.


Ano, údajně pokaždé, když se má jet tímto místem. Díky za kontrolu :)
leo_the_king
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 02, 2014 5:25 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby LiborPospa » Fri Dec 11, 2015 6:24 pm

Doplním jen vlastní zkušenost. Pokud ti v obci bez ulic ani jedna ze záložek nenabídne správný výsledek, doplň do vyhledávače i obec, pod kterou spadá (např. Třebčín 148, Lutín místo pouze Třebčín 148)

Odesláno z mého Huawei P8lite pomocí Tapatalk
LiborPospa
 
Posts: 235
Joined: Fri Aug 15, 2014 5:02 pm
Has thanked: 178 times
Been thanked: 33 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby LiborPospa » Sun Jan 10, 2016 9:39 am

Někde to tu už Ginbook psal. Ví se o tom a pracuje se na nápravě, stačí vydržať ;-)

Odesláno z mého Huawei P8lite pomocí Tapatalk
LiborPospa
 
Posts: 235
Joined: Fri Aug 15, 2014 5:02 pm
Has thanked: 178 times
Been thanked: 33 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby LiborPospa » Tue Dec 06, 2016 8:18 pm

MTB_Petik wrote:Jde nejak zamknout displej ale aby zustalo waze aktivni (nejaky screensaver, ...)? Krom samovolneho vypnuti waze v batohu na motorce, kde mam jen zapnute vystrahy (nepotrebuji treba ani navigivat), tak zapasim s tim, ze si napriklad rano na wifi najdu trasu a zapnu navigaci, hodim mobil do kapsy a kdyz dojdu do auta, tak tam mam namackano napriklad konfuguraci. Pokud tlacitkem na SGS5mini zmacknu tlacitko cimz se zhasne displej, tak zadny nahodny stisk neni, ale zase se mne vypne navigace a v aute musim na pomalych gsm datech zadavat trasu znova.

Nevím jak SGS5mini, ale můj Huawei P8 lite má v nastavení možnost označit aplikace, které se nemají po zhasnutí displeje vypnout. Takže v tvém případě nastavím cíl ve Waze, zhasnu displej a jedu. Jen fce automatického vypnutí waze při "nepohybu" při zhasnutém displeji nejde vypnout.
LiborPospa
 
Posts: 235
Joined: Fri Aug 15, 2014 5:02 pm
Has thanked: 178 times
Been thanked: 33 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby LiborPospa » Mon Sep 25, 2017 5:03 pm

Vadi58 wrote:A to nevidno len na PC? V Tapatalku to je pre každého viditeľné?

Odoslané z Redmi 4X pomocou Tapatalku

Ahoj.

Matně si vybavuji, že jsem přidávání fotek v Tapatalku v minulosti taky řešil a vyřešil tím, že jsem nesměl přidávat ten obrázek jako obrázek ale jako soubor. Zkus to.

Čavec. ;)
LiborPospa
 
Posts: 235
Joined: Fri Aug 15, 2014 5:02 pm
Has thanked: 178 times
Been thanked: 33 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby LiborPospa » Sat Oct 21, 2017 6:37 pm

Jarda213 wrote:Zdravím, nějak nemůžu najít, jestli se už někdo neptal, tak se ptám :-) Neuvažuje se o tom, že by součást Waze byla možnost zapnout na mobilu kameru a nahrávat si jízdu? Díky.
Ahoj. Jsem jen L2 editor, ale o takové funkci jsem zatím neslyšel. Ale určitě se ti ozve i vyšší L . Ale proč reaguji? To je na tvém mobilu problém spustit kameru a Waze současně? Nebo ti jde jen o to, abys to měl v jedné apce, případně aby se dalo nastavit automatické nahrávání se spuštěním Waze?

Odesláno z mého Honor 8 Pre pomocí Tapatalk
LiborPospa
 
Posts: 235
Joined: Fri Aug 15, 2014 5:02 pm
Has thanked: 178 times
Been thanked: 33 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron