Csetszoba - ha Waze, ha nem Waze
Post by Sheriff1980
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a benzinkutak "láthatósági körét" hogyan lehet változtatni? Az általános beállításokban 50km van megadva, ennek ellenére csak egy 3 km-es körben látom őket.

Illetve olyan lehetséges, hogy pl. Budapestről megnézni a Székesfehérvári kutakat?

Köszi!

Üdv.
B.
Sheriff1980
Has thanked: 2 times
Send a message

Post by Sheriff1980
Sziasztok!

A waze.com Live Map-on meg lehet nézni a benzinkút árakat? Ha nem esetleg később lesz rá lehetőség?

Köszi!

Üdv.
S.
Sheriff1980
Has thanked: 2 times
Send a message

Post by simonfffy79
Sziasztok!

Mai nap regisztráltam. Az lenne a kérdésem, hogy a pontokat milyen rendszerességgel frissiti a rendszer? Egész nap használtam az appot es 0 ponton állok.
simonfffy79
Send a message

Post by SkyLineGT3000
Nekem az lenne a gondom, h ha véletlen újra kell telepíteni az alkalmazást, állandóan baby wazerként indulok. Tök mindegy, hány pontom van és ez rohadt idegesítő. A héten is már rég levezettem a 160km-t, de még mindig nem változott vissza, pedig az azóta megtett pontjaimat is jóváírták. Majd 33.000 ponttal babay wazer vagyok... Pedig rendszeresen szoktam az üzemanyag árakat frissíteni az útvonalaimon, de ezért most nem tudok. Jeleztem a play-en is már régebben, de semmi.
SkyLineGT3000
Been thanked: 1 time
Send a message

Post by SkyLineGT3000
marcedli wrote:Ezzel nem tudsz mit kezdeni, több millió ponttal is ugyanez a helyzet mindenkinek. Egyszer csak mindig magához tér
Biztos marha nehéz lenne javítani... :evil: Gondolom, nem csak én jeleztem már. Pont ezért csináltam a proggiról mentést, hogy elkerüljem, de rom csere után hiába tettem vissza, elindult, majd kilépett és annyi. Csak a reinstall segített.
SkyLineGT3000
Send a message

Post by SkyLineGT3000
marcedli wrote:Teljesen mindegy, mit csinálsz, a pontok szerveren vannak, onnan tölti vissza.
Nem erre értettem. Tudom, hogy szerveren tárolja. Azért csináltam a proggiról (meg minden másról) mentést, hogy ha romcsere után csinálok backup-ot és épp jó is a mentés és simán indul a waze, akkor nem játssza el ezt a baby wazer baromságot.
SkyLineGT3000
Send a message

Post by Sombuku
Heló!

Tud vki segíteni, hogy a cégemet hogyan tudom megjeleníteni a térképen?
Sombuku
Has thanked: 1 time
Send a message

Post by Sombuku
zsezo wrote:
Sombuku wrote:Heló!

Tud vki segíteni, hogy a cégemet hogyan tudom megjeleníteni a térképen?
Reklámként? Mint a Michelin?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Webáruházam van és az átvevőpontot jelölném rajta, hogy a vevők könnyebben megtalálják.
Sombuku
Has thanked: 1 time
Send a message

Post by Sparheld
fglaszlo wrote:Sziasztok!
tuti, hogy rossz helyen kérdezek és rosszat, :) de azt szeretném tudni, hogy utazás (roaming) közben (Magyarország - Szlovénia - Olaszország) mennyi adatforgalommal számolhatok? Vagyis, ha közel egész nap autózom (1100 km) a Waze-zel, mennyi megy el (nagyságrendileg) a roaming adatmennyiségből?
Kösz szépen
Gábor
Gyakorlati tapasztalatom van ebben a témában, ha ez érdekes a számodra. Mostanság voltam Ausztriában, oda vissza 1300km és a telefon mérése szerint a waze 60MB forgalmat bonyolított ebben az időszakban.
Üdv.

Sparheld
Sparheld
Has thanked: 25 times
Been thanked: 12 times
Send a message

Post by Sparheld
Zegzug wrote:Sziasztok!

Egy olyan dologra lennék kíváncsi, hogy a múlt héten Olaszországban autózva használtam a Waze-t és pár helyen egyszer csak elkezdett hozzám olaszul beszélni, hangos figyelmeztetéseket adni elég hosszan olasz mondatokban. Ez hogyan volt lehetséges? Én továbbra is magyar nyelvre állítva, magyar hangokkal használtam végig, nem töltöttem le semmilyen idegen nyelvet hozzá, nem állítgattam át semmit. De bizonyos spéci figyelmeztetéseket adott egyes autópálya szakaszokon, amilyet idehaza sosem tapasztaltam még. Ezek szerint fel lehet rá vinni olyan jelzéseket, amihez az arra közlekedők készüléke még ahhoz kapcsolódó hangfájlokat is automatikusan letölt? Érteni nem értettem mit mond, de valami fokozottan ellenőrzött autópálya szakaszt jelzett írásban is azon a környéken. Tudja valaki ez miképp működik?
Olyan dolgokat mond be idegen nyelven, ami a magyar hangállományban nincsen benne. Én az átlagsebességmérés kapcsán futottam bele ilyesmibe.
Sparheld
Has thanked: 25 times
Been thanked: 12 times
Send a message