Mám problém,se kterým si neumím poradit. Již téměř 2 měsíce se mě přičítají body pouze za hlášení události, za kilometry ani bodík. Aplikaci jsem odinstalovat a znovu nainstaloval, ale nepomohlo to. Poradite prosim někdo, co mám ještě udělat? Nebo nezbývá nic jiného než čekat až si toho náhodou někdo všimne? Jinak trasy a ujeté km mám normálně na webu evidované a registrované . Díky za odpověď a radu. Luboš
Zdravím,potřeboval bych poradit...Chtěl bych si dám do DOMU adresu bydliště, ale ono jí to bohužel nenajde ani nezná...Přitom pár let daná ulice je už s oficiálním názvem a najde se např. jak v TomTom či Sygic. Funguje její přidání přes "Editor map"? Snažil jsem se tu ulici tam přidat, ale jak se to uloží nebo co je ještě potřeba udělat? Díky
V aplikaci na Androidu to jde takto:
- z mapy vybrat místo (třeba ulici) a podržet na něm prst ať se zobrazí bublina s možnostmi poslat/jet.
- v té bublině kliknout vpravo nahoře na tři tečky a zvolit "zobrazit polohu".
- otevře se jiný pohled a v něm zase tři tečky vpravo nahoře a "Nastavit jako počáteční bod"
- pak už standardně vybrat kam navigovat a koukat na trasy atd.
- Za jak dlouho se mi zobrazí body + pořadí, atd.. tady na webu a za jak dlouho v aplikaci. Za dva dny jsem najezdil dost km, nahlásil pár událostí a nikde žádný body nemám
Vedel by mi niekto poradit..? Mam novy mobil, nainstaloval som si waze a po zapnuti sa asi po dvoch, troch sekundach samo vypne.. Povolil som aplikacii vsetko co sa dalo, este aj reklamy, datove prenosy mam aktivovane, polohu samozrejme tiez, nepomohol ani reinstall a restart.. Na starom mobile aj tablete facha v pohode.. Netusim kde moze byt problem... System je novy android 8.1 OREO
Dik.
Zaujimalo by ma ake rozne "nalady" si je mozne nastavit (mnohe su za zasluhy takze "nastavit" berte s rezervou) v klientovi.
Hlavne ma zaujima ta fialova jednooka diablovita ikonka. Vidim ich aj po cestach, tak som sa chcel spytat za ake zasluhy je pre vas dostupna?
A.. Su este nejake dalsie, ktore je mozne stretnut okrem tych co je vidiet v klientovi (nalady plus editorske)?
Re: Waze nováčik - otázky