paaaja13 wrote:- nemám aktuální dopravní situaci
- zříkám se průběžné optimalizace
- nemůžu posílat a přijímat hlášení
- nemůžu sjet ani metr z trasy apod.
Funguje to takhle?
Ano, ale.... Urcite by som sa na to nespoliehal na 100%. Napriklad ti odskoci GPS pozicia waze zacne prepocitavat a uz si v ....
paaaja13 wrote:Nebo si bez datového roamingu musím přibalit ještě alternativní off-line navigaci?
Ja mam data aj v zahranici (200MB) no mam na daleke cesty vzdy v zalohe Sygic. Just in case. Za posledne dva roky som ho nebol nuteny pouzit.
paaaja13 wrote:Jo, a jestli to takhle funguje, co se stane, když sjedu kousek z trasy - třeba k benzince nebo na odpočívadlo? Nestane se to, že by se ve Waze původní naplánovaná trasa ztratila a nová se kvůli datové absenci nenačetla?
Zalezi ci mas presne GPS, pretoze ak budes iba par metrov od dialnice tak ta od dialnice "neodlepi" a si v pohode. Ak budes prilis daleko a GPS ta uz odlepi od povodnej trasy, zacne prepocitavanie. A bac si v problemoch. Stalo sa mi ze kym prepocitavalo a stihol som sa vratit na povodnu trasu prepocitavanie skoncilo a pokracoval som ale taktiez sa mi stalo ze mi trasu vymazalo a uz bola nenavratne prec.
paaaja13 wrote:Díky za osvětu, bude to pro mě s Waze zahraniční premiéra.
Waze je v zahranici super, ale bez dat by som sa ju bal pouzivat ako jediny zdroj informacii.