AtirisSK wrote:..
Pekne si to zhrnul a skusim poradit aspon co viem.
- nebolo by možné mať nahovorené všetky druhy udalostí? - to nie je o nahovoreni udalosti, je to o funkcii TTS (text-to-speech (tato hovori)) (hamilnes chybne uviedol ASR (tato pocuva)). TTS je dostupne len pre par jazykov a pre SK a CZ je to zatial v nedohladne (dovod som uz niekde nedavno pisal). TTS vlastne "precita" to co sa zobrazi v popup okne (aj ked to nie je presne pomenovanie, pretoze ked to mas po slovensky tak to neprecita po slovensky s anglickym prizvukom). Ak vies anglicky prepni si hlasn navigacie na "Jane- s nazvami ulic". A bude ti to hovorit ale len po anglicky, rovnako ako citat slovenske slova s anglickym prizvukom.
- pridať farebné schémy mapy - snad coskoro, alebo si ich uprav (mozne len za urcitych podmienok)
- umožniť nastaviť jazyk vyhľadávania nezávisle od primárneho jazyka - treba nastavit v nastaveniach telefonu a nie vo waze
- umožniť vypnúť požiadavku na vytovrenie fotografie - ak nemas android 6, alebo mas rootnuty telefon tak si uprav v subore preferences parameter "Navigation.Nearing destination distance: 250" a zmen 250 na 0. ak ho v subore nemas vobec tak si ho tam kludne dopis.
- nové zoomovanie je horšie - nevyriesim ti zoomovanie po krokoch ale opat v preferences si vies upravit na aky najvacsi zoom ti to ma odzoomovat, je to parameter "AutoZoom.Max Scale: 2000" a zmen na mensie cislo.
- waze by si už raz mohlo zapamätať, že moje palivo je diesel - toto je tu uz od cias 3.8. ale nadari sa mi zreprodukovat spolahlivo problem, mne to vyhadzuje aj hocikedy inokedy, len neviem prist na to co je ten dovod.
- zobrazovanie času "medzicieľa" a "cieľa" - toto je vec nazoru, ked mam niekde medziciel tak mna napriklad zaujima kedy budem tam a az druhotne ma zaujima kedy budem na konci a vtedy si to proste tuknem.
- pri použití tunelu alebo strate gps signálu - aaaach, to je ficura ktorou ich bombardujeme uz roky rokuce