[Script] Street Vector Layer

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] Street Vector Layer

Postby bedo2991 » Thu Jan 14, 2021 9:54 pm

whatismoss wrote:Hey, is it possible to add a setting to hide the 'Routing mode' box when the option is toggled in ?
[ img ]
Also maybe add a segment decoration that shows up on segments with routing preferences. Thanks !

Now in Version 5.0.9 it is!
  • Added that option
  • Improved the routing panel style and functionality
  • Code refactoring and bug fixes (Lanes opacity option was not persistent)

About the decoration, let's say that there is already a kind of decoration. The road name is in the original street style, when in routing mode. Maybe I could do the opposite when not in routing mode...
Francesco
Italian Global Champ
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
New: Street Vector Layer (SVL)
"Slack volant, forum manent"
bedo2991
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1910
Joined: Sat Jan 07, 2012 12:45 pm
Location: Italy, Marche
Has thanked: 703 times
Been thanked: 1107 times

Re: [Script] Street Vector Layer

Postby bedo2991 » Fri Jan 15, 2021 10:44 am

What's coming next?

On the issue tracker since 2016...

Localisation! - If you'd like to help with translations, please request access to this google document (you could add the language(s) you can translate in the request comment).

Only languages which are already available in the WME are supported.
Francesco
Italian Global Champ
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
New: Street Vector Layer (SVL)
"Slack volant, forum manent"
bedo2991
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1910
Joined: Sat Jan 07, 2012 12:45 pm
Location: Italy, Marche
Has thanked: 703 times
Been thanked: 1107 times

Re: [Script] Street Vector Layer

Postby bedo2991 » Fri Jan 15, 2021 9:27 pm

V. 5.0.1 is out!
  • Localisation is now supported. If you want to help translating, see the previous post.
  • Bug fixes

You can see the status of the translation in the preference panel:
Fully translated:
fully.jpg
(31.59 KiB) Downloaded 31 times


Incomplete (missing strings will be shown in English):
The percentage of translated strings gets shown with a link to start contributing.
status_translation.jpg
(34.52 KiB) Downloaded 29 times


Not translated:
Red call for action message.
not_translated.jpg
(40.59 KiB) Downloaded 31 times
Francesco
Italian Global Champ
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
New: Street Vector Layer (SVL)
"Slack volant, forum manent"
bedo2991
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1910
Joined: Sat Jan 07, 2012 12:45 pm
Location: Italy, Marche
Has thanked: 703 times
Been thanked: 1107 times

Re: [Script] Street Vector Layer

Postby bz2012 » Thu Jul 27, 2017 7:59 pm

I have been tracking back on a strange problem:
Something has started 'resetting' WME after about 40 seconds.
I'll be in the middle of typing and modifying a response to a UR and i will suddenly be looking at the default message that URC selected when I first opened the UR.

Never seen anything like it before this morning.
No messages when this happens. the UR-MP Tracking display pops up briefly in the lower left of the window and then the URC list re-appears and the 'default message' has reappeared in the conversation window.

I did a 'binary search', using the 'toggle enable' feature in Tampermonkey to disable half of the extensions, and finally narrowed the problem down to the updated Street Vector Layer extension 4.0.

Is there anything else I can give you to help you narrow down the problem?

After reading your "what's new", I'll bet it is related to the 'auto refresh' feature you mention!
I don't find a way to configure or turn off the refresh feature.
State Manager, Louisiana
bz2012
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 1597
Joined: Wed Nov 23, 2011 4:32 pm
Location: Baton Rouge, La
Has thanked: 2067 times
Been thanked: 312 times

Re: [Script] Street Vector Layer

Postby bz2012 » Fri Jul 28, 2017 10:57 am

My URC comments use a customized list. That may be a factor in the 'forced replacement' of the default message.
I don't see that message. Here is a movie I made, showing what happens:
https://www.dropbox.com/s/410j1hhlduazclm/My%20Movie.wmv?dl=0
It starts by showing selected text about to be deleted.
Around 8 seconds I start typing.
Around 18 seconds, something happens to the map data and MP-UR tracking selection menu pops up in the lower left corner.
Around 19 seconds, the map changes again and URC messages are again listed in the lower left area, The message I was typing has vanished and been replaced by the default message.
I don't see a way to configure SVL.
State Manager, Louisiana
bz2012
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 1597
Joined: Wed Nov 23, 2011 4:32 pm
Location: Baton Rouge, La
Has thanked: 2067 times
Been thanked: 312 times

Re: [Script] Street Vector Layer

Postby bz2012 » Fri Jul 28, 2017 4:15 pm

Is there someplace in the script code that I can edit and turn off the feature? I have tried a couple of places but no joy.
State Manager, Louisiana
bz2012
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 1597
Joined: Wed Nov 23, 2011 4:32 pm
Location: Baton Rouge, La
Has thanked: 2067 times
Been thanked: 312 times

Re: [Script] Street Vector Layer

Postby bz2012 » Fri Jul 28, 2017 4:48 pm

do you mean line 148, like this:
146 if(W.model.actionManager.unsavedActionsNum() == 0 && W.selectionManager.selectedItems.length == 0)
147 {
148 // W.controller.reload();
149 }
150 }


That does seem to have 'fixed' the problem I have been fighting.
Thank YOU for all the WAZE you help!
State Manager, Louisiana
bz2012
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 1597
Joined: Wed Nov 23, 2011 4:32 pm
Location: Baton Rouge, La
Has thanked: 2067 times
Been thanked: 312 times

Re: [Script] Street Vector Layer

Postby bz2012 » Sun Jul 30, 2017 3:49 pm

Afraid I don't see anything like that:
https://www.dropbox.com/s/3o8rhgnu1prg8w1/info%20bar.png?dl=0

Of course, some other extension must be killing the display. :(
State Manager, Louisiana
bz2012
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 1597
Joined: Wed Nov 23, 2011 4:32 pm
Location: Baton Rouge, La
Has thanked: 2067 times
Been thanked: 312 times

Re: [Script] Street Vector Layer

Postby bz2012 » Tue Aug 01, 2017 11:40 am

Wonder FULL, on a scale of one to 10, an 11! Clicking on the scale numbers brings up the box that allows controlling SVL. Thank YOU for all the WAZE you help!

laurenthembprd wrote:
bz2012 wrote:Afraid I don't see anything like that:
https://www.dropbox.com/s/3o8rhgnu1prg8w1/info%20bar.png?dl=0

Of course, some other extension must be killing the display. :(

Or you can click at the end of the arrow :)
2017-08-01_05h26_31.png
State Manager, Louisiana
bz2012
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 1597
Joined: Wed Nov 23, 2011 4:32 pm
Location: Baton Rouge, La
Has thanked: 2067 times
Been thanked: 312 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby dummyd2 » Thu Nov 26, 2015 2:42 pm

Hi,

can you remove this please:
Code: Select all
console.debug = function(){}; //Comment it out for production mode


It breaks this useful function for other scripts :mrgreen:

thx!

d2
Dummyd2 AKA D2.
Retired - retraité de Waze
dummyd2
Experts
Experts
 
Posts: 1329
Joined: Wed Oct 23, 2013 12:01 pm
Location: Mentoring Bordeaux + CUB, Lot-et-Garonne
Has thanked: 329 times
Been thanked: 1125 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: AquaZR1, Doctorblah, JimboBaggins1966, jm6087, Mapman44, RichardPyne, steveinark