[Script] WME Speedhelper

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Tue Apr 05, 2016 8:56 am

dbcm wrote:This is not in the editor but in the user stats.


Oh indeed.. Was a bit too quick... Strange... Will try to resolve this, but some other scripts also have this issue (WME Speeds for example)
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 250 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Tue Apr 05, 2016 9:07 am

URO+ and Validator also have this problem...It seems Waze changed some of their code because this is the first time I've seen this.. (not that I was looking at the userpages' source code :) )
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 250 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Tue Apr 05, 2016 9:15 am

gertbroos wrote:URO+ and Validator also have this problem...It seems Waze changed some of their code because this is the first time I've seen this.. (not that I was looking at the userpages' source code :) )


BTW, it's an easy fix, just add the following line at the top (META) of the script page and it stops ;)

// @exclude https://www.waze.com/user/*editor/*
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 250 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Tue Apr 05, 2016 9:20 am

Olestas wrote:There are also international links :D

https://www.waze.com/en-GB/user/editor/*username*


It seems that this fix also works for those pages, could you please doublecheck this? Here I don't get Speedhelper error messages on your userpage
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 250 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Tue Apr 05, 2016 9:30 am

It seems I do have to add another line

// @exclude https://www.waze.com/user/*editor/*
// @exclude https://www.waze.com/*/user/*editor/*

Version 0.6.9 should be fixed now...
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 250 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Tue Apr 05, 2016 12:39 pm

Should be fixed again with update 0.7.0

My apologies
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 250 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Wed Apr 06, 2016 8:09 am

WazingArch wrote:Hello @gertbroos, thank you for your script, I am using it often.

But I am experiencing the following misbehaviour. It seems that script sets speeds on both directions when I am using it on one-way street. When I change speed on visible direction, the speed on opposite direction remains. So the solution is to have graphic speedsign for 0 km/h that resets speeds on both directions.


Yes, that's one of the main known problems with the script. I have yet to find the time to find a fix for this (could be simple, but I don't have much spare time at the moment :) )
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 250 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Thu Apr 07, 2016 7:58 pm

Update 0.7.1

  • Edited the last countries with the same speedsign image as Puerto rico.. Did some copy paste action and forgot to change back the image settings to the default one :)
  • Added the possibillity to edit speeds of camera's in WME by also clicking on images, instead of having to type them.

speedcameras.png
(11.56 KiB) Downloaded 895 times
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 250 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Thu Apr 14, 2016 6:12 pm

Robert04101 wrote:Here's a reproducible bug:

Select two (or more) one-way segments that Waze's algo has assigned unverified speeds. Set a (common) speed. Any segments that in the opposite direction will still have an unverified SL.


Thanks, will add this to my todo-list :)

Can't give you an ETA, rather busy here
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 250 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Sun Jun 05, 2016 8:06 am

Sorry for the late response, haven't got much spare time at the moment.

Script updated to 0.7.2:

  • Cameroon
  • Chile
  • Quatar
  • Montenegro

Had no time to look into to the other issues yet...
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 250 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: G_W1Z, Mapman44, Mythdraug

cron