Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MajkiiTelini » Tue Jul 28, 2015 12:36 pm

Taky jsem to ráno měl.
Attachments
Screenshot_2015-07-28-09-34-21.png
(114.62 KiB) Downloaded 469 times
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 634
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 123 times
Been thanked: 271 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MajkiiTelini » Tue Apr 19, 2016 9:53 am

Super, ale modrá písmenka na červeném pozadí jsou poněkud nečitelná...
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 634
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 123 times
Been thanked: 271 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MajkiiTelini » Tue Jul 26, 2016 5:07 pm

Hlášení kolony ani ničeho jiného by nemělo mít vliv na routing. Kolona je pouze informativní hlášení pro ostatní řidiče. Zpomalení si musí "všimnout" sám routovací server.
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 634
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 123 times
Been thanked: 271 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MajkiiTelini » Mon Nov 14, 2016 6:10 pm

Junction Angle Info ve formě skriptu (ne rozšíření) funguje pouze v anglické verzi WME, podařilo se mi ho rozchodit i v ostatních jazykových verzích, krátký návod v angličtině jsem umístil do vlákna skriptu: https://www.waze.com/forum/viewtopic.ph ... 8#p1536368
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 634
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 123 times
Been thanked: 271 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MajkiiTelini » Mon Aug 21, 2017 7:32 am

Ahoj, trasy počítá server, kvůli tomu reinstalaci dělat nemusíš. Jedná se o častou "stížnost", ale má logický základ. Určitě máš zapnutou volbu "Vyhnout se zpoplatněným úsekům" nebo "Vyhnout se dálnicím", že? Waze totiž při dlouhých trasách (nad 100 km, ještě více se to projeví nad 200 km) výrazně preferuje vyšší třídy silnic i za cenu delšího času, tzn. že třeba II. třídy používá prakticky jen na začátku a na konci trasy a uprostřed trasy takřka za každou cenu preferuje 1. třídy a vyšší.

Ty další tvé problémy vypadají spíš na problémy s připojením, ale těžko říct.
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 634
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 123 times
Been thanked: 271 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MajkiiTelini » Tue May 22, 2018 2:45 pm

V editoru ve výběru vrstev (vpravo nahoře) si zapni Zobrazení / Oblasti editace.
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 634
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 123 times
Been thanked: 271 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MajkiiTelini » Fri Jun 05, 2020 12:41 pm

Já jsem si třeba hlas neměnil hodně dlouho (mám Elišku) a slovní upozornění jsem také poprvé slyšel tento týden, předtím vždy jenom cinknutí.
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 634
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 123 times
Been thanked: 271 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MajkiiTelini » Sat Jul 04, 2020 12:14 pm

Zobrazuje se to 10 % nějak vybraných uživatelů...
[ img ][ img ][ img ]
LC Czech Republic
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 634
Joined: Tue Sep 23, 2014 5:45 pm
Location: CZ
Has thanked: 123 times
Been thanked: 271 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MajkyB » Thu Oct 26, 2017 2:53 pm

Ahojte,mam otazku,mozno mi bude niekto vediet poradit.
Nainstaloval som si Waze na Android radio do Skody Octavia 3 s Androidom 7.1.2.
Hned na zaciatku pri vybere krajiny som nastavil Slovencinu,ale jazyk bol stale Anglicky,samozrejme mam pripojeny funkcny 3G modem,cize internet funguje.
Ak prepnem jazyk na Cestinu,aplikacia si vyziada restart,a nasledne je vsetko v Cestine,ale ked nastavim Slovencinu,po restarte aplikacie je tam zasa Anglicky jazyk. :o
Neviem to nejak rucne prepisat v aplikacii aby tam bol SK jazyk?
Dakujem :)
MajkyB
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 11, 2013 6:10 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MajkyB » Fri Nov 03, 2017 1:32 pm

Po dvoch dnoch pouzivania v Android radiu som opat skusil prepnut na SK jazyka a uz je to v poriadku ;)
Vie niekto poradit kde teraz najdem zlozku Waze v Androide?
Niekedy bola v Internej pamati folder Waze,ale po novom uz tam nieje.... :?:
Dakujem.
MajkyB
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 11, 2013 6:10 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users