Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Waze nováčik - otázky

Postby mariegar » Wed Dec 16, 2015 8:35 am

Předpokládám, že to bude kalendář :-)
mariegar
 
Posts: 9
Joined: Mon Mar 09, 2015 6:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby mariegar » Thu Dec 17, 2015 1:31 pm

Děkuji za informace :-)
mariegar
 
Posts: 9
Joined: Mon Mar 09, 2015 6:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MarkusDelRey » Fri Apr 03, 2015 5:34 am

Ahojte mam galaxy S4 a neviem spojazdnit mapy mam len prazdnu plochu skusal som aj reinstal aj update map a nic na S3 to islo Ok. A este jedna vec sa mi nepaci preco neviem oznacit udalost pokial som nou presiel vzdy oznaci tu udalost na moju polohu nie na tu kde ju chcem oznacit, predsa sa neda zastat vsade a oznacit. Dakujem za info
MarkusDelRey
 
Posts: 1
Joined: Fri Apr 03, 2015 5:30 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby martdvorak » Tue Nov 03, 2015 2:10 pm

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak vyřeším při editaci, kdy mi při uložení plochy nebo bodu vyskočí hláška "označené místo není na území státu". V detailech mám českou republiku, město i ulici vyplněnou.

Jedná se o oblast Krnov, freedit 509, který se teď momentálně marně snažím zeditovat.

Děkuji. Martin. :)
martdvorak
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 12
Joined: Wed Oct 07, 2015 2:21 pm
Location: Karviná
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby martdvorak » Tue Nov 03, 2015 2:21 pm

nocommenta wrote:
martdvorak wrote:Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak vyřeším při editaci, kdy mi při uložení plochy nebo bodu vyskočí hláška "označené místo není na území státu". V detailech mám českou republiku, město i ulici vyplněnou.

Jedná se o oblast Krnov, freedit 509, který se teď momentálně marně snažím zeditovat.

Děkuji. Martin. :)

Obávam sa, že toto neporiešime...
Obecný problém - s editáciou v pohraničí sú spojené problémy, kedy vyskakuje táto hláška a jednoducho sa plocha napriek tomu, že je na území štátu ani nedá uložiť...


Dobře. Děkuji. Jen jsem chtěl vědět, jestli není chyba mezi klávesnicí a monitorem. :)
martdvorak
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 12
Joined: Wed Oct 07, 2015 2:21 pm
Location: Karviná
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby martdvorak » Fri Dec 04, 2015 4:57 pm

Ahoj,

jen drobná otázka, načítají se vám edity na dashboardu? Já jen, že mě to už asi 4 dny stagnuje na stejné hodnotě. O číslo mi nejde, jen jestli je to všeobecný problém nebo je problém u mě.

Díky. Martin.
martdvorak
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 12
Joined: Wed Oct 07, 2015 2:21 pm
Location: Karviná
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby martdvorak » Fri Dec 04, 2015 5:11 pm

Díky za vysvětlení. Asi nějaký problém. Snad bude doplněno.
martdvorak
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 12
Joined: Wed Oct 07, 2015 2:21 pm
Location: Karviná
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby martik3nec » Sun Dec 22, 2013 8:18 pm

Ahojte, po pár měsicích, co jsem objevil Waze, ho začínám používat a hodně se mi líbí. Rád bych ve volném čase taky přispěl zlepšením map apod. v mém okolí... (pokud můžete někdo pokontrolovat mé vytvory - ať případně nepáchám nějaké škody...) :)
Nicméně narazil jsem na jednu věc, kterou si nejsem uplně jistý a proto bych se chtěl zeptat.
https://www.waze.com/cs/editor/?lon=18. ... 1119769646

Zde křižovatka ulic U Olše a Svornosti se mi zdá divná, mám pravdu? nebo je to takto z nějakého důvodu? (nehledě na to, že dle mapy.cz jde ulice ještě níž - což tam klidně zakreslím, jen se chci zeptat na toto...

Děkuji a přeji hezký večer! :)
martik3nec
 
Posts: 11
Joined: Fri Dec 20, 2013 12:27 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby martik3nec » Thu Jan 09, 2014 5:54 am

Ahojte,
chci se zeptat, pokud dosahnu 1000 editací, tak bych měl dostat editor L2 a pokud jsem správně studoval, tak automaticky.

Změna úrovně proběhne s nějakým zpožděním, než kdy se mi ukáže ve statistikách více než 1000 editací map? nebo se editace pro level počítají jinak, než počet editací ve statistikách?

Pokud je to stejné s jakým cca zpožděním nastane změna úrovně?

Mám totiž rozdělanou jednu vesnici, která je na pokraji mého dosahu a zvýšení úrovně by mi docela pomohlo v dokončení :)
martik3nec
 
Posts: 11
Joined: Fri Dec 20, 2013 12:27 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MartinFilas » Tue Mar 12, 2019 7:44 am

Ahoj, dovolte mi dotaz:

Da se nejak nastavit, ze chci pripojeni pres data a ne pres wifi?
Tak jednoducha a potrebna vec ...

Proc to potrebuji?
- sednu do auta, kde mam dosah vlastni wifi a naplanuji si cestu. Vyjedu a kdyz jsem mimo dosah wifi, tak to furt hlasi "cekani na sit". Musim waze restartovat. Nebo vypnout/zapnout data. Pak se waze chytne na data

- mam ted elm327 na wifi, obcas se chci kouknout, v jakem stavu je DPF. Nechtel jsem na BT, protoze bych prisel o konektivitu na handsfree. Jenze ted kdyz se pripojim na ELM327 wifi, tak zase nemam konektivitu s waze, protoze se makonektuje na wifi bez pripojeni k netu. Vyresilo by, kdybych ve waze nastavil, ze chci konektivitu vzdy jen pres data.
MartinFilas
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 12, 2019 7:43 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users