Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Waze nováčik - otázky

Postby martik3nec » Thu Jan 09, 2014 5:54 am

Ahojte,
chci se zeptat, pokud dosahnu 1000 editací, tak bych měl dostat editor L2 a pokud jsem správně studoval, tak automaticky.

Změna úrovně proběhne s nějakým zpožděním, než kdy se mi ukáže ve statistikách více než 1000 editací map? nebo se editace pro level počítají jinak, než počet editací ve statistikách?

Pokud je to stejné s jakým cca zpožděním nastane změna úrovně?

Mám totiž rozdělanou jednu vesnici, která je na pokraji mého dosahu a zvýšení úrovně by mi docela pomohlo v dokončení :)
martik3nec
 
Posts: 11
Joined: Fri Dec 20, 2013 12:27 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MartinFilas » Tue Mar 12, 2019 7:44 am

Ahoj, dovolte mi dotaz:

Da se nejak nastavit, ze chci pripojeni pres data a ne pres wifi?
Tak jednoducha a potrebna vec ...

Proc to potrebuji?
- sednu do auta, kde mam dosah vlastni wifi a naplanuji si cestu. Vyjedu a kdyz jsem mimo dosah wifi, tak to furt hlasi "cekani na sit". Musim waze restartovat. Nebo vypnout/zapnout data. Pak se waze chytne na data

- mam ted elm327 na wifi, obcas se chci kouknout, v jakem stavu je DPF. Nechtel jsem na BT, protoze bych prisel o konektivitu na handsfree. Jenze ted kdyz se pripojim na ELM327 wifi, tak zase nemam konektivitu s waze, protoze se makonektuje na wifi bez pripojeni k netu. Vyresilo by, kdybych ve waze nastavil, ze chci konektivitu vzdy jen pres data.
MartinFilas
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 12, 2019 7:43 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MartinFilas » Tue Mar 12, 2019 9:40 am

DIky za tip. I kdyz v telefonu nastavim pouze datove pripojeni pro waze, normalne v menu bezdratove pripojeni, tak pokud mam na telefonu zapnutou wifi, tak se na ni snazi pripojit a hlasi, ze ceka na sit.
MartinFilas
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 12, 2019 7:43 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MartinFilas » Tue Mar 12, 2019 10:08 am

Pro presnou odpoved to musim vyzkouset. Myslim, ze jej k tomu vzdy musim donutit napriklad zapnutim/vypnutim dat, pak se teprve chytne. Nebo restartem waze
MartinFilas
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 12, 2019 7:43 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MartinOstravak » Tue Nov 20, 2018 5:49 pm

AHOJ,
jak je možné, že nově přidané místa vidím v mapě v mobilu, ale na počítači v LIVE MAP je nevidím viz. obrázek ?? v mobilech je novější verze mapy než na webu ?

[ img ]
MartinOstravak
 
Posts: 188
Joined: Wed Apr 12, 2017 8:51 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MartinOstravak » Wed Jan 02, 2019 6:46 pm

Ahoj, všiml jsem si, že v mobilu mám v mapě starší data, než v livemapě na webu - všiml jsem si toho u místa "EUC klinika" , které se nedávno ještě jmenovalo "MEPHACENTRUM" . V Livemapách už ta změna je, v mobilu vidím pořád starý název MEPHACENTRUM.

Většinou vidím změny mnohem dříve v mobilu, a na webu až po delším čase.
Nemám něco špatně já v telefonu ??

v telefonu :
[ img ]

na webu:
[ img ]
MartinOstravak
 
Posts: 188
Joined: Wed Apr 12, 2017 8:51 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby MartinOstravak » Wed Jan 02, 2019 7:26 pm

nocommenta wrote:V tomto príspevku si už na to dostal odpoveď

https://www.waze.com/forum/viewtopic.ph ... 1#p1894643


JASNĚ !! ale teď poprvé mám v mobilu starší data než v livemap :)
MartinOstravak
 
Posts: 188
Joined: Wed Apr 12, 2017 8:51 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Sat Feb 15, 2014 2:24 pm

ermorek wrote:Chvíli jsem hledal, jedná se o ulici Komenského zde v obci Doudleby nad Orlicí: https://www.waze.com/cs/editor/?lon=16. ... 65&env=row

Cesta byla posunuta oproti podkladu, všechny ostatní cesty kolem byly shodné s podkladem, proto předpokládám že byla cesta špatně posunuta. Pokud tam je něco opravené úmyslně, tak jsem to nejspíš špatně opravil, doufám, že snad ne :)


IMHO treba ten stin na zapadnim konci ulice neni roh, ale strom ;)
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1233
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 189 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Wed Feb 19, 2014 4:04 pm

ermorek wrote:Takže v mapě čísla zůstanou zanesena a je jen otázkou času, než to aplikace bude umět? Mě je to jinak jedno, přepnu si záložku google a jedu, všiml jsem si toho po tom, co někdo zahlásil, že tam to číslo chybí a přitom jsem ho tam zadal... Dík za odpověď


jj, neprijdes o ne, ale musis na ne pres zalozku strejdy googla ...
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1233
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 189 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Fri Mar 07, 2014 11:04 pm

grepa wrote:Čao, je nějaký standardní, doporučený nebo, aspoň vhodný způsob na tuto situaci "Jedu takhle tábořit. Škodou 100 na ...." A ehje něco jako, možná chybička. Myslím, to zapomenu, kde to bylo. I klepnu do Waze a říkám, zapiš chybku. No asi obecnou, když si nejseš jistej. Říkám, jako já "Až dojedeš dom, jukne, najdeš, pořešíš si sám, fšak se máš ještě co učit." A teď otázka děláme to z Wazem dobře, nevyvádíme nějaké nepřístojnosti, ...... ? Dík za pomoc.


rozhodne ano! ... bud to spachas sam nebo si toho driv fsimne někdo jiny

Odeslano z telefonu.
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1233
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 189 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users