Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Tue Apr 01, 2014 2:23 pm

grepa wrote:Čao, má dotaz k editoru:
1/ Dole vpravo je push okno chatu. Když se objeví kolega s přilbičkou, tak si můžeme otevřít okno a komunikovat? Nekříží se pak chat více dvojic?
2/ A případě, že jsme na obrazovce dva, odpovídá pozice méno wazika poloze mého kurzoru? A když tak stojím bokem nemá s tím kolega nějakou komplikaci, neboli je nutno se odsunout?
3/ Je problém, aby dva editoři se pohybovaly v jedné dědině?
Dík.


1) ne ... pises to fsem, zadny soukr pokec to neumi

2) ano ... si te muze vypnout kdyby mel problem (Live Users)

3) pokud oba needituji uplne to same/navazujci tak ne
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1235
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 190 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Tue May 20, 2014 9:04 am

peta5 wrote:Poradí mi někdo, prosím, kde je ke stažení script Street To River? Ve Wiki je odkaz na userscripts.org, ale stránka je nedostupná. Googlil jsem, ale nenašel :-(


nekde jsem pred chvilkou nasel, ze ty stranky funguji pod timto pristupem, ale nebude fungovat automaticka aktualizace ...
http://userscripts.org:8080/
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1235
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 190 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Sun Jun 01, 2014 8:35 pm

mam pocit ze funguje i ulozit nove oblibene misto s nazvem Doma ... prepise puvodni

Odeslano z telefonu.
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1235
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 190 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Mon Jun 02, 2014 12:05 pm

ma5jkl wrote:
masvbr wrote:mam pocit ze funguje i ulozit nove oblibene misto s nazvem Doma ... prepise puvodni

Odeslano z telefonu.


ee. prida ti dalsie rovnake. mam to sice overene iba na "Praca" ale urcite to bude rovnake aj na "Domov"


mas pravdu, ono to funguje jen kdyz to neni vyplnene vubec, pak to ulozi po zadani nazvu "Doma" nebo varianty v lokalnim jazyce ...
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1235
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 190 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Mon Jun 30, 2014 1:34 pm

paaulo23 wrote:Ahojte,
pls ako riesit takyto kruhovy objazd - stvorcovy objazd :) ?
nie je kruh. asi preto to hlasi chybu.
tak isto jedna a druha strana kruhoveho objazdu su ine ulice. niekto ich pomenoval, preto to tiez hadzalo chybu. Som ich zvolil bez ulice a uz to chybu nehlasi, ale stale je tam nejaky zadrhel. Pls poucite ma ako toto riesit? dikes

https://www.waze.com/sk/editor/?zoom=7& ... =119228314


stezuje si na segmety na kruhaci ... pokud mas Toolbox, tak ho vyber a pust na nej "Redo roudabout" a zkontroluj vsechna pojmenovani
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1235
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 190 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Wed Jul 16, 2014 8:33 pm

jj taky to menim, kdyz potrebuju udelat velmi maly uhel (jednotky stupu) mezi segmenty ... jinak to mam na 10
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1235
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 190 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Mon Jul 21, 2014 11:42 am

je to co clovek a krizovatka, to nazor :) ... ale tady to bylo spatne ;)
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1235
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 190 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Tue Jul 29, 2014 8:10 pm

jsem na to koukal a asi jsi prekrocil nejakou magickou hranici (nevim ceho) a zavaril matrix, neda se s nim hnout ;)
https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... 76.2991923

Obecne bych nedoporucoval to takhle sperkovat, kdyz se to pak natahuje do mobilu, zere to zbytecne data

https://wiki.waze.com/wiki/Best_map_edi ... Simplicity
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1235
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 190 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Fri Aug 22, 2014 7:43 am

Ivannii wrote:Díky.

Malý dotaz přímo k fóru:
jinde používám funkci pro zobrazení pouze nových příspěvků. Tady jsem to zatím neobjevil...
Roste to někde?
Díky.


Vedle kazdeho fora/vlakna (kde je neco noveho) je maly oranzovy ctverecek, kdyz na nej kliknes, hodi te primo na 1. _neprecteny prispevek
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1235
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 190 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby masvbr » Mon Sep 01, 2014 9:53 am

Ivannii wrote:Prakticky nepoužitelná Live Map.

Ahoj, chtěl jsem si pohrát s Route Speeds, ale:

Live Map na FF 31.0 nějak nespolupracuje. Chci naklikat START a CÍL a nejde to.
Kliknu, vyberu START a třeba 1 minutu se nic neděje. Při opakovaném klikání se START vytvoří. Pak kliknu CÍL a zase prodleva. A když už, tak se obojí vytvoří ve stejném segmentu. Oba body jsem vytvářel tak 1 km od sebe a mezi bylo cca 20 segmentů.
Nicméně ještě asi před 10 dny tohle fungovalo, pak mi to ukázalo i barevne rychlostní segmenty...
A ne, nechci používat Chrome. Stejně tak, jako případným uživatelům nebudeme říkat, že si to musí vyzkoušet jen na CH, nikde jinde.


ve FF 31 mi to funguje bez problemu (i dnes) ... delam to tak, ze si necham v Editoru zapnuty ten script (Route Speed se da prvnim zaskrtavatkem vypnout) a jen oznacim jeden segment, pak s Ctrl oznacim druhy ... script si sam doplni start i cil dle oznacenych segmentu a zobrazi co ma :)
LC, [L5] CM Czech Republic, WME Beta, Android + Waze Beta Client, https://www.wazer.cz
masvbr
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1235
Joined: Mon Feb 11, 2013 1:25 pm
Location: Brno, Czech Republic
Has thanked: 377 times
Been thanked: 190 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users