Post by jumbo78
Krucifix, debug mód mám aktivní už několik měsíců, ale bug ne a ne přijít :D A to jezdím v oblastech, kde občas není žádný signál

@phablet ;)
jumbo78
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times
Send a message

Post by jumbo78
Mně po telefonátu sice nevypadne mapa, ale signál ano. Nahoře mi to často píše vyhledávání sítě. Občas musím WAZE vypnout a znovu zapnout a ihned to naskočí...

@phablet ;)
jumbo78
Send a message

Post by jumbo78
Tak tak. Já samozřejmě vím, že na 2G nelze mít zároveň data a hovor, ale právě ono se to děje i po skončení hovoru...

@phablet ;)
jumbo78
Send a message

Post by jumbo78
Trošku toto téma oživím.

V pátek odpoledne začaly výpadky spojení/plánování a dnes odpoledne, kolem 14:00 mi neustále probíhalo na obrazovce vyhledávání až do chybové hlášky a nenašlo ani cíl, ani trasu - screen jsem nedělal. Signál plný, odzkoušena funkčnost hovorem. Musel jsem jet podle Sygicu...

Zajímavé je, že v pátek výpadky nastaly až kolem Opavy na H/H+

Jelikož nešly poslat ani logy, poslal jsem je teď na WI-FI - ve 21:06.
jumbo78
Send a message

Post by jumbo78
Jaj, jaký formulář? Měl jsem za to, že bych měl informovat přes fórum, že jsem poslal logy - datum a čas, výskyt bugu a nick...
To tu vše je ;)
Polepším se :)

P.S. Příště se ozvi a můžeš se stavit na kafe (bydlím v Jindřichově ve Slezsku) :D

@phablet ;)
jumbo78
Send a message

Post by Kebb01
Podobný problém. Trasa Ov - F-M - Ol - Šumperk, někde před Olomoucí začaly mizet dlaždice okolo trasy, za Olomoucí i na trase, routing i hlasová navigace fungovala, jelo se však moc špatně.
Restart Waze pomohl.
Bylo to 26.12.2015. Po této zkušenosti jsem aktivoval debug.

Odesláno z mého HTC One S pomocí Tapatalk
Kebb01
Area Manager
Area Manager
Has thanked: 223 times
Been thanked: 247 times
Send a message
Oficiální web CZ Waze komunity

------------------------------------------------------------------------------------------------
LC & AM for Silesia & West of the Northen Moravia ║ HTC One S on the board of Renault Mégane

Post by Kebb01
Grepa wrote: "Ov - F-M - Ol - Šumperk" zajímavá trasa. Jak jsi to dokázal zadat s jedním průjezdním bodem. Nebo to bylo routované na vícekrát?
Trasa byla přesně z Vratimova s vyloučením zpoplatněných úseků. Hlavní trasu Waze nabízelo přes Opavu, ale já chtěl jet jinudy než obvykle, takže jsem vybral hned další z alternativních tras a ta vedla právě na FM, Ol a přes Libinu na Šumperk, takže bez mezipřistání. Délka trasy 175,85km.
Přesně jak píšeš, klasický případ zálohy havarovaného HDD, pořád jsem si říkal, že včeličku zapnu, ale nějak jsem se k tomu neuměl dokopat, až když mi začala mizet mapa před očima, tak jsem si na to vzpomněl se spuštěným Waze. Takže už jsem připraven.
Kebb01
Area Manager
Area Manager
Has thanked: 223 times
Been thanked: 247 times
Send a message
Oficiální web CZ Waze komunity

------------------------------------------------------------------------------------------------
LC & AM for Silesia & West of the Northen Moravia ║ HTC One S on the board of Renault Mégane

Post by LiborPospa
Bug appky 20.2.2016 14:20
Odkaz do editoru https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... ueFilter=0
Odkaz na screenshot https://onedrive.live.com/redir?resid=9 ... hoto%2cpng
Waze 3.9.9.0
Android 5.0.1
Logy odeslány 26.2.2016 22:18
LiborPospa
Has thanked: 184 times
Been thanked: 35 times
Send a message

Post by LiborPospa
Všimli jste si při vyhledání průjezdního bodu že klient píše dobu MIMO TRASU do původního cíle, ale ve skutečnosti uvádí DOBU DOJEZDU do průjezdního bodu? Huawei P8 lite, Android 5.0.1, Waze 4.0.1.1

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
LiborPospa
Has thanked: 184 times
Been thanked: 35 times
Send a message

Post by ma5jkl
Odoslat moze pravdepodobne az GC. Spracovat a prelozit samozrejme hocikto, ale aby to zas nebolo uplne dostupne pre vsetkych (iste riziko znicenia/zmenenia udajov) tak to bude riesene najskor v okruhu LC's.
ma5jkl
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Has thanked: 635 times
Been thanked: 719 times
Send a message
«Waze Global Champ» «Country Coordinator Slovakia» «Waze α, β» «WME β» «Localization Coordinator»
«L6 editor» «Monster» «T Rex» «Area Manager Slovakia»

«Samsung Note 8»«iPhone 13 mini»«Tesla Model 3»«VW Golf 6 Cabrio»
https://i.ibb.co/ZNbYyt5/RIPIain.png R.I.P. Iainhouse - Oct 21st 2021