Post by Suik
Duky5: U mna Bratislava vyzera normalne, so vsetkym ako to v LiveMap standardne byva. Akurat ze update date nemam 19.10.2011 ale len 11.10.2011 :(

EDIT: dokonca aj routing mi ukazalo spravne, pridavam screenshot, mapy v kliente si asi uz aktualizoval vsak?

EDIT2: overene teraz v tomto momente aj na Android cliente, posledna verzia a routing sedi detto.
Suik
Posts: 893
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times
Attachments
The one that returned
almosthttps://s.waze.tools/s0025.pnghttps://s.waze.tools/c3.png
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko

Post by Suik
duky5 wrote:
Suik wrote: EDIT2: overene teraz v tomto momente aj na Android cliente, posledna verzia a routing sedi detto.
Dal som aktualizovat mapy v aplikacii, ale stale ma to naviguje tak ako som uviedol ja aj foxitrot. Na PC je navigovanie OK. A este detail, toto zle navigovanie zacalo hned ako sa opat sprejazdnila ivanska cesta po oprave kolajnic. Kym trvala oprava, navigovalo ma to prave okolo toho lidlu cez trnavku, co bolo vtedy OK.
len prikladam realny dokaz spravneho navigovania v mojom kliente, aby ste ma nemali za blazna :)...ospravedlnte kvalitu fotky, kompakt nezvlada macro az tak dobre :) fotene dnes na obed
Suik
Posts: 893
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times
Attachments
The one that returned
almosthttps://s.waze.tools/s0025.pnghttps://s.waze.tools/c3.png
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko

Post by Suik
duky5 wrote:Teraz som to skusal, stale rovnake navigovanie :(

Ak su teda mapove podklady OK, nebude to klientom? Ja mam android.
tiez mam android :)
Suik
Posts: 893
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times
The one that returned
almosthttps://s.waze.tools/s0025.pnghttps://s.waze.tools/c3.png
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko

Post by Suik
foxitrot wrote: Este prosim toto (pripojenie visiaceho segmentu ul. Polianky do vyznaceneho uzla: https://world.waze.com/cartouche_old/?z ... =102307680), grafik neodpoveda.
opravene :)
Suik
Posts: 893
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times
The one that returned
almosthttps://s.waze.tools/s0025.pnghttps://s.waze.tools/c3.png
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko

Post by Suik
Guri, to je fajn napad, ale obavam sa, ze pri sucasnej situacii, kedy aj po Einsteinovej sa da dostat naspat na D1, tak by waze muselo spravne rozoznat max. rychlosti na D1 vs. Einsteinova. Aj ked typovo je to freeway vs. major highway (uz len toto by malo napovedat "drzte sa vlavo"), ale mozno ze tie rozhoducuje rozdiely nie su az take velke, aby to vzdy navigovalo "vlavo" po D1 nonstop, takze pokial Einsteinova nie je total upchana (ak uz waze zapocitava tie zapchy aj u nas), tak preco nesupnut sofera po Einsteinovej naspat na D1 ;)..ved aj vzdialenost je len o malo vacsia ako po D1

Osobne sa mi skor pozdava tvoje prve riesenie ako druhe :)
Suik
Posts: 893
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times
The one that returned
almosthttps://s.waze.tools/s0025.pnghttps://s.waze.tools/c3.png
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko

Post by Suik
guri211 wrote:
2. Odborarska x Vajnorska: Z Odborarskej je zakazane odbocenie dolava na Vajnorsku, alebo to je preklep? https://world.waze.com/cartouche/?zoom= ... =146614351
caute chlapi, tak toto mam na svedomi ja a tiez som sa cudoval nad x update requestami. Nakoniec som si to presiel osobne a ono tam ani nie je zakaz odbocenia vlavo, ako skor prikazany smer jazdy vpravo na Vajnorsku z Odborarskej :).

Sorry Foxo, ak sa tam teda bijeme :D
Suik
Posts: 893
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times
The one that returned
almosthttps://s.waze.tools/s0025.pnghttps://s.waze.tools/c3.png
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko

Post by Suik
foxitrot wrote:
guri211 wrote:Pamatam si ze tam bol problem s krizovatkou pri Zvaracskom, nOvYl ju "vylepsil" vo vsetkych smeroch :)
Neskusime mu udelit amnestiu? Mal aj mnohe pozitivne edity na svedomi.
(Ak by bol ochotny komunikovat.)
uz len styl pisania jeho prezyvky ma irituje ;)
Suik
Posts: 893
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times
The one that returned
almosthttps://s.waze.tools/s0025.pnghttps://s.waze.tools/c3.png
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko

Suik
Posts: 893
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times
The one that returned
almosthttps://s.waze.tools/s0025.pnghttps://s.waze.tools/c3.png
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko

Post by Suik
foxitrot wrote:Blava (Vrakuna, ci co to vlastne je :oops:): prosim o zmenu selektovaneho segmentu Jedlovej (medzi Polnohospodarskou a Vrbovou) https://world.waze.com/cartouche/?zoom= ... ,144048096 na obojsmerku a pripojenie Parking Lot segmentu Polnohospodarskej k nej.
hotovo sefe ;)
Suik
Posts: 893
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times
The one that returned
almosthttps://s.waze.tools/s0025.pnghttps://s.waze.tools/c3.png
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko

Post by Suik
foxitrot wrote:
Suik wrote:
foxitrot wrote:Blava (Vrakuna, ci co to vlastne je :oops:): prosim o zmenu selektovaneho segmentu Jedlovej (medzi Polnohospodarskou a Vrbovou) https://world.waze.com/cartouche/?zoom= ... ,144048096 na obojsmerku a pripojenie Parking Lot segmentu Polnohospodarskej k nej.
hotovo sefe ;)
Vdaka pane! (Akurat parkovisko ostalo odrezane od Jedlovej - dve cervene sipky ;))
U mna je to v oboch editoroch pripojene a v Papyruse cervene sipky nemam, tak mozno to bude zas o aktualizacii map.
-----
foxitrot wrote:
foxitrot wrote:Mal by som urgenciu pre Blavackych AMkarov:
foxitrot wrote:Petrzalka - Panonska cesta, otacanie cez stredovy pas https://world.waze.com/cartouche/?zoom= ... 5,84331047
Treba posunut segmenty otacania smerom na juhovychod o 10 resp. 60 metrov. Sucasne by sa tym vyriesil cerveny vykricnik z Problem Layera.
Niekto to asi vyriesil systemom "click Not a problem"... Alebo prosim o docasne odomknutie a posuniem ich.
Segmenty som odomkol, posuvat ich zatial nebudem, kedze tadial moc nemam cestu, ale co som pozeral GPS points, tak sa prave v tom mieste, kde su zhruba teraz, par zufalych sipiek otaca. :)
Suik
Posts: 893
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times
The one that returned
almosthttps://s.waze.tools/s0025.pnghttps://s.waze.tools/c3.png
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko