[Script] WME Speedhelper

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Fri Jun 15, 2018 8:36 am

vince1612 wrote:
gertbroos wrote:I have no beta access anymore

That can easily be arranged, I can make the request for you if you'd like


If you want, much appreciated !
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 249 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Fri Jun 15, 2018 8:45 am

vince1612 wrote:
gertbroos wrote:If you want, much appreciated !

NP ;)

Expect to have it next week since staff is already gone for the weekend in Israel


Strange thing is, I've allready checked and now I do have access? Last week or so, it still wouldn't let me in... Maybe there's still someone there answering mails?

Or something has changed in the last week, but that would be weird... Oh well, I have access again, success :D


Thanks for the help!
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 249 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Fri Jun 15, 2018 9:02 am

YanisKyr wrote:I'm experiencing an issue in WME Beta lately. Behaviour seems to be the same in all situations I tested:

1. set the speed limit with WME Speed helper button
2. the appropriate fields are populated with the new speed limit
3. de-select and re-select
4. speed limit fields are blank


Thanks to the help of another scripter in my country (Glodenox) this problem will be solved in the next update (easy fix it seems :) )

hen the update comes, I have no idea, as I'm still working on the previous problem (verify speeds- fields)
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 249 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Wed Jun 27, 2018 4:05 pm

Update 10.0.2
- Fixed problem with empty speeds when deselecting segments and reselecting
- Updated France
- updated Autstralia

Still todo:

Problem with "verify speeds"
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 249 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Fri Jun 29, 2018 8:21 am

sikemever wrote:I'm having an issue with the latest version of Speedhelper 0.10.2. Specifically, it tells me that I am unable to edit segments above R1 in certain areas of the map where I am not an SM but an AM. I have confirmed this with other users as well. The error says that the segment is either locked above my rank or is outside my editable area. Neither is true. Seems you can still edit the segment despite the error that is generated.


This is possible, and a side effect from the "search" for a good solution to get the "verify speeds" item working.

Best thing for now is to ignore the fake warnings, like you said, it still works, even with this warning.

If waze just stops changing multiple pieces of code all at once, maybe I have enough time to fix one problem at a time :)
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 249 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Sun Jul 08, 2018 9:15 am

Update 0.10.3
- Added Angola
- Edited Lithuania (Speeds changed, but the shortening has to stay at LH, otherwise the script won't work. These abbreviations are made by Waze, they do not reflect ISO country standards)
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 249 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Mon Sep 17, 2018 7:31 am

Update 0.10.4
-added Iran
-added Guatemala
-edited UAE

Still no ETA on other problems like bad interaction with some scripts and the editing of the speedcamera speeds (this did work, but Waze keeps changing the underlying code :( )

Known bad interactions
- Magicwand script
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 249 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Sun Dec 02, 2018 8:41 pm

Update 0.10.5

- Edited Slovenia (added 10, 130)
- Edited Serbia (added 130)
- added Jamaica

PS: for slovenia, the highwaysigns were requested, this I haven't done at this time. Otherwise I will have to change this for all 104 countries, wich is a lot of work (no time for this at the moment, my apologies)
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 249 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Fri Dec 14, 2018 2:03 pm

Olestas wrote:Maybe not an issue, but something strange:
Every time I click on any place, in console I see this:
WMESpeedhelper: making camera signs

Is it needed to make camers signs every time clicking on place?


Not intended (and did not happen in the earlier WME versions) Waze keeps changing the WME code, so you either keep up, or decide to only make changes to the scripts code, when needed (if it doesn't work at all)

As my time is limited (I also make Waze graphics for our local community) I decided to only update the source code when it doesn't work at all :D

I do however do updates regulary to update speed settings/add countries
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 249 times

Re: [Script] WME Speedhelper

Postby gertbroos » Fri Dec 28, 2018 10:47 am

cotero2002 wrote:This request may look kind o weird at this time but we need to add the US Virgin Isalnds to the script as they are apart from US or Puerto Rico. The Country Code for US Virgin Island is 241 if that helps. You can use US settings as a mold.

CountryName: US Virgin Islands

Waze abbreviation = US VI

The list of possible speeds as displayed on the roadsigns = 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55 ,60, 65. 70, 75, 80

Kph or mph? = MPH

Screenshot_1.png


Thanks in advance!
Regards


Do you have a permalink of a (random) location? Just to be sure I get the correct location :)
gertbroos
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 365
Joined: Mon Jan 19, 2015 4:04 pm
Location: Belgium
Has thanked: 88 times
Been thanked: 249 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users