Post by hamilnes
vadox wrote:Po precitani vasich skusenosti mi nesedia uz len tieto veci (zoradene od najvyznamnejsich):
- velke problemy s GPS, casto hlasi, ze nema GPS signal
GPS problémy môžu byť spôsobené tvojím mobilom/GPS prijímačom. Skús s nejakým externým GPS modulom či sa budú problémy opakovať.
- hlas neupozornuje na udalosti, iba naviguje
Skúšal si preinštalovať aplikáciu, resp. len hlasové súbory? Už sa tu o tom písalo.
- nezobrazuje vsetky aktualne hlasenia (alebo len to neviem najst ? Ma niekto vyskusane ?)
Vo verzii 4.0 sa s aktuálnymi hláseniami pracuje trochu inak.
- aktuálne hlásenia v tvojom okolí nájdeš na mape ako malé farebné body, po priblížení mapy sa zobrazujú s normálnou ikonou na ktorú môžeš kliknúť.
- aktuálne hlásenia na trase nájdeš keď počas navigovania klikneš na horný bar s navi. pokynmi a potom Hlásenia pred vami.
- zobrazenie - mensi vysek mapy a ovela vacsie pole s navigacnym pokynom
Pre toto platí, čo napísal porubcan ...ako hrach na stenu. Nový design prostredia je zdá sa tabu. :)
hamilnes
Wiki Master
Wiki Master
Has thanked: 213 times
Been thanked: 142 times
Send a message

Post by hamilnes
tex232 wrote:Se obávám že ze 4 kou nemáš šanci alespoň 5 potřebuješ
Mne Waze 4.0. RC bežala na Androide 4.1.2 a nemal som žiadne zamŕzanie tlačítok. A železo mám rovnaké ako jirys.
Waze 4.0.0.2 mi tiež beží na starom železe ale už s novým Androidom.
hamilnes
Wiki Master
Wiki Master
Send a message

Post by hamilnes
audis wrote:Nainstaloval jsem zpět 3.9.9 a za půl roku na viděnou.
Henry Ford (1863-1947) mal asi pravdu keď povedal: "Nepýtajte sa farmárov, čo by chceli vylepšíť na novom aute, lebo sa dozviete, že by chceli rýchlejšieho koňa."
hamilnes
Wiki Master
Wiki Master
Send a message

Post by honzajs122
Pro sichr jsem udělal čistou instalaci. Zatím se tváří stabilně, ale furt to jaksi není graficky ono. Asi jsem příliš ovlivněn Sygic a jeho grafikou. Vadí mi tam zoomování , moc brzo se odzomuje na větší výřez. Ale to bylo i ve verzi 3......
Byl jsem zvědavý zda to bude umět tunel ...neumí :roll: Hlasové povely na staré úrovni (IMHO) , cestou do práce nebylo co řešit...
Zmizely obrysy obcí ? Mám takový pocit, sakra nějak jsem si nevšiml kolejí ....jsou tam ...
Když počítám trasu a dám alternativní trasy, je tam tlačítko pro skok do nastavení TRASY, kde můžu přepnout mezi trasou nejrychlejší a nejkratší ....nemusí se přes menu...zlepšení
honzajs122
Has thanked: 3 times
Send a message
Last edited by honzajs122 on Fri Mar 11, 2016 6:45 am, edited 1 time in total.

Post by JaRoY
Ked zadavam palivo, tak mi niekedy najde naraz dve benzinky ked su blizko. Zmenim cenu na jednej, poslem a zavre mi obydve benzinky a na druhu sa nedostanem lebo som uz daleko od benzinky.

Odoslané z Lenovo K920 pomocou Tapatalku
JaRoY
Area Manager
Area Manager
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times
Send a message

Post by JaRoY
Mne zoomuje normalne. Automaticky podla rychlosti. Na Lenovo VIBE Z2 PRO. And 5.0.2.

JaRoY
Area Manager
Area Manager
Send a message

Post by JaRoY
Pravda. Zadas sumu cez klavesnicu. Enter. Potvrdit. A cenu nezmeni. Treba po enteri poposuvat a vtedy zmeni cenu.

JaRoY
Area Manager
Area Manager
Send a message

Post by jirys
Dělá mi to samé co dusanovi , a sekne se také když se chci podívat kdo z kamaradu to ma zaple ...
Jinac naviguje včera asi 200 km a ok.

Tablet Samsung10" P5100
jirys
Has thanked: 6 times
Been thanked: 31 times
Send a message
Tablet Samsung Galaxy 10" P5100 android 4.1.2

Post by jirys
Tak jsem to odinstaloval udělal čistou instalaci i s vymazem souborů a pořád se sekne při doteku na tlač . nahlášení události ...
jirys
Send a message

Post by jirys
Verzi mám 4.0.4
tex232 wrote:Jakou máš verzi Androidu?
jirys wrote:Tak jsem to odinstaloval udělal čistou instalaci i s vymazem souborů a pořád se sekne při doteku na tlač . nahlášení události ...
jirys
Send a message