Tak tak veru tak, pri ustrelenej GPS pozícii aj hliadku ustrelí do poľa k repke olejnej.masvbr wrote:... cele to hlaseni je postaveno na tve aktualni poloze podle GPS ...
-
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 339 times
Tak tak veru tak, pri ustrelenej GPS pozícii aj hliadku ustrelí do poľa k repke olejnej.masvbr wrote:... cele to hlaseni je postaveno na tve aktualni poloze podle GPS ...
26.3. dal vedieť Tim pre infraštruktúru, že vie o výskyte problému pri hlásení cien palív, ktorý sa posnaží opraviť.CyrilKubrt wrote:Včera jsem chtěl nahlásit ceny PHM. Navi mi píše na Lenovo P 70, že nemá signál GPS. Krátce - při kliknutí na tlačítko pro vstup do menu vyskočí okno, že hledá. Přitom naviguje, vše ostatní jakžtakž ok. Mám nemocný telefon není jde o chybu aplikace?
Lenovo A6000 android 4.4.4. Zoom v pohodě, upozorňuje na vše.CyrilKubrt wrote:Problémy se zoomovanim, neupozornovanim na na dopravní problémy, zadáváním cen mám na Lenovo P70, android 4.4.4.
GPS podstatně méně citlivé než dříve ve staré verzi, ztrácí signál i tam, kde dříve výpadky nebyly a kde TomTom go live 825 signál spolehlivě má.
Diky pomohlo. Zamavanie 2x a menu vyskocilo a aktivoval som.ma5jkl wrote:v menu sa od v4 nezobrazuje ani mne, ale tukni tromi prstami alebo zamavaj pred proximity senzorom a malo by ti vyskocit okno ci chces danu funkcionalitu povolit. ale ako som spominal, v menu ju nebudes mat ani potom.PohevEg6 wrote:ASR som cez kod aktivoval. Waze restartoval, ale v nastaveniach sa mi to nezobrazilo. Mam Android verziu systemu 5.1.1.
Ma niekto skusenosti ci je to chyba alebo co robit, aby to viditelne bolo? Diky
Re: Android klient verze 4.0.0.2