vkládání gas station

Čerpací stanice v ČR

Moderators: guri211, GinBook

Re: vkládání gas station

Postby tex232 » Thu Aug 27, 2015 11:08 am

Díky za ten F1 Gas už je tam
[L5] AM CZ, Waze 4.49.90.901 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.2
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2889
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 437 times
Been thanked: 356 times

Re: vkládání gas station

Postby d2-mac » Thu Aug 27, 2015 12:56 pm

RKSoftware wrote:Ahoj, nevim jestli to sem davam spravne, ale mohl by se prosim nekdo podivat na tuto benzinku? https://www.waze.com/cs/editor/?env=row&lon=14.78664&lat=50.69945&layers=2981&zoom=5

Uz je tam docela dlouho zadana, ale v aplikaci ji to jako pumpu nevidi a nejdou tak zadavat ceny PHM. Predem dekuji a omlouvam se, jestli tento pozadavek pisu do spatneho vlakna.

V klientovi ji vidím ale více jak rok na ní nikdo neaktualizoval cenu.
Screenshot_2015-08-27-14-33-12.png
(199.47 KiB) Downloaded 379 times
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 880
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 651 times
Been thanked: 245 times

Re: vkládání gas station

Postby RKSoftware » Fri Aug 28, 2015 4:56 am

Ja jsem tam byl minulý týden, chtěl jsem aktualizovat ale hodilo mi to že tam v okolí žádná pumpa není....
RKSoftware
 
Posts: 20
Joined: Tue May 20, 2014 12:37 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: vkládání gas station

Postby vitj » Fri Aug 28, 2015 9:08 am

Pumpu mi to našlo a ceny se mi povedlo aktualizovat. Uložil jsem původní, protože netuším jaké jsou zde aktuální, ale bez problémů mi to funguje.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4111
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 975 times

Re: vkládání gas station

Postby JosefR_C8 » Sat Mar 19, 2016 10:02 pm

Poprosím L3> o schválení přejmenování dvou bývalých Agipů na MOL u Pomezí (Cheb). Díky
JosefR_C8
 
Posts: 52
Joined: Mon Mar 02, 2015 7:04 pm
Has thanked: 44 times
Been thanked: 17 times

Re: vkládání gas station

Postby d2-mac » Sun Mar 20, 2016 2:56 am

Nevím kdo to schvaloval ale už je to hotové ;)
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 880
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 651 times
Been thanked: 245 times

Re: vkládání gas station

Postby JaRoY » Tue Jul 12, 2016 8:25 pm

Spravil som novu benzinku. Na Revolucnej v LM. Ked zadam ceny tak stale ulozi N/A. Co stym?

Odoslané z Lenovo K920 pomocou Tapatalku
JaRoY
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 184
Joined: Tue Sep 13, 2011 3:49 pm
Location: Liptovský Mikuláš
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Re: vkládání gas station

Postby porubcan » Thu Jul 14, 2016 3:29 am

Potiahni ľavé "not offered" na "got it" a zadaj cenu.

[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160714/1e49dfac2430b4640929310f738eca4f.jpg[/img]

PS tiež mi trvalo, kým som na to prišiel

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
[ img ] [ img ] [ img ]
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6362
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 787 times
Been thanked: 1868 times

Previous

Return to Čerpací stanice

Who is online

Users browsing this forum: No registered users