zatiaľ táto verzia vyzerá byť trochu lepšia ako 4.0.0.2, nakoľko niektoré veci sú stabilnejšie (najmä výpadky GPS a internetu), ale stále u mňa pretrváva jeden dôležitý problém ... keď sa snažím zadať neakú udalosť, tak vždy klient zatuhne

Ak mi niekto zatrúbi, vpravo hore sa mi zobrazí jeho ikonka. Keď na ňu ťuknem, zobrazí sa mi možnosť zatrúbiť naspäť.petk0 wrote: a druha sranda, ak na mna niekto zatrubi, uz nieje moznost zatrubit naspat?
Ano i to je řešení, koupit jablko, zvažuji i tuto možnost, z více důvodů.bures wrote: Protože je to jeden jediný telefon, pro který se o něco málo líp programuje, než na tisíc různých telefonů s Androidem.
Tak jsem udělal čistou instalaci. Waze se teď zdá stabilnější, spadlo mi jen jednou, ale vypozoroval jsem souvislost s Bluetooth. Projevuje se to tak, že handsfree ztratí spojení s mobilem, po chvice se zase připojí a pak se zase odpojí. To se opakuje. Vypnutí a zapnutí HF nepomohlo. Může to být problém v telefonu? Zaregistroval někdo podobné potíže s handsfree? Pokud používám HF s navigací od Googlu, nebo Sygic, hlasové pokyny jsou do HF přenášeny bez problémů.bures wrote:Aby jim Waze běhalo.JendaSpeed wrote:Psal tady někdo, že doporučuje čistou instalaci, ale ptám se, proč by to měli uživatelé Waze dělat?
Re: Android klient verze 4.0.1.1