Ano, v rámci odpovědí jsem se nějak rozjelfoxitrot wrote:Grepo, zacal si nahlas uvazovat, vsak?![]()
Tak podme dat veci na pravu mieru.

Nepřesná formulaceCyrilKubrt wrote: .... úseku mezi jejím umístěním a hranicí následující křižovatky ...
Od waze vážně neočekávám absolutně nic, natož něco funkčního. Sám jsem se snažil rychlosti zadávat, když jsem si myslel, že waze k něčemu je, ale když jsou tu ti "aktivní editoři" tak aktivní, že v okolí svého bydliště zadají stejné rychlosti v okruhu 10km, protože si myslí, že když u nich je limit 40, tak v okolních obcích taky, pak je to těžké. Nemluvě o nemožnosti zadávání rychlostí, kde to člověk zná, jen kvůli nějakému levelu. Zapisovat si, kde máte špatně rychlosti vážně nebudu, vzhledem k tomu, že waze již nemám ani zapnuté, tak si to zjistěte sami. Jen nepochopím, proč někdo zadá špatnou rychlost, když neví, kolik tam je... A to mluvím např. i o magistrále v Prazevargosz wrote:Zdroje informací jsou omezené. Místní znalost je k nezaplacení, ale těžko můžeš očekávat, že v den spuštění máme pokryto 100% CZ/SK "místními editory/znalci".
Druhým dostupným zdrojem je mnohdy velmi neaktuální Street View... Takže jediná cesta je hlásit, kde je to blbě a opravovat a opravovat a opravovat...
Zkus číst všechna písmenka...bures wrote:A proč nám to vlastně všechno píšeš?jardacz wrote:Já chtěl od Waze jen jediné...
grepa wrote:Je pravda, že očekávaní některých uživatelů jsou a nebo se stávají nereálná...
Re: Upozornění na překročenou rychlost - Android + iOS