To mi připomnělo Sygic, tam mě tohle pískání sralo velmi, Herr Kommissar...
v mene vsetkych aktivnych editorov ti dakujem za podporu. ostatne uz bolo povedane vyssie. nahlas chybu a opravimejardacz wrote:Ještě kdyby byly ty rychlosti taky správně zadané...
«Waze Global Champ» «Country Coordinator Slovakia» «Waze α, β» «WME β» «Localization Coordinator»
«L6 editor» «Monster» «T Rex» «Area Manager Slovakia»
«Samsung Note 8»«iPhone 13 mini»«Tesla Model 3»«VW Golf 6 Cabrio»
https://i.ibb.co/ZNbYyt5/RIPIain.png R.I.P. Iainhouse - Oct 21st 2021
«L6 editor» «Monster» «T Rex» «Area Manager Slovakia»
«Samsung Note 8»«iPhone 13 mini»«Tesla Model 3»«VW Golf 6 Cabrio»
https://i.ibb.co/ZNbYyt5/RIPIain.png R.I.P. Iainhouse - Oct 21st 2021
Myslím, že problém bude ten, že ve většině případů ukazuje aplikace špatně místo polohy v závislosti na rychlosti. Prostě v reálu je člověk o 1-2 vteřiny dál, než je zobrazeno na mapě. Proto mě zatím nedává smysl zadávat rychlostní limity např. 30 která je 7m před a za křižovatku, protože ji prostě Waze zahlásí až ve chvíli, když už je člověk dávno za omezením. Samozřejmě ty rychlosti zadavam správně. 
Odesláno z mého HTC One M8s pomocí Tapatalk

Odesláno z mého HTC One M8s pomocí Tapatalk
odporucam odinstalovat, rucne zmazat adresar /sdcard/waze a novu instalaciu. obvykle to pomozeTimKutil wrote:Dobrý den, dám to sem, nechci zakládat další téma.
Proč mi od nové verze nejde posílat hlášení, třeba hlídce, stojícím autě. Každý pokus skončí hlasenim že není dostupné GPS. Přitom waze normálně naviguje. Když vypnu gps a nechám zaple waze tak najednou hlášení poslat jde. Je to úplně otocene.
Aha tak jinde jsem našel odpověď, snad to bude už fungovat. Nebyla aktuální verze...
-
- Waze Global Champs
- Has thanked: 622 times
- Been thanked: 1832 times
https://storage.googleapis.com/wazeopedia-files/b/b2/Waze_signature_300k_6c.png https://storage.googleapis.com/wazeoped ... onster.png https://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/808419.png
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester
Co jsem vypozoroval, tak zvukové upozornění má několik pravidel:
1) nesmíš mít překročenou rychlost, tj. když před obcí jedeš 91 a přijedeš do obce, tak tě to neupozorní, že se MPR změnila
2) Mezi dvěma upozorněními musí uplynout nějaký čas, neměřil jsem přesně kolik , ale bude to něco přes 30s
3) Upozornění, jak zvukové, tak zobrazení značky, je o 2-3s zpožděné (na mém telefonu), někdo tvrdil, že až o 5s
1) nesmíš mít překročenou rychlost, tj. když před obcí jedeš 91 a přijedeš do obce, tak tě to neupozorní, že se MPR změnila
2) Mezi dvěma upozorněními musí uplynout nějaký čas, neměřil jsem přesně kolik , ale bude to něco přes 30s
3) Upozornění, jak zvukové, tak zobrazení značky, je o 2-3s zpožděné (na mém telefonu), někdo tvrdil, že až o 5s
-
- Map Editor - Level 5
- Has thanked: 263 times
- Been thanked: 1000 times
Projeví se to po updatu mapy. Informace o updatech najdeš tady (jsme INTL)CyrilKubrt wrote:čekám, kdy se to projeví v mapě. Editace mapy mi to umožnila.
Tady si můžeš požádat o odemčení a po kontrole to bude zase uzamčeno.CyrilKubrt wrote:bohužel, nemám úroveň 4, aby mi to bylo umožněno.
Zamčené jsou hlavní tahy, kde chyba může ovlivnit spoustu uživatelů a pak místa, kde řešení nemusí být na první pohled srozumitelné. Možná by ses divil, co neznalí nováčci dokážou napáchat, byť v dobré víře a jen z neznalosti.CyrilKubrt wrote:To levelování mi v tomto případě přijde jako kontraproduktivní.
Taky doufám a aby to tak nedopadlo, existuje například toto fórum.CyrilKubrt wrote:Chci vyjádřit přesvědčení, že editace ve WAZE postupně nedopadne tak, jako na jistém zájmovém serveru o zájmových bodech, kde se to stalo serverem několika málo lidí /cca do deseti/, kdy ostatní přispívatelé byli postupně vytlačeni tím, jak bylo všechno přeorganizováno a přeřízeno, a občas jsme byli s vysokou dávkou arogance poučeni, že pouze vládce náš, slunce naše jasné to zde má pod palcem.
-
- Map Editor - Level 5
Což nemusí být pro řidiče výhodnější vždyvitj wrote:Tudíž se musí brát ta výhodnější varianta pro řidiče a tedy platí bližší konec křižovatky.

Co tedy platí tady směrem na SV, aneb kde je bližší konec křižovatky?
-
- Map Editor - Level 5
Snad obráceně, nevitj wrote:Podle me by ten segment v danem smeru mel mit jeste 50 a 70 zacina o segment dale za krizovatkou.

Já si to myslím také, ale je tam nastaveno 50 a nedávno tam bylo VSLM UR také na 50.
-
- Map Editor - Level 5
Aha to jsem přehlédl, respektive nehledal. Ta značka je 50m od té odbočky, to už by stálo za to to tam rozdělit, takže to udělám.vitj wrote:Koukal jsem asi na opacny smer. Smerem na sever je o kus drive znacka 50km/h, tak jsem myslel, ze je to jasny.
EDIT: tam podle novější Panorámy je ta značka dokonce 100m od toho odbočení, takže o dělení není pochyb.
-
- Map Editor - Level 5
Re: Upozornění na překročenou rychlost - Android + iOS