Post by Mefisto8
Stačí kouknout na Waze status a je jasno : Points Update Delay Jul 28, 2018 03:02 od té doby se body nepřipiszují. aktualizují jen americky server
Mefisto8
Been thanked: 5 times
Send a message

Post by Mefisto8
Mě se tedy nepřičítají :-) a to bych tam měl mýt plno bodů hlavně za editace :-(
Mefisto8
Send a message

Mefisto8
Send a message

Post by Mefisto8
skubko wrote:
Mefisto8 wrote:Mě se tedy nepřičítají :-) a to bych tam měl mýt plno bodů hlavně za editace :-(
Trpezlivost body prinasa :)... Vo vacsine pripadov to vzdy opravia, aj ked to trva dlho, neskor to vacsinou nabehne...
:D
Mefisto8
Send a message

Post by Mefisto8
Bew1One wrote:
Mefisto8 wrote:Mě se tedy nepřičítají :-) a to bych tam měl mýt plno bodů hlavně za editace :-(
Tím chceš říct že edituješ pro body? Hmm, to není dobrý přístup.
Takhle jsem to nemyslel :D
Mefisto8
Send a message

Post by Mefisto8
Bew1One wrote:
Tím chceš říct že edituješ pro body? Hmm, to není dobrý přístup.
Takhle jsem to nemyslel :D Samozřejmě edituji aby byli mapy co nejaktuálnější. Body jsou dobré jen pro zvětšení možností editací. :-) o pořadí nejde vůbec. jsem rád ,že můžu pomáhat ostatním wazerům a vlastně i ostatním kteří přebírají halvně uzavírky.
Mefisto8
Send a message

Post by Michael01wowxd
Aké parkoviska s maju do mapy ešte pridať?
Michael01wowxd
Send a message

Post by MichalLom1
Zdravím komunitu, Waze používám krátce a mám problém: proč mně navigace pořád posílá po polních cestách, i když je mám v nastavení zakázaný (ios)? Cesty v mým okolí jsem v editoru map označil za "nezpevněný", ale při navigaci je to ignoruje. Z místa kde bydlím vede jen jedna regulérní silnice, jinak na ostatní strany vedou polní cesty, ale navigace mně na ně vklidu posílá (dělají to i jiné mapové podklay, ne jen Waze...).
MichalLom1
Send a message

Post by Milda-Umonin
Ahoj všem,
Nemohu najít zda se to tu již řešilo.
Můj problém je v tom, že když jedu kamkoliv, tak mi Waze hlásí "odbočte" a pak nic. Nenahlásí kam mám odbočit, jestli vpravo nebo vlevo.
Můžete mi prosím pomoci?

Mám verzi 4.5.0.1
Milda-Umonin
Send a message

Post by millhauzzz
Ahoj, můžu poprosit o radu ohledně nahlášení uzavírky? Už cca měsíc vím o uzavřeném výjezdu z kruhového objezdu v Ostravě - https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... =102527035 Ale nevím, jak to nejlépe nahlásit, netuším, jak dlouho bude uzavírka trvat ani kdy začala, a to jsou, co jsem viděl, povinné údaje pro vyplnění formuláře.
Moc díky za radu, M.
millhauzzz
Has thanked: 1 time
Send a message