Stačí kouknout na Waze status a je jasno : Points Update Delay Jul 28, 2018 03:02 od té doby se body nepřipiszují. aktualizují jen americky server
Takhle jsem to nemyslelBew1One wrote:Tím chceš říct že edituješ pro body? Hmm, to není dobrý přístup.Mefisto8 wrote:Mě se tedy nepřičítajía to bych tam měl mýt plno bodů hlavně za editace

Zdravím komunitu, Waze používám krátce a mám problém: proč mně navigace pořád posílá po polních cestách, i když je mám v nastavení zakázaný (ios)? Cesty v mým okolí jsem v editoru map označil za "nezpevněný", ale při navigaci je to ignoruje. Z místa kde bydlím vede jen jedna regulérní silnice, jinak na ostatní strany vedou polní cesty, ale navigace mně na ně vklidu posílá (dělají to i jiné mapové podklay, ne jen Waze...).
-
Ahoj všem,
Nemohu najít zda se to tu již řešilo.
Můj problém je v tom, že když jedu kamkoliv, tak mi Waze hlásí "odbočte" a pak nic. Nenahlásí kam mám odbočit, jestli vpravo nebo vlevo.
Můžete mi prosím pomoci?
Mám verzi 4.5.0.1
Nemohu najít zda se to tu již řešilo.
Můj problém je v tom, že když jedu kamkoliv, tak mi Waze hlásí "odbočte" a pak nic. Nenahlásí kam mám odbočit, jestli vpravo nebo vlevo.
Můžete mi prosím pomoci?
Mám verzi 4.5.0.1
-
Ahoj, můžu poprosit o radu ohledně nahlášení uzavírky? Už cca měsíc vím o uzavřeném výjezdu z kruhového objezdu v Ostravě - https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... =102527035 Ale nevím, jak to nejlépe nahlásit, netuším, jak dlouho bude uzavírka trvat ani kdy začala, a to jsou, co jsem viděl, povinné údaje pro vyplnění formuláře.
Moc díky za radu, M.
Moc díky za radu, M.
-
- Has thanked: 1 time
Re: Waze nováčik - otázky