Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Waze nováčik - otázky

Postby nocommenta » Mon Jun 29, 2015 8:26 pm

NorinoNori wrote:Čaute, mám sa za total nováčika a mám pár otázok:
1. Je toto skutočne sekcia pre nováčikov?

2. Keď sa navigujem od A do B a prejdem už len 50m po cieľ B a preruším navigáciu (lebo B je na konci ulice!) ráta sa mi prejdená trasa do prejdených km? Zatiaľ sa mi zdá že nie. Dal som číslo baraku na svojej ulici, ale takú adresu mi Wazko nevie nájsť a stále ma posiela na koniec ulice, lebo som "skoro v cieli" ale ja som už doma o pár metrov skôr. Niekedy v Holandsku "strelím" cieľ niekam kade idem, lebo nepoznám adresu. A keď prídem do ciela ZRUSIM cestu. Rátajú sa km po bod prerušenia? :cry:

1. Je...
2. Pocita sa prejdena trasa...
Ak ta nenavigovalo na presne cislo ulica zatial nema ocislovane domy...
Rataju sa vsetky prejdene / prejazdene km so zapnutou navigaciou... teda aj tie po bod prerusenia...

Pocet prejdenych km si mozes pozriet v dashboarde, ktory sa v idealnom pripade aktualizuje na 24h baze...
nocommenta
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1636
Joined: Tue Sep 02, 2014 3:04 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 93 times
Been thanked: 319 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby nocommenta » Wed Jul 01, 2015 12:09 pm

foxitrot wrote:Kurňa, aká otázka, taká odpoveď

Ráta sa celá prejdená vzdialenosť, keď bola aplikácia Waze zapnutá (a samozrejme mala GPS prijem a prístup na internet), nezávisle na tom, či bolo navigovanie zapnuté alebo vypnuté alebo prerušené alebo...

Z mobilu len strucne... dik za spolupracu...
nocommenta
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1636
Joined: Tue Sep 02, 2014 3:04 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 93 times
Been thanked: 319 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby nocommenta » Mon Jul 27, 2015 5:57 am

Nebol to nahodou tip?
Last edited by nocommenta on Mon Jul 27, 2015 10:55 am, edited 1 time in total.
nocommenta
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1636
Joined: Tue Sep 02, 2014 3:04 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 93 times
Been thanked: 319 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby nocommenta » Tue Sep 15, 2015 6:08 pm

JendaSpeed wrote:Zdarec, když vidím švestky, vždy je hlásím. A tak mě napadlo, jak mé hlášení vidí ostatní uživatelé Waze a třeba i ty švestky? Vidí mě pod mým nickem, nebo jako anonyma? Děkuji za odpověď. Jenda

Ak posielas hlasenie kratko po zapnuti Waze, nick sa nezobrazuje (si anonym)...
Ale inak tvoje hlasenie ostatni vidia s tvojim nickom (posledne verzie neumoznuju hlasenia neviditelnym wazerom)...
nocommenta
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1636
Joined: Tue Sep 02, 2014 3:04 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 93 times
Been thanked: 319 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby nocommenta » Tue Sep 22, 2015 12:55 pm

Kolony nie je potrebne hlasit, spomalenie, znizenie rychlosti dokaze vyhodnotit Waze...
nocommenta
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1636
Joined: Tue Sep 02, 2014 3:04 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 93 times
Been thanked: 319 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby nocommenta » Tue Sep 22, 2015 2:00 pm

ma5jkl wrote:
nocommenta wrote:Kolony nie je potrebne hlasit, spomalenie, znizenie rychlosti dokaze vyhodnotit Waze...

ano, ale ked ju nahlasis tak server si (vraj) da vacsi pozor na situaciu na danom segmente a potencialne skor zareaguje. plus vyhodou je aj ze vidis piny na mape...

Klasika, upchata BA, zatial ziaden pin...
Screenshot_2015-09-22-15-55-02-1-1.jpg
(252.06 KiB) Downloaded 445 times
nocommenta
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1636
Joined: Tue Sep 02, 2014 3:04 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 93 times
Been thanked: 319 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby nocommenta » Tue Sep 22, 2015 2:13 pm

kaga_cz wrote: Ve městě je to zas k vzteku, každá odbočka segmenty rozdělí a jeden aby tu jednu kolonu hlásil 10x ....

Ak sa pozries na vyssie zadany screenshot, mozno si vsimmes, ze zatial ziadny wazer kolonu nenahlasil, su vyhodnotene systemom..

kaga_cz wrote:
nocommenta wrote:Kolony nie je potrebne hlasit, spomalenie, znizenie rychlosti dokaze vyhodnotit Waze...

Ano, a právě proto je tato možnost v klientovi implementovaná a kolony naskakují 3s po tom co je nahlásím. Ale jasně, můžeme čekat až projede dost wazerů aby to automat vyhodnotil... Však já v koloně visím, ať se pověsí dalších pár...

Kolona hlasena nedockavym wazerom pri cakani na zelenu na Lazaretskej a upchaty
Dostojevskeho rad...

Screenshot_2015-09-22-16-18-38.png
(125.17 KiB) Downloaded 401 times
nocommenta
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1636
Joined: Tue Sep 02, 2014 3:04 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 93 times
Been thanked: 319 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby nocommenta » Thu Sep 24, 2015 11:30 am

ArgiCZ wrote:Ahoj,
zajímalo by mě, když bych omylem smazal segment, dá se to nějak obnovit?

Díky

Nedá, zakresli ho nanovo...
nocommenta
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1636
Joined: Tue Sep 02, 2014 3:04 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 93 times
Been thanked: 319 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby nocommenta » Sat Oct 10, 2015 2:32 pm

cukrik007 wrote:Zdravim pani.

Mam problem.
Nedaju sa mi vkladat zo zariadenia fotky miest ktore som navstivil.
Zariadenie Samsung Galaxy tab 10,1"
Proste vypise hlasku: "Fotoaparat je nedostupný"

Dakujem za radu

Jano


Fotky miest zadávaš priamo na mieste, ktore si navštívil, nie dodatočne...

Cez aplikáciu v NAHLÁSIŤ klikneš na tlačítko Miesto, objaví sa ti fotoaparát, urobíš záber miesta, a ďalej pokračuješ spresnením polohy miesta na mape, doplnením ďalších informácií o ňom...
môžeš ho označiť ako súkromné (obvykle ide o dom, obydlie), alebo verejné...
pomerne často je už hodne miest v editore, vtedy fotku priradíš k existujúcemu miestu (zobrazuje sa zoznam existujúcich v okolí), ak ide o nové miesto uvedieš názov, zaradíš ho do správnej kategórie, doplníš údaje ako adresa, web stránka, tel. číslo, otváracie hodiny, poskytované služby a ďalšie informácie...

EDIT Jo, ešte pokiaľ ide o teba, nedostal si v minulosti nejaký ban na edity?
nocommenta
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1636
Joined: Tue Sep 02, 2014 3:04 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 93 times
Been thanked: 319 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby nocommenta » Sat Oct 10, 2015 7:18 pm

cukrik007 wrote:Este sa opytam, da sa foto vlozit aj dodatocne? Na niektorych miestach totiz signal nieje :-(

Neda sa vlozit dodatocne, len z miesta na ktorom si...

V oblastiach bez signalu ani nefunguje prave tlacitko v klientovi, nemas sancu sa prepracovat k fotoaparatu.

(Skusobna fotka z tabletu Samsung Galaxy)
nocommenta
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1636
Joined: Tue Sep 02, 2014 3:04 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 93 times
Been thanked: 319 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users