Post by Tormans
Jsem sám, komu v nové verzi zmizela možnost zadávání cen paliva?
Tormans
Posts: 8
Has thanked: 1 time

Post by vitj
Na androidu 6.x neni potreba mazat adresar waze po odinstalaci. Je smazan automaticky, protoze je nyní na stejnem miste jako je zbytek.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 4112
Has thanked: 807 times
Been thanked: 835 times

Post by vitj
ad 7) staci tapnout na oranzove kolecko, tim se ulozi poloha a zbytek dodelat pozdeji.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 4112
Has thanked: 807 times
Been thanked: 835 times

Post by silverstream2014
porubcan wrote:ahoj. vdaka za postrehy, napady a navrhy. pokusim sa to zodpovedat ako najlepsie viem.
1 - dalsia z otazok "preco?" a zase ta ista odpoved - lebo sa tak rozhodol produktovy tim, ktory hlas komunity casto ignoruje
2, 3 - odporucam cistu instalaciu (zmazat waze folder), pri pretrvavani problemov navrat k starsej verzii
4 - toto pytame od HQ uz roky, zatial bez odozvy (pozri bod 1)
5 - pozri bod 4 a 1
6 - WAD (working as designed - plati bod 1)
7 - tvoj navrh povazujem za zbytocnu komplikaciu pri nahlasovani a v podstate pri nepresnosti gps a vyssej rychlosti nejakych 50 metrov mimo nehra rolu.
8 - vypocet optimalnej trasy prebieha na serveroch. routing algoritmus samotnej apky je tragicky... co sa tyka pouzitia v zahranici, tak odporucam precitat si toto
9 - ficura closures v aplikacii je vo svojej podstate nepouzitelna, hlasili sme to v podstate od jej spustenia, plati bod 1

jo, waze nie je dokonale, kazdy z nas ma nejaku predstavu ako by mohlo byt lepsie... no napriek vsetkym chybam je to to najlepsie co je k dispozicii
silverstream2014
Posts: 13
Been thanked: 4 times

Post by silverstream2014
tak moje skusenosti po cca 1000km:
vsetko funguje, len nech ma nemusi navigovat, v tom momente skor, ci neskor dojde ku krachu, mal som moment, ked po restarte na otazku "stale pokracujete do...." odpoved Ano znamenalo krach (3x za sebou), tak to som si povedal, ze asi som to mal nechat tak..... nevadi mu bez navigacie ani vypadky signalov GPS a mob.siete, len je to take divne, ze idem po D2 do tunela Sitina a v strede tunela mi poziciu odpali na vychodiskovy bod cesty, t.j. 20-30 km od realnej polohy (aspon vidim, ze co ma caka za tunelom, aky je tvar krizovatky, kde su odbocovacie pruhy a podobne....), 3.9 aspon asi podla vysielacov GSM dal polohu okolo Patronky-Zoo. No nevadi, ved sranda musi byt ;-)
A tiez je prijemne zistenie, ze v rezime inkognito nie je mozne posielat hlasenia.....
to akosi zabudli pribalit do highlightov verzie 4.0
a mozno, ze vo verzii 5.0 hlasenie o policajnych hliadkach bude pozdrzane o 10-15 minut, ako to robia niektore radia..... a budu hlasene dlho po ich odchode z miesta cinu.
porubcan, dakujem za link na 3.9, budem ju opatrovat, ako oko v hlave.....
Prijemny slnecny den vsetkym wazerom !
Bezpecnu jazdu !
silverstream2014
Posts: 13
Been thanked: 4 times

Post by Tormans
Díky za tip. Stabilita aktuální verze je fakt tragická - navíc cestou předevčírem do Jeseníka totálně přestala registrovat trasu, bez jakéhokoliv upozornění. Zkusím vypnout kontrolu rychlosti.
Tormans
Posts: 8
Has thanked: 1 time

Post by vitj
SG4 mini mám, ovšem s CM13 a jede jak víno.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 4112
Has thanked: 807 times
Been thanked: 835 times

Post by silverstream2014
Lenovo TAB 2 A7-30DC
silverstream2014
Posts: 13
Been thanked: 4 times

Post by vitj
No a nebo pri androidu 4.x nezavisle na zarizeni
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 4112
Has thanked: 807 times
Been thanked: 835 times