Ten editor pokračuje ďalej a je mi záhadou podľa akého podkladu. Valcovať do nevalcoval, nakoľko som posúvať exity a pozoroval ako pribúdajú segmenty.
Guri, pls. ako je na tom tá požiadavka? Chce se mi blejt. Kde stúpim, tam jeho kôpka. Už dospel ku stavu, že je vhodné nie len vytvárať, ale aj upravovať hotové cesty, sprejazdňovať zátarasami zablokované cesty, zaviedol Jarovce...guri211 wrote:Akoze sorry chlapi, ale uz mi dosli nervy... Davam ho zablokovat.
Keď už nebude môcť škodiť, zvoláme brigádu a ideme vyčistiť Bratislavu? Ak by support bol ochotný zmazať segmenty čo vytvoril, možno by sme po tom mali skočiť.
Včera mi Lubeno1 behom 3 minút zatvoril 3 UR od BA po ZA. Je rýchly ako Speedy Gonzalez...
Keby len vidieť... dá sa aj diskutovať, príkladfoxitrot wrote:Inak, zjavne mi usiel vlak (a to som len dnes nebol na fore) - URko (teda aspon jeho komplet diskusia, trasy chybaju) je zobrazitelne nadalej, hoci bolo zatvorene a na mape nie je vidiet

veď to, práca chvatná... málo platná (HU editora)rst193 wrote:Smutne.... ale ako som tak videl kvalitu inde vo svete asi bohuzial "normalne". Skonstatoval som, ze keby vsetci mali mapy na tak dobrej urovni ako u nas (CZ + SK).... ach jaj.
Re: To uz nie je na pobavenie...