Wazeopedia Revamp is live! read the post and join the advanced editing webinar on Dec 4th
Post by dusan2020
Tak táto verzia je tiež ešte stále dosť nedorobená ... jazdím s ňou 2 dni a nič, na 3. deň padne aj niekoľkokrát za hodinu, GPS často blázni a ukazuje, že som aj pár km ďalej vpredu alebo vzadu ako reálne som, niekoľkokrát sa aj stalo, že na mieste kde som mal signál na net v poriadku, tak vyhodilo "Vyhľadávam sieť" ... prípadne si len tak pre zmenu zamrzne a to som si len pustil klienta a nič ďaľšie s ním nerobil.
Zamŕzanie pri pokuse o zadanie hlásenia však stále od verzie 4.0.0.2 pretrváva. Aj keď uznávam, že oproti tej je na tom lepšie, ale stále je oproti verzii 3.9.9 funkčne výrazne horšie :cry:
dusan2020
Posts: 172
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times
Send a message
;)

Post by dusan2020
neviem ako iný, ale mne sa včera stala s klientom taká malá grafická "kuriozita" ... šiel som domov cez HC a od Trakovíc bola samozrejme kolóna (ľudia z HC a okolia vedia o čom hovorím :D ) ... klient mi zobrazil vľavo stĺpec s časom do konca kolóny, no potom, ako som z nej vyšiel mi tento stĺpec nezmizol, ale zostal zamrznutý, akoby som bol ešte na začiatku kolóny vie niekto prečo ? ... teda okrem toho, že táto verzia má (ešte stále) veľa múch :roll:

Obrázok je potom tu
http://ulozto.sk/xUd9aTVb/2016-04-28-17-26-28-png
dusan2020
Posts: 172
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times
Send a message
;)

Post by dusan2020
ma5jkl wrote:
dusan2020 wrote:neviem ako iný, ale mne sa včera stala s klientom taká malá grafická "kuriozita" ... šiel som domov cez HC a od Trakovíc bola samozrejme kolóna (ľudia z HC a okolia vedia o čom hovorím :D ) ... klient mi zobrazil vľavo stĺpec s časom do konca kolóny, no potom, ako som z nej vyšiel mi tento stĺpec nezmizol, ale zostal zamrznutý, akoby som bol ešte na začiatku kolóny vie niekto prečo ? ... teda okrem toho, že táto verzia má (ešte stále) veľa múch :roll:

Obrázok je potom tu
http://ulozto.sk/xUd9aTVb/2016-04-28-17-26-28-png
no farby su nejake divoke, na vrchu nevidim ziadnu hlasku o dalsom manevri, a este aj kolonometer... stalo sa ti to po prvy krat? zostal tam az kym si neprisiel domov? pripadne to vies zreprodukovat? ak ano zapni si debug mod 2##2 a ked sa ti to znova udeje odosli logy a sem nam posli cas kedy si tak spravil.
Toto sa mi stalo teraz prvýkrát od doby čo používam Waze tak neviem, či sa mi to podarí zopakovať, ale pokúsim sa, ak sa mi to podarí dám vedieť, takto mi zostal zobrazený až pokiaľ som pred domom nezachytil obrazovku a nevypol Waze a po opätovnom spustený tam už nebol, farby mi neviem prečo zmenil až program, ktorým som zachytil obrazovku, inak ich mávam normálne takže tie netreba riešiť, čo sa ďalšej hlášky týka tak som nemal spustené navigovanie do cieľa nakoľko som to domov nemal ďaleko a túto oblasť poznám takže mávam Waze spustený bez navigovania
dusan2020
Posts: 172
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times
Send a message
;)

Post by dusan2020
ma5jkl wrote:
dusan2020 wrote:neviem ako iný, ale mne sa včera stala s klientom taká malá grafická "kuriozita" ... šiel som domov cez HC a od Trakovíc bola samozrejme kolóna (ľudia z HC a okolia vedia o čom hovorím :D ) ... klient mi zobrazil vľavo stĺpec s časom do konca kolóny, no potom, ako som z nej vyšiel mi tento stĺpec nezmizol, ale zostal zamrznutý, akoby som bol ešte na začiatku kolóny vie niekto prečo ? ... teda okrem toho, že táto verzia má (ešte stále) veľa múch :roll:

Obrázok je potom tu
http://ulozto.sk/xUd9aTVb/2016-04-28-17-26-28-png
no farby su nejake divoke, na vrchu nevidim ziadnu hlasku o dalsom manevri, a este aj kolonometer... stalo sa ti to po prvy krat? zostal tam az kym si neprisiel domov? pripadne to vies zreprodukovat? ak ano zapni si debug mod 2##2 a ked sa ti to znova udeje odosli logy a sem nam posli cas kedy si tak spravil.
Toto sa mi stalo teraz prvýkrát od doby čo používam Waze, tak neviem či sa mi to podarí zopakovať, ale pokúsim sa, ak sa mi to podarí dám vedieť, takto mi zostal zobrazený až pokiaľ som pred domom nezachytil obrazovku a nevypol Waze a po opätovnom spustený tam už nebol, farby mi neviem prečo zmenil až program, ktorým som zachytil obrazovku, inak ich mávam normálne takže tie netreba riešiť, čo sa ďalšej hlášky týka tak som nemal spustené navigovanie do cieľa nakoľko som to domov nemal ďaleko a túto oblasť poznám takže mávam Waze spustený bez navigovania
dusan2020
Posts: 172
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times
Send a message
;)

Post by foxitrot
wazz wrote:Dříve jsem problémy neměl, ale v poslední verzi mi nefunguje [...] +- na mapě snad nikdy, ...
Tak konecne viem, ze +- funguje tak, ze ho podrzis pritlacene a posunies prstom hore-dole, mapa zoomuje v urcitom rozsahu. Na tukanie + alebo - ... snad nikdy alebo len omylom :D
Vyraznejsie oddialenie sa da spravit len dvoma prstami.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 7261
Has thanked: 1279 times
Been thanked: 649 times
Send a message
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).

Post by foxitrot
Ľudia, ktorí opakovane máte takéto problémy so stabilitou a s GPS, chcelo by to, aby ste si nastavili v aplikácii debug mód (v navigácií vyhľadať cieľ 2##2) a vždy po probléme poslať debug logy (žlté tlačidlo hlásení a včelička). A dat sem vedieť presný čas a meno užívateľa, ktorý bol prihlásený v aplikácii počas odoslania. Inak máme prázdne ruky.

Sent from a touch display, which took care of perfectly scrambling my thoughts.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 7261
Has thanked: 1279 times
Been thanked: 649 times
Send a message
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).

Post by foxitrot
Tak pre teba výnimka: niečo ako "jumbo78 v stredu naobed". Možno to nájdu.

Sent from a touch display, which took care of perfectly scrambling my thoughts.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 7261
Has thanked: 1279 times
Been thanked: 649 times
Send a message
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).

Post by foxitrot
Tie logy kľudne pošli až večer, len si zapamätaj, čo a kedy (screenshot? ;-) sa za jazdy stalo, aby to bolo možné v logoch nájsť.

Sent from a touch display, which took care of perfectly scrambling my thoughts.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 7261
Has thanked: 1279 times
Been thanked: 649 times
Send a message
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).

Post by foxitrot
Grepa si dal sieťky na okno a včielka sa nemôže vrátiť [emoji6]
Grepa wrote:V menu je řádek pro odeslaní,
Ako vyzerá?
(Aha, chápem, asi myslíš v Nastaveniach, dole v Pomoc? Už som aj zabudol, že to je aj tam.)

Sent from a touch display, which took care of perfectly scrambling my thoughts.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 7261
Has thanked: 1279 times
Been thanked: 649 times
Send a message
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).

Post by foxitrot
Ako sa tu rozbehla debata, tak som včera skúsil pár meraní. Bežiaci systém vykazoval odber okolo -600 mA. Nabíjanie z externej batérie (dva rôzne káble) okolo +600 mA (nezávisle na tom, či som použil výstup 1.0 či 2.1 A. Dva rôzne značkové 2A nabíjacie adaptéry na 220V vo vlaku +800-900 mA (doma to bolo +1150 a s iným káblom až 1400 mA, ale tu bol odber "nasucho" len - 150 mA, aj z externej batérie to šlo lepšie). V aute šmejdový adaptér za ~10€ z Hornbachu, nezávisle na tom, či som použil výstup 1.0 či 2.1 A (aj tak nefungujú oba naraz, šmejd), nabíjanie aj s Waze 1200 mA (s iným, "neznačkovým" káblom).

Sent from a touch display, which took care of perfectly scrambling my thoughts.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 7261
Has thanked: 1279 times
Been thanked: 649 times
Send a message
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).