Wazeopedia Revamp is live! read the post and join the advanced editing webinar on Dec 4th
Post by jumbo78
Debug mám zapnutý... Jenže pošlu log během jízdy a večer si už nepamatuji čas, protože toho je v práci hodně :(
Zkusím si dělat poznámky
jumbo78
Posts: 367
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times
Send a message

Post by jumbo78
Hezká a rozumná rada... Kdybych ty logy neposílal za jízdy ;) To se screen dělá hodně blbě...
Ale jo, něco vymyslím
jumbo78
Posts: 367
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times
Send a message

Post by jumbo78
Nebo z mého gdisku:

;)
jumbo78
Posts: 367
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times
Send a message

Post by jumbo78
Když zpomalím, píše mi to: "Zpomalili jste, je před vámi uzavírka?" Nemělo by tam být spíš "kolona"? Uzavírka je dle mě matoucí
jumbo78
Posts: 367
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times
Send a message

Post by jumbo78
kirisek95 wrote:měl jsem zvýšenou, pak jsem to přel na čisté GPS, waze sice buzeroval, že chce to kombinovaný, ale nechal jsem natvrdo pouze GPS a stále vypadával
Ono nějakou dobu trvá, než si to po přepnutí "sedne"...
Já jsem často jen na 2G (prostě pohraničí ;)) a když mi někdo volá, tak WAZE vesele naviguje dál bez ztráty GPS - pouze hlásí, že není signál.
Ale od té doby, co jsem přepnul na "pouze GPS", výpadky nemám (ťuk ťuk)
jumbo78
Posts: 367
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times
Send a message

Post by jumbo78
Dnes zmizel kus trasy (Papírenská, Paskov). Logy odeslány ve 14:14.
Nick jumbo78
Screen:

[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016051 ... e000da.jpg[/img]
jumbo78
Posts: 367
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times
Send a message

Post by jumbo78
U mne nic právě nepřepočítávalo... Na parkovišti jsem pouze zapnul WAZE.
jumbo78
Posts: 367
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times
Send a message

Post by jumbo78
Já ji mám na poměrně novém zařízení (NOTE EDGE) a občas pozoruji taky něco jako zásek... Musím dát zpět, po chvilce vyběhne dialog ukončení. Zruším ho a vše zase jede
jumbo78
Posts: 367
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times
Send a message

Post by jumbo78
Používám v autě nabíječku iOttie Rapid Volt - výstup až 2,5 A. Kabel jsem koupil co nejlepší - tuším 24 AWG.
Nicméně, občas prostě dobíjí jen pozvolna - vypozoroval jsem, že to je v době, kdy se aplikace začíná "sekat". Po restartu aplikace většinou OK...
jumbo78
Posts: 367
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times
Send a message

Post by jumbo78
Teď budu testovat magnetický konektor (zasune se do přístroje a kabel se přichytí magneticky) a tedy by měl odpadnout potenciální problém se "špatným" kontaktem... Tak uvidíme
jumbo78
Posts: 367
Has thanked: 288 times
Been thanked: 59 times
Send a message