[Script] Street Vector Layer

Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Moderators: Unholy, bextein, Glodenox, JustinS83

Forum rules
Discussion for the unofficial, community-developed addons, extensions and scripts built for the Waze Map Editor.

DO NOT START a new thread unless it is about a new idea. Keep discussion of existing tools within the main thread for that tool.

The official index of these tools is the Community Plugins, Extensions and Tools wiki page.

Re: [Script] Street Vector Layer

Postby juliansean » Sun Mar 29, 2020 10:36 am

There are no errors in the console.
1) Click on a place
2) Click on a road while already on a place -- can't select a road
3) esc to get off the place - now can select a road

turn off your script, I can click from place straight to a road.

My initial problem of not being able to click on a place at all wasn't happening this morning.

Not a big deal. Just one extra click and since no errors, I'm not much help.
Sean Julian
SM: TX, LA, MS, AR, OK
AM: SE FL, Boston, MA, Brooklyn, NY, Bronx, NY, Manhattan, NY, Queens, NY, E CA, SW KS

[ img ][ img ][ img ][ img ]
juliansean
State Manager
State Manager
 
Posts: 1035
Joined: Mon Jul 04, 2016 3:33 am
Has thanked: 455 times
Been thanked: 326 times

Re: [Script] Street Vector Layer

Postby juliansean » Thu Apr 09, 2020 8:23 am

I was told my issue actually lies with a different script and that it was just coincidental that it showed up once I loaded yours with the new version. Thanks.
Sean Julian
SM: TX, LA, MS, AR, OK
AM: SE FL, Boston, MA, Brooklyn, NY, Bronx, NY, Manhattan, NY, Queens, NY, E CA, SW KS

[ img ][ img ][ img ][ img ]
juliansean
State Manager
State Manager
 
Posts: 1035
Joined: Mon Jul 04, 2016 3:33 am
Has thanked: 455 times
Been thanked: 326 times

Re: [Script][Preview] Street Vector Layer

Postby kdevries » Thu Jul 09, 2015 8:27 pm

I have tried it. At first sight it looks good.
[ img ]
Country Manager: The Netherlands, Belgium, Luxembourg
Country Manager: Denmark
Bekijk de wiki
Waze woordenlijst
kdevries
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2637
Joined: Thu Jan 05, 2012 10:28 pm
Location: Friesland, The Netherlands
Has thanked: 1373 times
Been thanked: 676 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Sat Jul 11, 2015 11:25 pm

Thank you for your work. I appreciate it.

I'm not seeing any preference panel. Is it a tab? or a dropdown menu?
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 450
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 254 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Sun Jul 12, 2015 12:20 am

bedo2991 wrote:Please click on one of the 2 possible points on the attribution bar:
panel.jpg



:oops: :oops: :oops: :oops:

Thank you
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 450
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 254 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Sun Jul 19, 2015 8:12 pm

Can we get this to auto-update?
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 450
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 254 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Mon Aug 31, 2015 11:44 pm

Is it possible to have Private and Parking lot Roads not show up until zoom level 4? Currently they show at level 3 with Primary streets and it's confusing to see "floating" road segments.
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 450
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 254 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Wed Sep 09, 2015 8:03 pm

1.3.8 won't load on WME page. Previous version did.

OSx, FF 40.0.3
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 450
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 254 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Wed Sep 09, 2015 10:08 pm

bedo2991 wrote:The URL?

Not sure what you mean.

bedo2991 wrote:You can add the @include posted above by Timbones to make it work again in the meanwhile.

This didn't work either. The GM dropdown shows script is there, but the layers menu on WME doesn't show it and options menu doesn't pop up.
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 450
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 254 times
Been thanked: 132 times

Re: [Script][Beta] Street Vector Layer

Postby KuniaKid » Wed Sep 09, 2015 10:17 pm

bedo2991 wrote:Firefox or chrome?


FireFox
KuniaKid
State Manager
State Manager
 
Posts: 450
Joined: Sun Oct 06, 2013 8:18 pm
Location: Royal Kunia, HI
Has thanked: 254 times
Been thanked: 132 times

PreviousNext

Return to Addons, Extensions, and Scripts

Who is online

Users browsing this forum: jm6087