Jezecek007 wrote:Ahoj jaké je maximální délka trasy? odhaduji omezení cca 1000km díky
Malo by to byť 1600 km.
Moderators: Unholy, GinBook, guri211
Jezecek007 wrote:Ahoj jaké je maximální délka trasy? odhaduji omezení cca 1000km díky
Jezecek007 wrote:mohu vás poprosit o otestování zadáním trasy do cíle: Makarska. Praha - Makarska vždy skončí s chybou serveru. v případě zadání do Zagrebu OK dubrovník opět chyba. děkuji
EfendiM9 wrote:ma5jkl wrote:uhm.
A ako by sa to potom malo správať v takom Paríži s priemerne 20 000 wazermi...
1600km sa traduje aj kvôli hláške, ktorú waze hádže pri pokuse o dlhšie trasy.
Reálne to býva (ako už bolo spomenuté) 1000km len so šťastím a reálne to bude zrejme obmedzené počtom segmentov na trase.
(Tých obmedzení bude IMHO viac, ale waze o nich takticky mlčí.)
klickon wrote:Už sedm dnů za sebou mi nepřičetla tato skvělá aplikace ani jeden bod do hodnocení.Dnes poté, co jsem najezdil celkem přes 700 km, odeslal více než 50 upozornění a taky dostal extra 200 bodů mi APP přičetla necelých 450 bodů .... jak je to možné
![]()
Moje motivace používat ji denně a odesílat upozornění z cest jde strmě dolů ....
GinBook wrote:Podpis nevidim. Kuknu vecir.
naglfar wrote:Mám naježděno podle dashboardu přes 400km nicméně v appce mám pořád dudel v hubě a u aktualizace ceny paliv mi to píše, že musím ujet ještě 160 km. Musí se to někde nastavit, aktualizovat? ...
We are aware that some users appear as baby Wazers, despite having driven enough miles to be adult Wazers. We apologize for the inconvenience and appreciate your patience as we work to remedy this issue.
HonzaHowie wrote:Ahoj, chci se zeptat, ve WME jsem provedl již několik editací, dokonce se i projevily, ale ve statistikách mám stále 0 bodů / 0 editací. Jak to??? Poraďte prosím, díkyHH
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users