Post by MajkiiTelini
Počkejte, počkejte, Pegasus a jumbo78 mají problém při cestě na Krnov/Bruntál ne? Tam by uzavírka měla být jenom krátkodobá (železniční přejezdy). Při cestě směrem na Olomouc zatím problémy nikdo nehlásil (?) => II. třída na obchvatu je dostačující.
MajkiiTelini
Area Manager
Area Manager
Has thanked: 100 times
Been thanked: 249 times
Send a message

Post by MilanDka
Tak jsem právě zjistil, že že svých cca 180k bodů mám -1 :D

Píšu z telefonu
MilanDka
Area Manager
Area Manager
Has thanked: 7 times
Been thanked: 18 times
Send a message

Post by MilanDka
Nevíte někdo, co je to za ikonku? Zapnul jsem Waze a na mé poloze se toto objevilo. Verze aplikace je dle názvu vlákna:http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016052 ... 44f546.jpg

Píšu z telefonu
MilanDka
Area Manager
Area Manager
Send a message

Post by MilanDka
Bombon jsem neměl už hoodne dlouho.

Píšu z telefonu
MilanDka
Area Manager
Area Manager
Send a message

Post by PegasusCZ
majkiitelini wrote:Předpokládám, že se to srovnalo potom, co se v beta editoru ty dálnice na Moravě zase ponížily...

Ještě jsou uzavírky v Opavě směrem na Olomouc, Bruntál i Krnov. Spíš ukaž screen s navrženými trasami, abychom viděli, zdali se Opavě skutečně zdaleka vyhýbá...
Minulou neděli jsem taky jel přes Opavu (šenov - Mikulovice) a všechny 3 navržené trasy tvrdošíjně mimo Opavu , i když v minulosti vodilo zcela správně. Až po příjezdu k Opavě hrdinsky přepočítána trasa o 15min rychlejší.
PegasusCZ
Has thanked: 30 times
Been thanked: 19 times
Send a message
PegasusCZ

Post by PegasusCZ
jumbo78 wrote:Pro Opavu-směr Krnov, Bruntál určitě existuje - ulice Vrchní a po obchvatu kolem "Sádráku"

Na Olomouc zase po obchvatu, který začíná v Komárově
Kolem Stříbrného jezera je Opava průjezdná jako vždy, ale tuto trasu mi nabídla Waze až u Globusu. Do té doby mě tlačila nějakou jižní trasou přes Kylešovice. To si pak člověk řekne "věřit či nevěřit"
PegasusCZ
Send a message
PegasusCZ

Post by PegasusCZ
No, já nic nevymýšlím, jen jsem napsal co se stalo. O Krnovskou se mi moc nejednalo, tam mě navigace nevedla ani když byla otevřena, vždy mi nabízela Palhaneckou a najednou to neudělala a vymyslela Kylešovice. Nicméně o to nejde, spíš že se na cestě Šenov - Mikulovice vyhla Opavě jako celku, až do těsného příjezdu k Opavě mě stále stáčela na Polsko.
PegasusCZ
Send a message
PegasusCZ

Post by PegasusCZ
Kebb01 wrote: Dle mého to bylo způsobeno právě uzavírkou v Jaktaři...
Zítra jedu, uvidíme.
PegasusCZ
Send a message
PegasusCZ

Post by PegasusCZ
Navigace skrz Opavu bez problémů
PegasusCZ
Send a message
PegasusCZ

Post by pvo11
dusan2020 wrote:mňa by zaujímala jedna vec, ktorú som si včera všimol ... keď som mal spustené navigovanie do cieľa tak vo verziách predtým mi ukazovalo o koľkej dorazím, za aký čas to bude než som v cieli no včera keď som šiel tak mi zobrazovalo kedy dorazím a neaký nezmyselný čas a určite to nebol čas príjazdu (vid. foto - reálny čas vpravo hore a čas príjazdu na dolnej lište), tak by ma zaujímalo, aký čas k čomu teraz zobrazuje vlastne zobrazuje ?
:(

http://ulozto.sk/x5QBnEs9/2016-05-17-14-26-24-png
Čas příjezdu mi přijde OK budeš tam za 12 minut, což odpovídá těm 10 km. Divný je spíš ten čas jízdy 2 min.
Jaké máš rozlišení? Podle mě to nemá být 2 min., ale 12 min. a ta 1 se tam nevešla.
pvo11
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Has thanked: 263 times
Been thanked: 1011 times
Send a message