Forum Chat is LIVE! Read more here
Post by cizo2000
Zdravim,

dnes pomenili vjazdy do Avionu od Ivanskej cesty. Zeditoval som novy vjazd.
Isiel som tade zial iba raz, tak to pozriem este. Treba zmazat tie stare vjazdy.

Ja ich nemozem.

https://world.waze.com/editor/?zoom=7&l ... TTTFTTTTFT

Dik.
cizo2000
Posts: 30
Has thanked: 4 times
Send a message

Post by cizo2000
foxitrot wrote:
cizo2000 wrote:dnes pomenili vjazdy do Avionu od Ivanskej cesty. Zeditoval som novy vjazd.
Asi myslis nie vjazd z Ivanskej na velke parkoviska, ale novy vjazd z parkoviska cez tvoj kruhac do podzemnej garaze pod Avionom?
Ano, vjazd do garaze ;)
cizo2000 wrote:Treba zmazat tie stare vjazdy.
Okrem zmazania starych v(y)jazdov do/z garaze by bolo ziaduce nakreslit aj tie nove. Funkcnym sposobom. Momentalne vjazd do garaze je blokovany cervenou sipkou a vyjazd z garaze vobec nie je pripojeny na kruhac. Opravis to po sebe? ;)
Avion novy kruhac do garaze - ani dnu ani von.png
Posuval som to, tak sa mi zrusili spojenia. Opravene. Uz to naozaj zodpoveda realite.
cizo2000 wrote:Ja ich nemozem.
Tak ma prosim nasmeruj na segmenty, ktore nemozes zmazat (selektuj ich a skopiruj permalink). Okrem (casti) hlavnej tepny medzi parkoviskami v smere Ivanska -> D1 nie je ziaden segment povodneho vjazdu do podzemia zamknuty. (Ani nudzovy vyjazd, ale predpokladam, ze ten mozno ostane aj do buducnosti.)
Cize bud sa mylis, alebo mame nejaku chybu v editore alebo v databaze na riesenie pre Support.
Tieto cesty myslim. Neviem ich zmazat. Delete tlacidlo nie je aktive, ked to vyberiem (Stary vjazd a stary vyjazd).
Ano ten "stary" vyjadz z boku sa asi bude este mozno pouzivat.

Dik.
cizo2000
Posts: 30
Has thanked: 4 times
Send a message

Post by cizo2000
foxitrot wrote:
cizo2000 wrote:Posuval som to, tak sa mi zrusili spojenia. Opravene. Uz to naozaj zodpoveda realite.
A vsimol si si, ze cast kruhaca je teraz Street a cast je ParkingLotRoad? ;)
Som to kontroloval x-krat, aby som to zle nespravil a aj tak. Opravene.
cizo2000 wrote:
foxitrot wrote:Tak ma prosim nasmeruj na segmenty, ktore nemozes zmazat (selektuj ich a skopiruj permalink).
Tieto cesty myslim. Neviem ich zmazat. Delete tlacidlo nie je aktive, ked to vyberiem (Stary vjazd a stary vyjazd).
Ak spravne vidim a citam, je to tvoj novy "Avion Garáž výjazd" :?
Copy&Paste skriatok, Toto je ono :)
cizo2000
Posts: 30
Has thanked: 4 times
Send a message

Post by cizo2000
foxitrot wrote:
cizo2000 wrote:Tieto cesty myslim. Neviem ich zmazat. Delete tlacidlo nie je aktive, ked to vyberiem [...] Toto je ono :)
:( no dokelu... Hlupa otazka - lezia tie segmenty v tvojej Editable Area? :?

Praveze ano, chodim tade denne autom. Je to divne. Aj ine cesty v okoli mam trosku tmavsie ako tie co som pridaval ja a nemam aktivny delete button. Napr.: Toto uz je tiez minulost. Stavaju tam vo velkom. Neviem to zmazat. Ale vyzera, ze ak nejaky segment updatne niekto s vyssim levelom, tak nizsi ho nemoze zmazat, iba editovat. Podla okolia pri OC Korzo cez cestu mi to tak vychadza. Ale ak to presavujem, (napr. zmenim meno), tak to uz viem vymazat.
cizo2000
Posts: 30
Has thanked: 4 times
Send a message

Post by DiamantSK
Dva segmenty som oznacil len ako street. Staci takto?

Preco chces premenovavat? Ved ako celok je to Festivalove namestie.

S tym pripojenim zo Starej spiskej nejde moc urobit, je napojena temer kolmo. Je to korektne.
DiamantSK
Posts: 26
Send a message
HTC Sensation, Android 4.0

Post by DiamantSK
Sanicko - OK, urobil som s tým psudo kruháčom maximum. Tie dva úseky na Festivalovom námestí som zbavil mena a výjazdy okruhu som ešte trošku potiahol za kruháč, aby to Waze naisto považovalo za pokračovanie.

Shalafi - prosím, východ si poriešim sám. A celý kruháč si poodomykal a zrušil si moje nastavenia úrovní. Od istej doby sa snažím robiť úrovňové križovatky tak, aby na mape boli cesty vyššej kategórie nad tými nižšími (napr. Primary streets sú o 1 level vyššie ako Streets), aby boli tie cesty s vyššou kategóriou opticky neprerušené odbočkami ciest nižšej kategórie.
DiamantSK
Posts: 26
Send a message
HTC Sensation, Android 4.0

Post by DiamantSK
Tú Jantárovú som ešte trochu upravil, nezodpovedalo to stále realite.

Priznávam, že ja navigovanie akosi nevyužívam, tak prípadné návrhy rád uvítam.

shalafi - Jasné, že Waze je o spolupráci, ale keď si pozriem CZ fóra o ničení ciest a pod, tak radšej lockujem. Okrem toho viem, že ak je cesta Locknutá, že som ju už optimalizoval (čo do počtu nodov, lebo niektoré GPSky ich tam natrepú desiatky na krátky úsek) a aj po stránke polohy cesty vzhľadom na stred GPS bodov v mape. Navyše nehrozí automatické zobojsmernenie nejakého pruhu diaľnice či dvojprúdovky, keď má niekto GPS totálne mimo.

Ohľadne tých levelov, proste mám rád poriadok a vedilo mi, keď do nejakej cesty vaššej triedy nepekne zasahovali odbočky. Vyriešil som to vyšším levelom a vyeralo to dobre, tak som to tak robil už automaticky. Nejako mi ani nenapadlo, že to treba nejako extra riešiť. Ale skúsim napísať alfe, možno by išlo len upraviť algoritmus a vždy bude cesta vyššej triedy opticky nenarušená v mieste križovatky.
DiamantSK
Posts: 26
Send a message
HTC Sensation, Android 4.0

Post by DiamantSK
Sanicko wrote:Košice privádzač
Tieto segmenty sú jendoznačne zle pomenované (hlavne ten zjazd nemôže byť 50-ka)... výsledok? Waze zjazd vôbec nenaviguje (nakoľko ho považuje za pokračovanie)... Pri navigovaní na sídlisko KVP, práve v týchto miestach Waze už avizuje "o 300 m držte sa vlavo", čo je dôsledok dalšej chyby v týchto segmentoch, kde opat výjazd je pokračovaním cesty (opať tá 50-ka... WHY??? :o ), ktorú opúšťa...
Všetky zjazdy (8 ks) zbavené mena a optimalizované čo do počtu bodov aj podľa GPS dráh.
DiamantSK
Posts: 26
Send a message
HTC Sensation, Android 4.0

Post by DiamantSK
shalafi - ja sem ani nemusim chodit. Ty sem chodis cez den a vsetko urobis a ja sem chodim az vecer.
DiamantSK
Posts: 26
Send a message
HTC Sensation, Android 4.0

Post by DiamantSK
Konkrétne pomenovávať segmenty na pumpe by nebol problém, veď zvyčajne aj tak nemajú žiadne meno. Len teraz by bolo dobré dohodnúť, že ako? Že "Shell"? Alebo "Shell Jantrárová"?
DiamantSK
Posts: 26
Send a message
HTC Sensation, Android 4.0