Waze hlási udalosti cca 500 m pred udalosťou. Rýchlosťou 190 km/h 500 m úsek prejdeš za nejakých 9 sekúnd... to hlásenie udalosti ani nemusí za tú dobu odznieť...vadox wrote: - co sa tyka kolon, a inych udalosti, nie je problem s tym, ze waze nehlasi nejaku udalost. Hlasi len trochu pozdnejsie, ako je to pre vodica vhodne. Ak mi waze nahlasi, ze je prekazka na ceste v momente, ked uz som za tou prekazkou (potazmo stojim v kolone), tak uz to uz nema vyznam. Najma ak sa ma brzdit zo 190 kmph na nulu. Bezne v Nemecku.
Ku korektnosti rýchlosti:vadox wrote: - farba rychlosti: velakrat sa stalo, ze waze nemalo korektnu informaciu o rychlosti v danom useku. Bola povolena 90 (asi nebol pracovny den), waze kricalo, ze 60. Na tachometer sa spolahnut neda.
1. Upozornenia na prekročenie MPR sa v aplikácii zobrazujú s miernym oneskorením od 1 do 5 sekúnd v závislosti od rýchlosti a presnosti GPS, s tým zatiaľ nič neurobíme.
2. Systém taktiež neumožňuje nastavenie rôznych rýchlostí platných pre rôzne časy alebo dni (miestna komunita editorov sa môže rozhodnúť pre nastavenie maximálnej povolenej rýchlosti platnej v prevažnej väčšine dňa, týždňa, neobmedzenej dodatkovými tabuľami a pod. (zrejme dali prednosť rýchlosti 60 pred víkendovou 90)).
-
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 343 times
Re: Android klient verze 4.5.0.1