Poprosím info, na ktorej verzii aplikácie je to možné vypnúť?Bew1One wrote:Mno - nebudu "zapírat" - mám to vypnuté komplet.
-
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 340 times
Poprosím info, na ktorej verzii aplikácie je to možné vypnúť?Bew1One wrote:Mno - nebudu "zapírat" - mám to vypnuté komplet.
Obydlie je súkromné miesto, ktoré môžeš pridať do mapy z aplikácie (oranžové koliesko vpravo dole, Miesto, Foto (nafotíš bránu, dom, vchod k bytovke...vždy len exteriér), označíš miesto ako súkromné, zadáš adresu ( názov ulice, orientačné číslo domu (súpisné/orientačné editor vykazuje ako chybu)), nastavíš špendlík na presnú pozíciu na mape, vrátane správnej strany ulice, a po odsúhlasení v editore si ho môžeš v aplikácii nastaviť ako Domov.Ato190f1 wrote: ↑Thu Jun 23, 2022 11:30 am Ahojte, mám otázku, k čomu slúži funkcia Obydlie vo WME ? Má to nejakú funkcie ako číslovanie domov alebo ako a kedy sa to používa. Všimol som si totiž, že niekde je to využívane masívne (Košice napr.) a inde len riedko alebo sem tam pri nejakom dome či bytovke... Vďaka za odpoveď.
Tak to pomohloporubcan wrote:Nesúhlasím s GB. Tento problém po aktualizácii aplikácie nie je ojedinelý. Podľa mňa nemá nič spoločné s aktuálnymi prácami na infraštruktúre. Pomôže reset apky do východzieho stavu. Do cieľa navigácie zadať ##@resetapp.
Následne je nutné sa opätovne prihlásiť.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Již podruhé se vracím ke stejnému dotazu, jelikož se od ledna nic nezměnilo:GinBook wrote:Pokud vím, tak bonbóny jsou v přivítání bodů zaseklé. Až se to odsekne, naskočí to všem.
Re: Waze nováčik - otázky