Je druhý prázdninový týždeň, s prázdninami súvisí pokles wazerov z predchádzajúcich 10 000+ na cca 7 000.
wazestats CZ Praha
wazestats CZ Praha
-
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 343 times
V nasledovnom odkaze je stručný návod na odpoveď na hlásenie z aplikácie od švajčiarskeho editora Vince1216.Andrejca99 wrote:Celkové mi přišly 3 emaily s komentářem na moje hlášení, ale do aplikace ani jedna zpráva, tak nevím.
Každopádně děkuju
Poprosím info, na ktorej verzii aplikácie je to možné vypnúť?Bew1One wrote:Mno - nebudu "zapírat" - mám to vypnuté komplet.
Obydlie je súkromné miesto, ktoré môžeš pridať do mapy z aplikácie (oranžové koliesko vpravo dole, Miesto, Foto (nafotíš bránu, dom, vchod k bytovke...vždy len exteriér), označíš miesto ako súkromné, zadáš adresu ( názov ulice, orientačné číslo domu (súpisné/orientačné editor vykazuje ako chybu)), nastavíš špendlík na presnú pozíciu na mape, vrátane správnej strany ulice, a po odsúhlasení v editore si ho môžeš v aplikácii nastaviť ako Domov.Ato190f1 wrote: ↑Thu Jun 23, 2022 11:30 am Ahojte, mám otázku, k čomu slúži funkcia Obydlie vo WME ? Má to nejakú funkcie ako číslovanie domov alebo ako a kedy sa to používa. Všimol som si totiž, že niekde je to využívane masívne (Košice napr.) a inde len riedko alebo sem tam pri nejakom dome či bytovke... Vďaka za odpoveď.
Re: Waze nováčik - otázky