Po aktualizaci nenajde GPS pouze waze
Zdravím,
prosím moc o radu. Jsem závislý pracovně na navigaci a vždy jsem používal jen waze a bez problému.
Vlastním Lenovo P70. Do aktualizace fungovalo vše v pohodě.
Nyní mám verzi 4.5.0.1 a telefon nemůže najít vůbec GPS polohu. Někdy když restartuju telefon tak najde a pak zmrzne a naviguje z místa kde se na chvíli chytla a zase se nerozjede. Problém trvá asi 14 dní a včera už začala jeden den navigovat dobře a fungovala asi 200km a dneska zase nic a nenajde GPS. V telefonu to asi nebude, protože polohy mám povoleny a ostatní appky které využívají GPS fungují dobře.
Neví někdo prosím kde by mohl být problém?
Případně nedá se někde stáhnout starší verze, která mi fungovala dobře?
Předem díky moc za rady, budu si cenit každé ...
Děkuji Martin
prosím moc o radu. Jsem závislý pracovně na navigaci a vždy jsem používal jen waze a bez problému.
Vlastním Lenovo P70. Do aktualizace fungovalo vše v pohodě.
Nyní mám verzi 4.5.0.1 a telefon nemůže najít vůbec GPS polohu. Někdy když restartuju telefon tak najde a pak zmrzne a naviguje z místa kde se na chvíli chytla a zase se nerozjede. Problém trvá asi 14 dní a včera už začala jeden den navigovat dobře a fungovala asi 200km a dneska zase nic a nenajde GPS. V telefonu to asi nebude, protože polohy mám povoleny a ostatní appky které využívají GPS fungují dobře.
Neví někdo prosím kde by mohl být problém?
Případně nedá se někde stáhnout starší verze, která mi fungovala dobře?

Předem díky moc za rady, budu si cenit každé ...
Děkuji Martin
Re: Po aktualizaci nenajde GPS pouze waze