Dnes sa mi zapocitali body! Pekna palka
Nekontroloval som ci je to OK, ale evidentne nieco spravili.

Je to bída. Mě málem odpojili elektriku, protože banka nevyměnila Waze body za peníze a tím pádem pak neodešly peníze e.onu. Pěkně mě to nadzvedlo.Radejon wrote:No vyvojari sa asi nesnazia dostatocne alebo na to proste nemaju.Mne vzdy pripocitavalo len fakt ze priebezne a posledne tri tyzdne nic,kazdy druhy alebo treti den nejaka jazda chyba..bieda,fakt bieda
Reagoval jsem na sběratele bodů, který má asi úspěšnou SW firmu (soudím podle jeho hodnocení vývojářského snažení). EA je něco jiného a to je opravdu nepříjemné. Můžeme se tady zlobit, ale stejně s tí nic nenaděláme. Platí ono okřídlené Se stím smiř Huz.Spocklw wrote:Ne každý je L4 s EA po celé ČR jako ty. Mě od těch prvních výpadků taky chybí pěkných pár tisíc km a z toho jsem několik set najížděl schválně navíc nebo po horších trasách jen proto, abych si rozšířil nebo udržel EA a tam kde jsem potřeboval editovat. Nemůžu. Ve spojení s tím, jak se v poslední době chová editor mám chuť to celé nakopat do ... ať si s tím krámem edituje kdo chce.bures wrote:Je to bída. Mě málem odpojili elektriku, protože banka nevyměnila Waze body za peníze a tím pádem pak neodešly peníze e.onu. Pěkně mě to nadzvedlo.Radejon wrote:No vyvojari sa asi nesnazia dostatocne alebo na to proste nemaju.Mne vzdy pripocitavalo len fakt ze priebezne a posledne tri tyzdne nic,kazdy druhy alebo treti den nejaka jazda chyba..bieda,fakt bieda
To co popisuješ je obvyklé chování. Nemá cenu se tím trápit, i když je to samozřejmě špatně. Mé doporučení? Dívej se na své body jednou za čtrnáct dní. Rozhodně ne každý den.skubko wrote:Myslel som, ze ked to od 18. decembra zacalo nabiehat, ze to bude v poriadku. Kazdopadne, ani nahodou nie je, uplne divne sa to sprava.
ja mám ten istý problém, teraz som si to až všimol, po tom čo nemám EA v mieste kde som prešiel 29.9.2016ma5jkl wrote:co-to mam nacitane od 26.9. do 30.9. zdaleka nie ale vsetky jazdy v dane dni. a 21.9.-25.9. su pravdepodobne v /dev/null
Re: Nezapocitana trasa a body za jazdu