Klient nevyužívá kompas?
Docvaklo mi to až teď: Ač jsem příznivcem komunitních řešení, tak jsem si kvůli POI stáhnul do mobila vedle Locusu i mapy.cz. A jen tak zkusmo jsem si odklikl orientaci mapy podle kompasu - a fungovala naprosto skvěle. Předtím jsem si ani neuvědomoval, že mám v mobilu fungující kompas.
Tak mě napadlo, proč by se nemohl kompas využívat a klientu pro určení orientace auta vzhledem k ulici při plánování ve Waze? V ČB jsem jezdil do dvora jisté instituce, ale ta nesplňuje podmínky pro zakreslení soukromé příjezdové cesty. Tak by se mi dost hodilo, aby aplikace věděla, že jsem kolmo na silnici, tím pádem můžu zahnout doprava i doleva... Nebo to z nějakého důvodu nejde?
Tak mě napadlo, proč by se nemohl kompas využívat a klientu pro určení orientace auta vzhledem k ulici při plánování ve Waze? V ČB jsem jezdil do dvora jisté instituce, ale ta nesplňuje podmínky pro zakreslení soukromé příjezdové cesty. Tak by se mi dost hodilo, aby aplikace věděla, že jsem kolmo na silnici, tím pádem můžu zahnout doprava i doleva... Nebo to z nějakého důvodu nejde?
-
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 12 times
POSTER_ID:16954251
1
Re: Klient nevyužívá kompas?