Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Waze nováčik - otázky

Postby pata07 » Sat Nov 29, 2014 5:58 pm

Příspěvek jsem poctivě přečetl
pata07
 
Posts: 20
Joined: Tue Jul 30, 2013 9:18 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby Pavef » Fri Mar 27, 2015 11:42 am

Zdravím. Chtěl bych se zeptat jak je to s popisnými čísly. Pár sem si jich skusmo zadal, ale slyšel sem že waze podle nich stejně nenaviguje, mapa se ještě nezaktualizovala tak to nemůžu skusit. Druhej dotaz. Lze nějak zadat popisný čísla i ve vesnici kde nejsou ulice pojmenované? Pokud by waze podle popisných čísel navigoval bude to ve vesnicích bez pojmenovaných ulic ještě důležitější.

díky za odpovědí
Pavef
 
Posts: 9
Joined: Mon Feb 16, 2015 3:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby pavelczech » Mon Jul 11, 2016 7:16 am

Ahoj,

Mam dotaz. 2x teď v krátké době jsem jel na Slovensko. Úsek Brno - Levoča. Zadám v Brně navigaci a asi v 3 minutových intervalech to pořád přelánovávalo cestu a že ušetřeno 0 minut. dělalo to tak až po hranice pak jsem spadl do Roumingu. Když jsem jel minuly týden měl jsem i data a přestalo to někde před Žilinou. Je to hrozně otravné protože pořád píská telefon a hlásí, že našel lepší trasu a ušetřil 0 minut.

Jo popisek byl s D1.

Setkal se s tím někdo ?

EDIT: a ještě jeden dotaz. Co když má ulice liché i sudé na jedné straně ? mě to hlási chybu když to dám na "správou" stranu: http://screencast.com/t/dEXkVJDes4 , http://screencast.com/t/z6KKNfTqc
pavelczech
 
Posts: 14
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:06 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby pavelczech » Mon Aug 15, 2016 8:08 am

Jo z Prahy to řekne trasa nenalezena. Z Brna to najde - http://screencast.com/t/xsUdlmHTde
Jestli to je z Brna 1012Km a Praha je přes 200Km tak už jsi na hranici.

Taky mam jeden dotaz už vám někdy utekla ikonka omezeni rychlosti do mapy ? - http://screencast.com/t/2Y86grtmnOd
pavelczech
 
Posts: 14
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:06 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby pavelczech » Sun Aug 21, 2016 3:02 pm

Mam dotaz, nestává se Vám posledních cca 14 dni, že má editor zpoždění na projeté trasy ? Ja mam poslední trasu 10.8.2016 přesto že docela jezdím.
pavelczech
 
Posts: 14
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:06 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby PegasusCZ » Sun Jan 24, 2016 7:14 pm

Lze si někoho dát do přátel bez toho, že bych zakládal Facebook?

Odesláno z mého Lenovo A6000 pomocí Tapatalk
PegasusCZ
PegasusCZ
 
Posts: 69
Joined: Tue Jan 12, 2016 2:33 pm
Has thanked: 30 times
Been thanked: 19 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby PegasusCZ » Sat Mar 12, 2016 8:15 am

JendaSpeed wrote:Když zadám UR v klientovi a v daném místě není pokrytí signálem, tak se UR neodešle? Myslím tím, jestli se uloží a odešle se později.

Myslím, že pokud jsi si vědom nepřítomnosti signálu, dá se UR při zadání odložit a odeslat později, pozici si zapamatuje, pokud jej ale odešleš bez signálu tak se ztratí.

PegasusCZ z Lenovo A6000
PegasusCZ
PegasusCZ
 
Posts: 69
Joined: Tue Jan 12, 2016 2:33 pm
Has thanked: 30 times
Been thanked: 19 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby pepiiiino » Sun Sep 28, 2014 7:12 pm

nalpahuculik wrote:Pripravuje sa na windows mobile tiez funkcia prepojenia s FB? :?:

Mě nefunguje propojení s Facebookem ani na Androidu :-(
Using BB KeyOne ... Když máš talent, tak se neubráníš.
pepiiiino
 
Posts: 39
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:02 pm
Location: Olomoucko
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby pepiiiino » Sun Sep 28, 2014 7:47 pm

Já to zas tak nepotřebuji. Stejně žádné přátele na Facebooku nemám :'(
Using BB KeyOne ... Když máš talent, tak se neubráníš.
pepiiiino
 
Posts: 39
Joined: Wed Oct 13, 2010 9:02 pm
Location: Olomoucko
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby petk0 » Thu Dec 26, 2013 6:13 pm

ma5jkl wrote:Dakujem Guri za doveru :-) ale:
- stale som novacik a na L3 sa zatial necitim
- EA mam momentalne 5189.91 km², a to vsetko som si poctivo vyjazdil, cize mam co upravovat aj bez AM ;-)


pri tvojom extremnom jazdeni a editovani ti L3 naskoci asi pomerne skoro, je to zhruba okolo 90tisic bodov. Ak by si si dal nejaku AM oblast, kde je vela prace a EA ti tam nesiaha, tak to mozno ziskas aj hned.
Huawei P9 Lite Android 6. Xiaomi Redmi Note 4 Android 7.1.2
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1229
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 249 times
Been thanked: 156 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron