Post by pajaanch
zdravím, chtěl bych se zeptat jestli lze v mapě na PC nebo v aplikaci Androida vyhledat poloha jedoucího přítele. díky
pajaanch
Send a message

Post by pajaanch
manželka jede s dětmi z výletu, mám ji mezi přáteli, ona mě také ale ztratil jsem je na mapě. když v androidu kliknu na ikonu přátelé 1 tak se dostanu jen do menu abych j poslal zprávu nebo zatroubil, ale není tam volba ukázat na mapě nebo tak něco :)
pajaanch
Send a message

Post by pajaanch
ano máme oba aplikaci nainstalovanou a spuštěnou. cestu tam jsem zvládl odsledovat na mapě
ETA vyzkouším až přijede, nebudu ji už instruovat za jízdy, jede s tím vpodstatě poprvé tak ať se raději věnuje řízení :)
díky za rady
pajaanch
Send a message

Post by pajaanch
už jsem ji našel :)
možná je to zasahování do soukromí, nevím, ale pokud můžu v aplikaci vidět jedoucího uživatele, proč by nemohla být funkce po kliknutí na přítele v seznamu zobrazení jeho polohy na mapě?
možná je to lepší než pro informaci o jeho poloze mu psát za jízdy zprávu a chtít po něm psát nebo posílat ETA když se můžu vrychlosti podívat kde zhruba je.
pajaanch
Send a message

Post by pajaanch
zdravím, chci se zeptat na vkládání hlášení

např. jedu a vidím hlídku. klepnu na tlačítko hlášení a než vyplním vše potřebné a uložím jsem asi 500m za hlídkou

bude v reálu pozice hlídky na mapě tam kde jsem klepl na tlačítko nebo tam kde jsem uložil hlášení? případně jestli lze i dodatečně něco nahlásit tím, že třeba zastavím vozidlo a nalistuju si v mapě místo kde jsem jel kolem dopravní nehody a klepnu na polohu v mapě a dám hlášení kde uvedu podrobnosti.
pajaanch
Send a message

Post by Pajdoom
Prípadne miestne názvy (aj podľa policajtov má byť vodič znalý miestnych pomerov) ktoré sa inak čítajú a inak píšu:
Píše sa "Sídlisko Dargovských hrdinov", číta sa "Furča"
Pajdoom
Area Manager
Area Manager
Has thanked: 61 times
Been thanked: 50 times
Send a message

Post by Pajdoom
Toto nutné prepojenie som asi ešte nepochopil. Ja by som sa vo WAZE chcel kamarátiť s iným vo WAZE, bez potreby byť registrovaný/prepojený na FB, TT, FQ, G+ a iných sociálnych sieťach.
Pajdoom
Area Manager
Area Manager
Send a message

Post by Pajdoom
Naposledy vcera, sa mi vypol phone počas behu Waze. Po zapnuti akoby som Waze instaloval.
Teda zaciatocnik (dudlik s korunou :)), prihlásenie Login/Heslo + overenie cez telefonne cislo, po vypnuti a zapnuti Waze body ako predtým.
Pajdoom
Area Manager
Area Manager
Send a message

Post by Pajdoom
Užívateľ Waze_roadclosures(staff) sprvil takéto parkovisko v strede lesa .... co to je?
Parkovisko.jpg
(166.12 KiB) Downloaded 351 times
Pajdoom
Area Manager
Area Manager
Send a message

Post by Pajdoom
nocommenta wrote:Je to polygón s názvom MSR Rally Kosice Polygon, ktorý bol vytvorený pre MTE (Major Traffic Event) MSR Rally Košice, v tomto polygóne boli nastavené uzávierky editorom rally4now pre podujatie http://www.mediaracing.sk/podujatie/72/ ... sice-2017/
Čo to je a kto to vytvoril si viem pozrieť .... ale načo to celé slúži??? Aký to má význam pre užívateľov Waze?
Pajdoom
Area Manager
Area Manager
Send a message