zdravím, chtěl bych se zeptat jestli lze v mapě na PC nebo v aplikaci Androida vyhledat poloha jedoucího přítele. díky
už jsem ji našel 
možná je to zasahování do soukromí, nevím, ale pokud můžu v aplikaci vidět jedoucího uživatele, proč by nemohla být funkce po kliknutí na přítele v seznamu zobrazení jeho polohy na mapě?
možná je to lepší než pro informaci o jeho poloze mu psát za jízdy zprávu a chtít po něm psát nebo posílat ETA když se můžu vrychlosti podívat kde zhruba je.

možná je to zasahování do soukromí, nevím, ale pokud můžu v aplikaci vidět jedoucího uživatele, proč by nemohla být funkce po kliknutí na přítele v seznamu zobrazení jeho polohy na mapě?
možná je to lepší než pro informaci o jeho poloze mu psát za jízdy zprávu a chtít po něm psát nebo posílat ETA když se můžu vrychlosti podívat kde zhruba je.
zdravím, chci se zeptat na vkládání hlášení
např. jedu a vidím hlídku. klepnu na tlačítko hlášení a než vyplním vše potřebné a uložím jsem asi 500m za hlídkou
bude v reálu pozice hlídky na mapě tam kde jsem klepl na tlačítko nebo tam kde jsem uložil hlášení? případně jestli lze i dodatečně něco nahlásit tím, že třeba zastavím vozidlo a nalistuju si v mapě místo kde jsem jel kolem dopravní nehody a klepnu na polohu v mapě a dám hlášení kde uvedu podrobnosti.
např. jedu a vidím hlídku. klepnu na tlačítko hlášení a než vyplním vše potřebné a uložím jsem asi 500m za hlídkou
bude v reálu pozice hlídky na mapě tam kde jsem klepl na tlačítko nebo tam kde jsem uložil hlášení? případně jestli lze i dodatečně něco nahlásit tím, že třeba zastavím vozidlo a nalistuju si v mapě místo kde jsem jel kolem dopravní nehody a klepnu na polohu v mapě a dám hlášení kde uvedu podrobnosti.
Naposledy vcera, sa mi vypol phone počas behu Waze. Po zapnuti akoby som Waze instaloval.
Teda zaciatocnik (dudlik s korunou
), prihlásenie Login/Heslo + overenie cez telefonne cislo, po vypnuti a zapnuti Waze body ako predtým.
Teda zaciatocnik (dudlik s korunou

Čo to je a kto to vytvoril si viem pozrieť .... ale načo to celé slúži??? Aký to má význam pre užívateľov Waze?nocommenta wrote:Je to polygón s názvom MSR Rally Kosice Polygon, ktorý bol vytvorený pre MTE (Major Traffic Event) MSR Rally Košice, v tomto polygóne boli nastavené uzávierky editorom rally4now pre podujatie http://www.mediaracing.sk/podujatie/72/ ... sice-2017/
Re: Waze nováčik - otázky